Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
8.1.15 20:17
@75tomas.novotny píše:
Zajimavy clanek? V cem prosim? Ve volani po trestu smrti? Nebo srovnavani situace v Israeli s Evropou? Smesne.
Článek je zajímavý v tom směru, který jsem označil. Někteří evropští politici jednají proti zájmům Evropy, když prosazují bezbřehou humanitu vůči každému člověku. I vůči těm, co mají za cíl fyzickou likvidaci těch, co se jim znelíbili.
Přesně takhle jsem myslel svůj příspěvek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.1.15 20:25
@75tomas.novotny píše:
Staci se podivat na situaci v Yemenu, Iraku nebo v Saudske Arabii. Zadny z muslimskych statu nema zajem o to co tyhle pomatenci kazou. Ano, stavi se mesity v Evrope, ale tak jak je to popsane zde clovek by si myslel, ze rostou na kazdem rohu v CR. V CR je evidovano 9 mesit oproti cca 610 kostelu neli vice, 100 klasteru, asi 200 dochovanych synagog z toho 4 jsou uzivany k bohosluzbam. Argument o islamizaci CR je smesny a to same plati pro UK. Staci si zajet napriklad na nektera mista Anglie, do Skotska, do Walesu. Ano, je vysoka koncentrace muslimske populace v Londyne, v Birminghamu a jinde, ale to ma sve oduvodneni. V 50. a 60. letech byl velky influx pristehovalcu napriklad z Pakistanu, protoze byl nedostatek pracovni sily ve fabrikach. Chtelo by to znat trochu historie nez se zacne papouskovat svinstvo z primitivnich obezniku z youtube apod.

Tim jen doplnuji Tvuj prispevek, neni to mireno na Tebe.

Příspěvek upraven 08.01.15 v 15:58

Tak zrovna Jemen bych si do pusy nebral. Tam frčí fundamentalismus ve velkém (zatím bez ozbrojené složky), dokonce s tichou podporou vládních kruhů. Informace v českých médiích jsou dostupné, stačí googlit (já se na ně ale nespoléhám…)
A irácké území se už dneska nedá označovat slovem „stát“. Chybí tam několik základních atributů, jako schopnost ubránit svou svrchovanost a územní celistvost nebo zajistit vymahatelnost práva prostředky, dostupnými v mocenském centru (tedy v Bagdádu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
9.1.15 04:15

http://www.youtube.com/watch?… když už teda mluvíme o islámu v Evropě :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
9.1.15 05:24
@75tomas.novotny píše:
Staci se podivat na situaci v Yemenu, Iraku nebo v Saudske Arabii. Zadny z muslimskych statu nema zajem o to co tyhle pomatenci kazou. Ano, stavi se mesity v Evrope, ale tak jak je to popsane zde clovek by si myslel, ze rostou na kazdem rohu v CR. V CR je evidovano 9 mesit oproti cca 610 kostelu neli vice, 100 klasteru, asi 200 dochovanych synagog z toho 4 jsou uzivany k bohosluzbam. Argument o islamizaci CR je smesny a to same plati pro UK. Staci si zajet napriklad na nektera mista Anglie, do Skotska, do Walesu. Ano, je vysoka koncentrace muslimske populace v Londyne, v Birminghamu a jinde, ale to ma sve oduvodneni. V 50. a 60. letech byl velky influx pristehovalcu napriklad z Pakistanu, protoze byl nedostatek pracovni sily ve fabrikach. Chtelo by to znat trochu historie nez se zacne papouskovat svinstvo z primitivnich obezniku z youtube apod.

Tim jen doplnuji Tvuj prispevek, neni to mireno na Tebe.

Příspěvek upraven 08.01.15 v 15:58

řekneš mi to samé i za 10 nebo 20 let??? :think: Aby to v této době nebylo 610 mešit oproti 9 kostelům :( Tohle tedy rozhodně nechci - už kvůli svým 2 dcerám a jejich dětem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
9.1.15 09:14
@ivulinaM píše:
http://www.youtube.com/watch?… když už teda mluvíme o islámu v Evropě :,( :,( :,(

ano, dej sem paskvil z youtube, zalez pod perinu a boj se, dve deti je malo podle videa, selhala si

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
9.1.15 09:14

Vy co tady kricite o tom jak jsou oslavovani za to co provedli - staci si precist toto http://www.bbc.com/…ast-30724230

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
9.1.15 09:16
@Jura007 píše:
Tak zrovna Jemen bych si do pusy nebral. Tam frčí fundamentalismus ve velkém (zatím bez ozbrojené složky), dokonce s tichou podporou vládních kruhů. Informace v českých médiích jsou dostupné, stačí googlit (já se na ně ale nespoléhám…)
A irácké území se už dneska nedá označovat slovem „stát“. Chybí tam několik základních atributů, jako schopnost ubránit svou svrchovanost a územní celistvost nebo zajistit vymahatelnost práva prostředky, dostupnými v mocenském centru (tedy v Bagdádu).

Od kdy Irak neni statem? Protoze tam zuri obcanska valka, zapad jim rozjebal infrastrukturu a poslal je o 200 let nazpet nebo vice? Pokud vim tak zrovna v Jemenu se s nikym neparou viz nedavne zpravy z Jemenu.

• Citovat
  • Upravit
Menora
9.1.15 09:29
@ivulinaM píše:
http://www.youtube.com/watch?… když už teda mluvíme o islámu v Evropě :,( :,( :,(

Ale to je splácanina z youtube, kde si kdokoliv může v podstatě vložit cokoliv. Na youtube najdeš i propagandistická videa Islámského státu a nikdo s tím nic nedělá. Možná je průběžně mažou, kdo ví, ale mně se to tak nezdá.

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
9.1.15 09:51

Mozna by si stacilo precist tohle

http://www.independent.co.uk/…9966176.html

• Citovat
  • Upravit
2575
9.1.15 14:45

Fajn - a rozlišuje teda v tomhle světě ještě někdo mezi pravdou a lží a nebo je všechno jen účelová manipulace a nedá se věřit už vůbec ničemu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
9.1.15 15:15

A co mě fakt uráží, že místní muslimská komunita mele cosi o fanatismu a extremismu na obou stranách. Nějak mi uniká, co je extrémního na těch, co chtějí ve své zemi udržet svou kulturu a tradice a dodržovat zákony té dané země. To jsou extrémisté? A když vidím ty kydálky z muslimské obce, jak oni se distancují… Nevěřím jim ani nos mezi ušima! Řeknou cokoli, jen aby měli klid. Copak mohou říct to, co si opravdu myslí? Teď ještě ne, za pár let to tu budou jódlovat jak o život.
A roztáhnou se tady jen díky těm, co je tady z jakéhokoli důvodu obhajují, to je hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
9.1.15 16:34
@Camael píše:
A co mě fakt uráží, že místní muslimská komunita mele cosi o fanatismu a extremismu na obou stranách. Nějak mi uniká, co je extrémního na těch, co chtějí ve své zemi udržet svou kulturu a tradice a dodržovat zákony té dané země. To jsou extrémisté? A když vidím ty kydálky z muslimské obce, jak oni se distancují… Nevěřím jim ani nos mezi ušima! Řeknou cokoli, jen aby měli klid. Copak mohou říct to, co si opravdu myslí? Teď ještě ne, za pár let to tu budou jódlovat jak o život.
A roztáhnou se tady jen díky těm, co je tady z jakéhokoli důvodu obhajují, to je hnus.

Naprosto souhlasím. Nechápu, proč nejsou ochotni respektovat evropské normy, zvyky, náboženství atd. atd. Když se jim nelíbí, tak mají možnost se svobodně vrátit tam, odkud přišli… když se tu k nim chováme tak strašně. Za chvilku by to tu mohlo vypadat jak v Británii, kde je uráží vánoční stromeček ve škole, kříž na zdi apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
9.1.15 16:45

@Black Cat
Mně to přijde tak pitomě jednoduchý, že pořád nechápu, čemu se na tom někdo diví. Kdo z jejich zastánců si přivede domů návštěvu a začne kvůli jejím požadavkům měnit své rodinné zvyky a tradice? Ne, už toho předvedli a předvádějí dost, fakt, ať si táhnou k sobě. Včetně těch údajně mírumilovných, ti stejně neexistují. Zrovna včera jsem si říkala, co je asi s našimi dvěma turistkami Tončou a Hankou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
9.1.15 16:48

@Jura007 Už jsem psala jednou v jiném tématu. Zrůdy si humanitární pomoc nezaslouží. Když se začne útočit na polní nemocnice konci se s prací. muslimové u nás nepatří do sorty IS.Jsou to lidé s jinými zvyky, ale nejsou to proboha zdrudni terorist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
9.1.15 16:57
@Camael píše:
A roztáhnou se tady jen díky těm, co je tady z jakéhokoli důvodu obhajují, to je hnus.

No co třeba humanitární bombardování Libye… proč myslíš že Arabové do Evropy přišly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová