Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
23.12.14 19:45

Je otazka jestli se vic bat IS nebo konfliktu Rusko a USA…Jestli muzeme verit informacim ktere dostavame je bojovniku IS cca 50tis. Nejsem odbornik, ale ze by sli v jednom houfu na Evropu, to by asi nestacilo, NATO a vyspela Evropa (vojenska) by se jen tak nedala. Velke riziko je v podobe atentatu, kdy pujdete do metra a nasleduje nejaky cvok s vybusninou. Nebo pojedete na dovolenou (Egypt, Afrika) a uz se nevratite.
Konflikt mezi vyspelimi vojenskymi velmocemi by znamel velky problem. Porad doufam, ze se misto dohadovani spoji a budou spolupracovat. Verim ze svoje deti vychovame v miru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.12.14 19:48

Já z nich mám strašný strach. Mám hlavně strach z toho co čeká mojí dceru :-( já je taky nesnáším, nemám ráda, když někoho tady potkám se šátkem na hlavě. Nechápu, že ženy, které tady zažívají demokracii, se pořád hlásí k jejich víře, kde by ona byla daleko za kopkou hnoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.12.14 19:49

Až příliš dlouho byl klid (mír), příliš dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
23.12.14 19:59

@Atra rozdíl je v tom, že Rusko a USA, pokud se dostanou do konfliktu, budou útočit „otevřeně“. Ne že prozradí operace, ale oficiálně vyhlásí válku a udeří velkou silou najednou.
IS nikoli. Rozptýlí se mezi Evropany a pak začnou bouchat lidi tu v metru, tu přijede plné auto k branám Schönbrunnu či našeho Hradu… malá ukázka tu byla v roce 2004 v Madridu ve vlacích, 2005 v londýnském metru, 2012 na bulharském letišti…
Stejně jako v izraelských autobusech a na nádražích v letech 2000-2005.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
23.12.14 20:04

Nemám z nich strach, teror má rád, pokud se mu podaří vyvolat strach a paniku a za to mi Islámský stát nestojí.

• Citovat
  • Upravit
6525
23.12.14 20:04

Jeden jejich vudce s oblibou rika, ze co nedosahnou zbrani, dosahnou vaginami zen…
Stoji za shlednuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
23.12.14 20:13

@Jaji77
No to ano, to mas pravdu.
Ale uprimne ono neni o co stat ani s regulerni valkou. Radeji nechci domyslet, co jsou schopny pouzit za zbrane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
23.12.14 20:15

Co se dělo ve druhé světové za zvěrstva, představa co by se dělo teď s dnešní technikou. Je to šílený :zed: a zas to odserou miliony nevinných lidí, ono ne všichni muslimové jsou kreténi, a těžko se pozná kdo je a kdo není podle ksiftu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
23.12.14 20:19

IS se neboj je to jen tlupa arabu které seznámíl strýček Sam a dodal jim zbraně aby bojovaly proti syrskému režimu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
23.12.14 20:23
@Menora
@Menora píše:
Nemám z nich strach, teror má rád, pokud se mu podaří vyvolat strach a paniku a za to mi Islámský stát nestojí.

Připojuji se k tvému nazoru. Strach a panika jsou jako chřipka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
23.12.14 20:29

Ano. Mám z nich strach. Mám z nich divný pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.12.14 20:34

Masovou válku nevyvolají. Spíš jednotlivé atentáty na „pár“lidí. Oni jsou psychopatičtí tím, že se klidně kdykoliv kdekoliv odpálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
23.12.14 20:42
@Jaji77 píše:
Zatím spíš těm, kdož se snaží něco dělat, hází ten civilizovaný svět klacky pod nohy ( viz třeba iránská jaderná bomba a potencionální izraelský zásah ).

Ale treba Kurdove jim statecne vzdoruji a Usa jim pomaha, i lidi z Evropy. Turci na ne kaslou a pomahaji IS. V Eu nemaji co delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
23.12.14 20:46

Pokud čtu ty zprávy - jako včera proběhlo na Novinkách, tak se upřímně bojím. Ale na druhou stranu věřím, že někdo zasáhne a nenechá to dojít tak daleko, aby IS převálcoval celou Evropu.

Zároveň s tímto je mi ale velmi líto muslimů, kteří žijí roky tady. Máme jedny u nás - oba lékaři, děti chodí s dcerkou do školky. Věřím tomu, že se najdou blbci, kteří se od nich nenechají třeba ošetřit a koukají na ně přes prsty - musejí to mít neskutečně těžké. Přitom kdyby na to přišlo a IS tu vtrhl, vsadím se, že zrovna tito by ušetřeni nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
23.12.14 20:47

@g.sandova Kurdové jsou stateční a v podstatě nemají kam jít. Z jedné strany IS, z druhé Turci, kteří se je už několikrát snažili vyhladit. To, že získali pomoc USA a Evropy, je moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová