Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mrs.gendy
26.12.14 18:46

@Evulina pod tohle se podepisuju

• Citovat
  • Upravit
40270
26.12.14 18:50

Víc než samotní ručníkáři mě děsí všichni ti odsud (humanisti, ženský, co je naši chlapi nechtějí, politici..), kteří jim umožňují, aby se tu rozlézali. Rozhodují za mě a proti mně. Kdyby se ty blbky, co je obdivují, vydaly za nimi, ok, ale bez možnosti návratu. Když tam pojedu jako turista, nebo pomatený humanitární pracovník a oni mě podříznou, moje blbost, ale co mě točí, že nám je pouští sem, do naší země! Oni námi jen hluboce pohrdají, ale přesto tu mají dveře otevřené. A Čech by prodal i vlastní babičku, jen kdyby mu kdokoli zaplatil, takže teď se prodávají Teplice, co bude dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
26.12.14 18:59

@terinka4444 ja nechápu jak jim muzou tak lézt do zadele. U nich by se nekoupali, ale tady lezou v habitech do termalu.to jsou zase výjimky. Fakt, kdyz mas prachy můžeš všechno. Me by zajímalo, co oni tolerují v ČR???

• Citovat
  • Upravit
Menora
26.12.14 19:04
@Black Cat píše:
Ale ona jim ta ropa jednou dojde… :palec: :mrgreen:

Na tom už nezáleží, mají svoje podnikání, pozemky, nemovitosti, az jim ropa dojde, budou bohati dál. Investuji v zemich po celem svete. Davno se nespolehaji jen na ropu.

• Citovat
  • Upravit
19388
26.12.14 19:38

@Evulina ale prave proto, ze zapadni civilizace je na to jak je, je ohrozena. Isis vcetne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
26.12.14 19:45

Ano, stará dobrá Evropa už tady dlouho nebude, a proto se učím španělsky a proto se bude učit španělsky i můj syn, abychom se mohli jednoho krásného dne sebrat a utéct do Latinské Ameriky, která v té době už bude rozvinutá na slušné úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
26.12.14 19:47
@Camael píše:
Víc než samotní ručníkáři mě děsí všichni ti odsud (humanisti, ženský, co je naši chlapi nechtějí, politici..), kteří jim umožňují, aby se tu rozlézali. Rozhodují za mě a proti mně. Kdyby se ty blbky, co je obdivují, vydaly za nimi, ok, ale bez možnosti návratu. Když tam pojedu jako turista, nebo pomatený humanitární pracovník a oni mě podříznou, moje blbost, ale co mě točí, že nám je pouští sem, do naší země! Oni námi jen hluboce pohrdají, ale přesto tu mají dveře otevřené. A Čech by prodal i vlastní babičku, jen kdyby mu kdokoli zaplatil, takže teď se prodávají Teplice, co bude dál?

Tohle? http://rogozov.bigbloger.lidovky.cz/…ovolili.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.12.14 20:14

@kacz tak dik za tip. Mne to z italstiny pujde snad dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
26.12.14 21:54

@mag
:poblion: a to je přesně ono! Ta bezpáteřnost úředníků, politiků, humanistů. Jim by asi přišlo normální a korektní, kdyby k nim někdo přišel domů na návštěvu, vyházel jim nábytek, přepnul hudbu, přikázal, jak se mají u sebe doma chovat atd. Muslimové si tvrdě hájí svoje, ale všichni ostatní se ohýbají jak stromek. Naši předci, kteří je vyháněli z Evropy, se musí v hrobě obracet, když vidí, jak se ustupuje primitivním netolerantním opicím. Omlouvám se tímto opicím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.12.14 10:02

Koukněte na tohle http://www.novinky.cz/…lamistu.html v Brusselu. v BRUSSELU 8o nesvítil strom, aby se ty hnídy neurazily. Prostě děs. Dělají ze mne šíleného xenofoba, ale bože, já je nemůžu ani cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.12.14 10:14

Ti, o kterých tady pisete, tak z těch mají obavy i muslimové. Oni pod Islamskym státem skutecne trpí, v Iráku, v Syrii. Nečtou si o nich, ale mají je u baráku.

• Citovat
  • Upravit
tigy66
27.12.14 10:30

@terinka4444

„My, muslimové, nemáme pro vás, nevěřící, a váš životní styl špetku úcty. Naše náboženství je nadřazené vašemu. Pokud se vám to nelíbí, můžete se z Belgie / z vaší země / odstěhovat,“ prohlásil.

tohle je téměř neuvěřitelný,, myslím že je nejvyšší čas na…

• Citovat
  • Upravit
Menora
27.12.14 11:00

Novinky. cz cituji člověka, který byl několikrát souzeny, šli po nem i muslimové, obchodoval s drogami atd. V Belgii měl pletky se zákonem několikrát. Jestli si někdo myslí, že si muže říkat a dělat cokoliv, tak se myli. Jenže citovat podobne blázny je zajimave.

• Citovat
  • Upravit
40270
27.12.14 16:40

@Menora
Nezlob se na mě, ale ani tohle neomlouvá to, že se jim všude ustupuje. Tohle není ojedinělý případ jednoho islámského psychopata. I jinde už se zvažuje, jestli se jich nedotkne vánoční výzdoba v oknech, vepřové maso ve školní jídelně atd. Přesně tohle omlouvání jim tady zametá cestu, protože s jedním slušným se jich sem sveze sto na přesdržku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
27.12.14 16:44
@Menora píše:
Ti, o kterých tady pisete, tak z těch mají obavy i muslimové. Oni pod Islamskym státem skutecne trpí, v Iráku, v Syrii. Nečtou si o nich, ale mají je u baráku.

Ok a my s tím co? Řeší snad oni naše problémy třeba s cikány?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová