Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky se pridavam.. Bojim se jich moc a premyslim jak to asi bude vypadat, jestli se sem dostanou a kam utyct ![]()
@cica píše:
Tak proč se všichni nespojí a nevyhladí je? bylo by to zvěrstvo, ale oni plánují větší. nemyslím všechny muslimy je příznivce IS, však jsou hrozbou pro všechny a chovají se hůř jak ve středověku
taky si myslim, ze je to jedine reseni.. ![]()
@cica píše:
Tak proč se všichni nespojí a nevyhladí je? bylo by to zvěrstvo, ale oni plánují větší. nemyslím všechny muslimy je příznivce IS, však jsou hrozbou pro všechny a chovají se hůř jak ve středověku
Z hlediska dlouhodobých dějin lidstva je „civilizovaný“ svět příliš dlouho bez války… Takže myšlenka, že tento svět (USA, Evropa a spol) zasáhne, asi není úplně mimo ![]()
Co jsem cetla ten clanek od toho nemeckeho reportera, tak se bojim.
Jako naky nalety jsou k nicemu ![]()
Věřím, že tak jako se jich bojíme my, bojí se jich civilizovaný svět a že až to dojde do neúnosného stavu, že se spojí a vyhladí je, všechny.
Doufám, že se sem nedostanou. možná naivně, ale nic moc o tom nevím. z islámu mám celkem hrůzu.
Věřím, že konec světa (nebo spíše dříve konec Evropy) jednou přijde… Ale přijde úplně jinak a jindy, než očekáváme…jako ostatně vše, co přišlo
Těchto lidí se kupodivu nebojím (jsou asi silní, ale stále jich není dost). Bojím se „nás“, západních lidí - našich hodnot, naší ignorance k přírodě, k ostatním lidem, našeho přílišného individualismu. A válka nepřijde, ta už tady je..jen není u nás, ale všude jinde a je roztříštěná. USA přece nebude vést války na svém území, tak ji „exportuje“ ven, jinam…
@terinka4444 píše:
Věřím, že tak jako se jich bojíme my, bojí se jich civilizovaný svět a že až to dojde do neúnosného stavu, že se spojí a vyhladí je, všechny.
Zatím spíš těm, kdož se snaží něco dělat, hází ten civilizovaný svět klacky pod nohy ( viz třeba iránská jaderná bomba a potencionální izraelský zásah ).
@Jaji77 píše:
Zatím spíš těm, kdož se snaží něco dělat, hází ten civilizovaný svět klacky pod nohy ( viz třeba iránská jaderná bomba a potencionální izraelský zásah ).
ještě nedozrál čas, jsem moc velcí lidumilové, oni klidně řežou lidem hlavy a my řešíme jejich lidská práva a brojíme proti jejich výslechům a mučení. Až to dojde do bodu, kdy nás skutečně začnou přímo ohrožovat, začne se proti nim bojovat. Já se jako fakt snažím nebýt xenofobní, ale mně stačí diskuze, kde píše Češka, která si dobrovolně vzala muslima Egypťana z velké lásky, teď s ním má dvě děti, je jen špína mezi jeho prstama a on nad ní má absolutní moc, a to nás šetří a ty opravdové hrůzy nepíše. Takže ano, postupem času ne že mám strach z jejich kultury, postupem času je nesnáším víc a víc.
Tak to jste mě moc neuklidnili… jsem doufala spíš v reakce typu - nekoukej na telku a klííd, no tak aspoň se tím netrápím zbytečně sama
Bojím se velmi, od doby co mam dceru ještě víc. Vyhladit je, jediný řešení. Oni se nikdy nepřizpůsobi, víra jim to nedovolí.