Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartinKa36 píše:
No co třeba humanitární bombardování Libye… proč myslíš že Arabové do Evropy přišly…
Tak co tu dělají třeba Pakistánci, když se bombardovala Libye? Bomby se moc rozprskly?
@Jaji77 píše:
Tak co tu dělají třeba Pakistánci, když se bombardovala Libye? Bomby se moc rozprskly?
Ti především na Západ přicházeli jako levná pracovní síla pro práce, o které místní zase tolik nestáli.
@Menora a Saudové? Já vím, já vím, ti si přiletěli jen vyhodit z kopýtka, tady Allah ten chlast nevidí ![]()
@Jaji77 píše:
A co tu dělají američani když je nikdo nebombardoval…
..
@Jaji77
Pokud vím, tak Saudové jezdí na Západ především obchodovat, studovat a na dovolené, oni to zapotřebí nemají, spíš lidé ze západu a nebo Asie jezdí do SA pracovat, zejména technické profese a zdravotníci.
@MartinKa36 bavíme se o Arabech, ne? Jako myslíš, že je schválně nahnali bombama do Evropy? A Indové byli nahnáni do Evropy asi bombarďákama královny matky, ne? ![]()
Článek o „jemenských souvislostech“ - tady.
Ono je to s tím Jemenem všelijaké. Na jedné straně tam radikální duchovní dostávají docela prostor v médiích, ale na druhé straně se vláda snaží čelit „exportu terorismu“. Někdy to jde, někdy ne.
Takových článků se dá samozřejmě vyhledat víc; dávám odkazy spíš a ty nejznámější stránky… ![]()
@MartinKa36
Ale prosím tě, Evropa jich byla plná už mnohem dřív. A jak říkám, mnohem nebezpečnější jsou přlkyvovači z našich řad, kdyby těch nebylo, mají sem dveře zavřený. Bohužel na pomatenost multikulti fanoušků dojedem všichni ostatní. A k uprchlíkům, ty máš pocit, že stát (my pracující) se zvládáme postarat v sociální sféře o své občany? Ani náhodou, takže díky, nechci jim platit válení se u nás.
@Jaji77 píše:
@MartinKa36 A Indové byli nahnáni do Evropy asi bombarďákama královny matky, ne?
@Lady4 píše:
@MartinKa36 Tvoje konspirační teorie jsou hustý.
ta si připravuje půdu, až nás začnou systematicky vyvražďovat, vytiskne si plky z emimina a bude se hájit : Já nic soudruzi, já nic aláhu, já vás vždycky bránila.
V ČR není důvod k panice. Pokud budeme mit neustálý strach, teroriste zvítězí. O to jim opravdu jde. Xenofobii a nenávistí ke všem muslimům jen pomáháme plnit IS jejich zvraceny plán. Terorismus nesmí byt nikdy tolerován ani násilí na nevinných lidech.
Terezko Je to tvůj názor a Já ti ho nebudu vyvracet. nemá smysl se obhajovat. Jenom snad přání, aby nikdy na Tvá slova nedošlo.
@Lady4 píše:
Terezko Je to tvůj názor a Já ti ho nebudu vyvracet. nemá smysl se obhajovat. Jenom snad přání, aby nikdy na Tvá slova nedošlo.
@terinka4444 Ne.Pouze jsem se snažila logicky vysvětlit situaci, tak jak ji Vidim Já. Svuj názor nikomu netlucu do hlavy. Možná si cholerik a Já to chápu no.