Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Víc než samotní ručníkáři mě děsí všichni ti odsud (humanisti, ženský, co je naši chlapi nechtějí, politici..), kteří jim umožňují, aby se tu rozlézali. Rozhodují za mě a proti mně. Kdyby se ty blbky, co je obdivují, vydaly za nimi, ok, ale bez možnosti návratu. Když tam pojedu jako turista, nebo pomatený humanitární pracovník a oni mě podříznou, moje blbost, ale co mě točí, že nám je pouští sem, do naší země! Oni námi jen hluboce pohrdají, ale přesto tu mají dveře otevřené. A Čech by prodal i vlastní babičku, jen kdyby mu kdokoli zaplatil, takže teď se prodávají Teplice, co bude dál?
@terinka4444 ja nechápu jak jim muzou tak lézt do zadele. U nich by se nekoupali, ale tady lezou v habitech do termalu.to jsou zase výjimky. Fakt, kdyz mas prachy můžeš všechno. Me by zajímalo, co oni tolerují v ČR???
@Black Cat píše:
Ale ona jim ta ropa jednou dojde…![]()
Na tom už nezáleží, mají svoje podnikání, pozemky, nemovitosti, az jim ropa dojde, budou bohati dál. Investuji v zemich po celem svete. Davno se nespolehaji jen na ropu.
@Evulina ale prave proto, ze zapadni civilizace je na to jak je, je ohrozena. Isis vcetne
Ano, stará dobrá Evropa už tady dlouho nebude, a proto se učím španělsky a proto se bude učit španělsky i můj syn, abychom se mohli jednoho krásného dne sebrat a utéct do Latinské Ameriky, která v té době už bude rozvinutá na slušné úrovni.
@Camael píše:
Víc než samotní ručníkáři mě děsí všichni ti odsud (humanisti, ženský, co je naši chlapi nechtějí, politici..), kteří jim umožňují, aby se tu rozlézali. Rozhodují za mě a proti mně. Kdyby se ty blbky, co je obdivují, vydaly za nimi, ok, ale bez možnosti návratu. Když tam pojedu jako turista, nebo pomatený humanitární pracovník a oni mě podříznou, moje blbost, ale co mě točí, že nám je pouští sem, do naší země! Oni námi jen hluboce pohrdají, ale přesto tu mají dveře otevřené. A Čech by prodal i vlastní babičku, jen kdyby mu kdokoli zaplatil, takže teď se prodávají Teplice, co bude dál?
@mag
a to je přesně ono! Ta bezpáteřnost úředníků, politiků, humanistů. Jim by asi přišlo normální a korektní, kdyby k nim někdo přišel domů na návštěvu, vyházel jim nábytek, přepnul hudbu, přikázal, jak se mají u sebe doma chovat atd. Muslimové si tvrdě hájí svoje, ale všichni ostatní se ohýbají jak stromek. Naši předci, kteří je vyháněli z Evropy, se musí v hrobě obracet, když vidí, jak se ustupuje primitivním netolerantním opicím. Omlouvám se tímto opicím..
Koukněte na tohle http://www.novinky.cz/…lamistu.html v Brusselu. v BRUSSELU
nesvítil strom, aby se ty hnídy neurazily. Prostě děs. Dělají ze mne šíleného xenofoba, ale bože, já je nemůžu ani cítit.
Ti, o kterých tady pisete, tak z těch mají obavy i muslimové. Oni pod Islamskym státem skutecne trpí, v Iráku, v Syrii. Nečtou si o nich, ale mají je u baráku.
„My, muslimové, nemáme pro vás, nevěřící, a váš životní styl špetku úcty. Naše náboženství je nadřazené vašemu. Pokud se vám to nelíbí, můžete se z Belgie / z vaší země / odstěhovat,“ prohlásil.
tohle je téměř neuvěřitelný,, myslím že je nejvyšší čas na…
Novinky. cz cituji člověka, který byl několikrát souzeny, šli po nem i muslimové, obchodoval s drogami atd. V Belgii měl pletky se zákonem několikrát. Jestli si někdo myslí, že si muže říkat a dělat cokoliv, tak se myli. Jenže citovat podobne blázny je zajimave.
@Menora
Nezlob se na mě, ale ani tohle neomlouvá to, že se jim všude ustupuje. Tohle není ojedinělý případ jednoho islámského psychopata. I jinde už se zvažuje, jestli se jich nedotkne vánoční výzdoba v oknech, vepřové maso ve školní jídelně atd. Přesně tohle omlouvání jim tady zametá cestu, protože s jedním slušným se jich sem sveze sto na přesdržku.
@Menora píše:
Ti, o kterých tady pisete, tak z těch mají obavy i muslimové. Oni pod Islamskym státem skutecne trpí, v Iráku, v Syrii. Nečtou si o nich, ale mají je u baráku.
Ok a my s tím co? Řeší snad oni naše problémy třeba s cikány?
@Evulina pod tohle se podepisuju