Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5185
8.1.15 09:58
@75tomas.novotny píše:
Presne kvuli takovym jako jsi ty to potom ve svete vypada tak jak to vypada.

Tak mi tedy napiš tvoji představu světa! Nebo vlastně stačí představu postavení ČR vůči islámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.1.15 10:01
@75tomas.novotny píše:
Presne kvuli takovym jako jsi ty to potom ve svete vypada tak jak to vypada.

co tím myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
8.1.15 10:12

Řeknu Vám jen jedno, svět žije v touze po moci. Čím více budou lidé mít hmotných statků, tím více o ně budou bojovat, čím více peněz lidé budou mít, tím více budou toužit po moci. A můžu už nyní říct, že lepší svět nebude, ne ze dne na den. Jednoho dne začne zase válečné období a nebude to jen období, kdy zemře „jen“ 20 lidí… bude jich mnohem, mnohem více… a bude trvat tak dlouho, dokud lidé nepochopí, na koho se skutečně mají obracet, dokud se nezačnou modlit, hromadně modlit, prosit o zázrak. Teprve pak se začne vše obracet k lepšímu a teprve pak postupně vymizí negativní zlo a touha po nadvládě. (PS: Vždy, když se střádá špatné po málu, znamená to jen jedno, bude toho postupně přibývat až z toho bude jedna velká „věc“. Vše má svůj nejvyšší „bod zlomu“, otázkou jen zůstává, kolik lidí ještě bude muset zemřít, aby se lidi naučili, že nejdůležitější na světě je láska k bližním, láska k druhým lidem, soucit a porozumění).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
8.1.15 10:18
@Moise píše: :? Úplně mě dostává věk těch pachatelů :?

Podle toho co u nich bojuje za děti byli docela starší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
8.1.15 11:14
@terinka4444 píše:
co tím myslíš?

co tim myslim? ze odsuzovat neco co neznam, urazet to a tvrdit, ze jedina cesta vpred je davat muslimum veprovou klobasu pri prijezdu do cr plodi akorat zbytecne zlo ve svete.

• Citovat
  • Upravit
5185
8.1.15 11:32
@75tomas.novotny píše:
co tim myslim? ze odsuzovat neco co neznam, urazet to a tvrdit, ze jedina cesta vpred je davat muslimum veprovou klobasu pri prijezdu do cr plodi akorat zbytecne zlo ve svete.

To byla samozřejmě nadsázka. Škoda dobré klobásy!  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
8.1.15 11:36

@micha.bello No jenže ono to tak bylo odjakživa… A vždycky nějaký silnější a primitivnější a barbarštější národ vyhladil ty mírumilovné a kulturní… Je to smutné, ale je to tak. Ti slabí jsou potravou pro ty silné.
Já nechci házet všechny do jednoho pytle. Ale zároveň nechci ani multi kulti tutti frutti společnost. Protože to prostě nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.1.15 11:44
@75tomas.novotny píše:
co tim myslim? ze odsuzovat neco co neznam, urazet to a tvrdit, ze jedina cesta vpred je davat muslimum veprovou klobasu pri prijezdu do cr plodi akorat zbytecne zlo ve svete.

a přijít do nezávislých novin a povraždit redaktory, po cestě nazpátek postřelit policistu a když leží umírající na zemi schoulený do klubíčka, tak k němu doběhnout a střelit ho do hlavy je mírumilovný akt? Dokud budeme na jejich ukrutné zlo reagovat sluníčkově, budou to stupňovat. A jestliže jsou lidé svědkem jejich zrůdností, nedivím se té nenávisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.1.15 11:45
@berusa.m píše:
To byla samozřejmě nadsázka. Škoda dobré klobásy! :mavam:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: dobře ty :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
8.1.15 12:03
@75tomas.novotny píše:

Já skutečně nejsem uplně mimo. Máme rodinné přátele muslimy. Byl na naší svatbě, byli jsme spolu na dovolené, mám je moc ráda. Když k nám přijedou samozřejmě toleruji, že vepřové maso nejedí a samozřejmě ho nevařím. Ale nejsou to radikálové. Vlastně jsou podle našich měřítek „normální“. A také vím jak rozdílně se chová u nás a jak u nich. U nás pije jak duha, bez manželky balí české holky, na modlitby si ani nevzpomene. Zatímco doma mezi svými jsou prostě jiní. A ještě jsem nepřišla na to, která ta tvář je ta pravá.
Jedinou věc co na nich oceňuji je starost o starší členy rodiny a to jak si jich váží. Ale to je vše.
Oni nikdy tolerantní vůči našim zvykům nebudou. Vždy si budou chtít prosadit svoje náboženství a svoje zvyky.

Už jen proto, že já kvůli nim nekoupím nic kde je kousek vepřového a dávám si na to pozor. Ale oni by mi vepřové u nich nikdy nenachystali. To je ta netolerance. I když to je jen kapka v moři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.1.15 12:09
@berusa.m píše:
Já skutečně nejsem uplně mimo. Máme rodinné přátele muslimy. Byl na naší svatbě, byli jsme spolu na dovolené, mám je moc ráda. Když k nám přijedou samozřejmě toleruji, že vepřové maso nejedí a samozřejmě ho nevařím. Ale nejsou to radikálové. Vlastně jsou podle našich měřítek „normální“. A také vím jak rozdílně se chová u nás a jak u nich. U nás pije jak duha, bez manželky balí české holky, na modlitby si ani nevzpomene. Zatímco doma mezi svými jsou prostě jiní. A ještě jsem nepřišla na to, která ta tvář je ta pravá.
Jedinou věc co na nich oceňuji je starost o starší členy rodiny a to jak si jich váží. Ale to je vše.
Oni nikdy tolerantní vůči našim zvykům nebudou. Vždy si budou chtít prosadit svoje náboženství a svoje zvyky.Už jen proto, že já kvůli nim nekoupím nic kde je kousek vepřového a dávám si na to pozor. Ale oni by mi vepřové u nich nikdy nenachystali. To je ta netolerance. I když to je jen kapka v moři.

taky mám mezi nimi přátele, ještě z dob studií a je to přesné. Ačkoliv mám své přátele ráda, oni se nám nikdy nepřizpůsobí, vždycky to budou vyžadovat po nás. Přátelé nenásilnou formou, nepřátele řezáním hlav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.1.15 12:17

Ještě nám ukáží co dovedou. Stále jim ustupujeme, stavíme mešity, děláme pomyšlení.
To co se stalo v Paříží je hrozné, normální poprava lidí.

@terinka4444

souhlasím s Tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
8.1.15 12:30
@terinka4444 píše:
a přijít do nezávislých novin a povraždit redaktory, po cestě nazpátek postřelit policistu a když leží umírající na zemi schoulený do klubíčka, tak k němu doběhnout a střelit ho do hlavy je mírumilovný akt? Dokud budeme na jejich ukrutné zlo reagovat sluníčkově, budou to stupňovat. A jestliže jsou lidé svědkem jejich zrůdností, nedivím se té nenávisti.

Promin, ale tohle je presne ta reakce kterou oni chteji, aby jsme je vsichni hazeli do jednoho pytle. Mam nekolik kamaradu muslimu, ani jeden z nich neni terorista, cti zakony a zvyky zeme kde ziji. Sam jsem zidovskeho puvodu a nikdy nerekli proti me ani popel, naopak odsuzuji vousate negramotne radoby zachrance Islamu viz Islamsky stat. Nevis o cem mluvis, jen papouskujes to co melou ostatni kolem tebe. Co reknes o bande americkych vojaku kteri cely vikend znasilnovali v Iraku 14 letou divku a pak ji zavrazdili? Ze vsichni krestane jsou stejni?

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
8.1.15 12:36
@berusa.m píše:
Oni nikdy tolerantní vůči našim zvykům nebudou. Vždy si budou chtít prosadit svoje náboženství a svoje zvyky.Už jen proto, že já kvůli nim nekoupím nic kde je kousek vepřového a dávám si na to pozor. Ale oni by mi vepřové u nich nikdy nenachystali. To je ta netolerance. I když to je jen kapka v moři.

Z ceho tak usuzujes, ze nebudou nikdy tolerantni k nasim zvykum? Veprove ti nenachystaji, protoze neni halal a mozna ho nemaji ani kde koupit. Taky by jsi jim nenachystala neco co je pro tebe neciste a zakazane, a nesmis se toho dotknout.

• Citovat
  • Upravit
69235
8.1.15 12:36

@75tomas.novotny Kdo chce, abychom je házeli do jednoho pytle?
Vím o čem mluvím. A pokud ty se divíš vlně nevole, která se zvedá, je to tvá věc.

Víš, jaký je rozdíl mezi „námi“ a „nimi“? Vojáci, co znásilňovali dívku budou postaveni před soud a tvrdě potrestáni. Teroristi, co vystříleli půl redakce, budou oslavováni jako hrdinové nejvyššího kalibru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová