Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15659
27.12.14 16:48

@Camael respektive, v Anglii už se ve školách někde ani vepřové nepodává.
 http://www.dailymail.co.uk/…al-meat.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.12.14 16:49

A pak nám všem v naších zemích s úsměvem uřežou hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
27.12.14 16:53

@Jaji77
A kdyby jen to. Pořád se bude řešit, co nedělat, aby se to miláčků nedotklo, ti se musí královsky bavit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
27.12.14 16:54

@terinka4444
Ale to víš, že ne, oni jsou přece hodní. Koukni jen na diskuze tady. Ty, co si je vzaly, nikdy lepšího prince nepotkaly. :roll: Všechno je asi propaganda, všechno se nám jen zdá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.12.14 16:59
@Camael píše:
@terinka4444
Ale to víš, že ne, oni jsou přece hodní. Koukni jen na diskuze tady. Ty, co si je vzaly, nikdy lepšího prince nepotkaly. :roll: Všechno je asi propaganda, všechno se nám jen zdá..

Tak já znám dvě, co si je vzaly a mají s nimi i děti a tedy ty mají peklo na zemi obě dvě. Něco tak arogantního a nadřazeného, jako je muslim, to by jeden pohledal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
27.12.14 17:07

@terinka4444
Nápodobně. Z mého okolí má jedna z nich syna z předchozího manželství a ten je doma úplná onuce. Když není máma doma, deptá ho, jak to jen jde, a ta blbka nevidí, neslyší, vždyť má přece orientálního prince. :roll: na ulici chodí dva kroky za ním, živí ho, ale ne, je to poklad! To pohrdání námi z nich stříká na kilometry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.12.14 17:10

Jjá potkala manželský pár v Motole. Chlap- hovado čumělo po ženských, i na mě. Ženský koukali sotva oči. Mluvit s lékařem a sestrou mohl jen chlap. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
27.12.14 17:12

@g.sandova
A kolik těch blbek ti řekne, že jim to tak vyhovuje, protože je tím muž vlastně chrání před okolním světem. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.12.14 18:08
@Camael píše:
Ok a my s tím co? Řeší snad oni naše problémy třeba s cikány?

Jistě, že ne, naše problémy jsou oproti tem jejich téměř az smesne.

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
27.12.14 18:17

Taky přidám něco do diskuse. mám kamarádku, její manžel je muslim, ona má dítě z předchozího manželství. jeli jsme spolu jednou na Karlštejn. Protože to dítě (holčička),je dost hyperaktivní, tak ve vlaku kopala nohama a tak ho kopla.Hned spustil kravál, chvíli byl pokoj, holčička ho pak kopla do kolena znovu. Vyřešil to tak, že jí sundal boty a vyhodil je z vlaku z okna, takže místo na Karlštejn jsme šli holčičce shánět boty. Jinak je velmi skrblivý, nerad se o cokoliv dělí. Ale naštěstí není ten ortodoxní muslim. Modlí se na koberci vždy večer.

• Citovat
  • Upravit
40270
27.12.14 18:53

@Menora
A proto si máme pořídit ty jejich? Děkuji, nechci. Já se narodila tady, oni tam, každý má něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.12.14 19:35

Tak ty moje kamarádky už ví, že to byla osudová chyba. Jenže se děsí toho, že když se rozvedou, on odtáhne děti a dopředu jim nikdo nepomůže, a jakmile se děti dostanou do jejich dětí, už je ty mámy nikdy neuvidí. Hele, ale to je přesný, tupý jsou jak hrom, nic neumí, nic se nebudou učit, ženský je živí a přesto oni jsou pánové tvorstva, je to v nich, to je jejich bytí. Navíc kdyžse vrátím k extremistům z jejich řad, nemůže je potkat nic lepšího než smrt v „boji“ a čím víc s sebou vezmou bezvěrců, tím jsou slavnější, jejich rodiny jsou pyšné…cvičí už malé děti k zabíjení…tím jsou nebezpečnější než mor.Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
27.12.14 19:41

@terinka4444
Takhle mi kamarádka oponovala: A Rusáci ti ve Varech nevadí?… Ne, nevadí, ti nám jsou kulturně blízcí, ale tihle primitivové, kteří nosí v hlavě jen nenávist a pohrdání ke všemu nemuslimskému, mi jsou blízcí asi jako vši v kožichu. Z nich je ten postoj cítit, i když mluví česky a jsou v obleku, prostě jsou naprogramovaní jinak. O těch fanaticích typu IS se ani nevyjadřuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.12.14 19:55

@Camael jsem se koukla, odkud jsi a prd jsem se dozvěděla :mrgreen: Rusáci ve Varech je zvláštní kapitola, zvláštní sorta lidí, ti úplně bohatí, ti už tu nejsou, taková ta vysoká střední třída no naše poměry boháči :mrgreen: mám mezi nimi několik přátel a jsou to fajn lidé, opravdu jo, jinak ovšem jsou nadřazení zrovna tak. Zrovna tak ne, s muslima se nedají srovnat, nicméně nadřazení jsou, pramení to z peněz, kterými oplývají. Dcera spádově chodí do školy, kam spadají ruské satelity, takže zhruba třetina školy, třetina třídy jsou riské děti, rozcapení smradi, kterým se od plenek fouká do zadku, podlejzá se jim, aby se zavděčilo rodičům a podle toho to vypadá. Úsměvné je to ráno před školou, to z nich kvetu, zaparkují svá velká SUV přímo uprostřed silnice protože parkoviště je daleko a u kraje není místo a jdou si odvést dítě do školy, takže se tvoří kolony a kolony, prostě děs. Takže je fakt povětšinou nemusím, pro jejich chování. Nicméně nás nijak neohrožují, je pravdou, že „staré“ Vary díky nim vypadají krásně, přesto že nám nepatří. Tuhle jsem se pobavila nad nabídkou prácena jednom z jejich hotelů: Hledáme recepční, dvousměnný provoz po 12-ti hodinách, příjemný mladistvý vzhled, nutné angličina, němčina a ruština na vynikající úrovni slovem i písmem, nástupní plat 10.000 :mrgreen: :mrgreen: a myslí to smrtelně vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
27.12.14 19:59

@terinka4444
Bydlím U nás, viď? :mrgreen: nene, nejsem z Varů, ale přesně vím, co tím chováním myslíš. Jak jsi ale psala v závěru, jo, jsou rozcapení, ale nemají v hlavě náboženský hovadiny, kterým podřídí vše a neohrožují tím ostatní. Ten plat je boží. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová