Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě spíš zaráží, že mají stále dodavatele zbraní a střeliva a dokážou je zaplatit…Vím, že je to byznys, ale taky cesta, jak jim to překazit
Horší je, že se hlásí k pravému islámu, hodně muslimů na to slyší, islám je podhoubí tyhle magory, už to ani neposlouchám, okamžitě přepínám
@cica tak abych tě trochu uklidnila
Nebojím se. O islámu jsme se učili na VŠ v religionistice.
Je to mladší náboženství než křesťanství a nyní se dostává do fáze, kde bylo ve středověku křesťanství. Tehdy se také pořádaly křižácké války. Největší „borec“ byl ten, kdo zapíchnul nejvíce muslimů. A pokud u toho zemřel, měl za to slíbenou extra odměnu na onom světě.
Takže mne úplně nezaskočilo to, co se děje… Je to jak přes kopírák… A časem se dostanou tam, kde jsme teď my…
Slovo vyhubit, atomová bomba a pod. mě trochu děsí. Bojím se, no co, tak je zabijem všechny a je pokoj. Uvažování jak za Hitlera, tato rasa ne, tato jo. Neříkám, že není třeba se bát, ale taková řešení, to je
V některých islamských státech jsem byla a né všichni jsou teroristé. I tam jsou lidé, kteří chtějí žít v míru.
@Black Cat píše:
Jeden jejich vudce s oblibou rika, ze co nedosahnou zbrani, dosahnou vaginami zen…
Stoji za shlednuti…
To je hrozný ![]()
Evelin - máš 100% pravdu, jen mám obavu, že oni mají úplně jinou mentalitu, tím pádem to nemusí skončit tak jako tenkrát
@Eveelin píše:
@cica tak abych tě trochu uklidnilaNebojím se. O islámu jsme se učili na VŠ v religionistice.
Je to mladší náboženství než křesťanství a nyní se dostává do fáze, kde bylo ve středověku křesťanství. Tehdy se také pořádaly křižácké války. Největší „borec“ byl ten, kdo zapíchnul nejvíce muslimů. A pokud u toho zemřel, měl za to slíbenou extra odměnu na onom světě.
Takže mne úplně nezaskočilo to, co se děje… Je to jak přes kopírák… A časem se dostanou tam, kde jsme teď my…
za jak dlouho?, nevěřím tomu, je to jiná kultura, jiný svět, nevěřím, že se dostanou tam kde my
@Eveelin já mám pocit, že ve fázi křižáckých válek je už nějakých tisíc let a nějak se dále nehýbe.
@pannda
Rozkradaji a prodávají arch. artefakty, obchoduji s přírodními zdroji, obchoduji s lidmi. To jsou jedny z jejich příjmů.
Přidávají se k nim například i lidé, kteří předtím zili dlouho v Evropě, viděla jsem muslima, který žil 25 let v Evropě a rozhodne se tam neměl spatne a stejne se rozhodl přidat k IS.
@Menora píše:
Nemám z nich strach, teror má rád, pokud se mu podaří vyvolat strach a paniku a za to mi Islámský stát nestojí.
Přesně tak, o tohle jim jde. Mně by ani nepřekvapilo, kdyby ten novinář co přináší zprávy o dokonale fungujícím IS byl zaplacený, aby šířil paniku. Samozřejmě byla by chyba je podceňovat, ale rozhodně se víc bojím, že mě srazí nějaký ožralý magor v autě, než IS.
@Jaji77 Omluva za OT, ale tvoje profilovka me zmatla, jak jsem otevřela tohle téma, tak jsem se lekla, že už jsem sem psala a nevím o tom. ![]()
@Mirka Dušínová píše:
Přesně tak, o tohle jim jde. Mně by ani nepřekvapilo, kdyby ten novinář co přináší zprávy o dokonale fungujícím IS byl zaplacený, aby šířil paniku. Samozřejmě byla by chyba je podceňovat, ale rozhodně se víc bojím, že mě srazí nějaký ožralý magor v autě, než IS.
Taky tak. Nebojím se. Bojím se o zdraví mých dětí, bojím se hovad na silnicích.
Nesleduji zprávy, čtu jen titulky-občas, nenechávám si zacpávat mozek negativitou.