Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.1.15 18:03
@terinka4444 píše:
a ty můžeš jít a vystřílet za to celou rodinu?

Nie, ja nemozem. Mne to moja krestanska moralka nedovoli. Oni ale idu podla moslimskej moralky.

Oni by sa rovnako mohli spytat - a ty mozes ist a zjest prasa? Im to ich moralka nedovoli.

Ano, mozes oponovat tym, ze zivot cloveka je nieco ine ako prasa na pekaci. Lenze pre nich zase neverec nie je clovekom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
11.1.15 18:03
@Lady4 píše:
@AndilekOli V multi-kulti prostředí se žij e v Americe i Austrálii. Po revoluci 89 se řeklo, že půjdeme se západem a roky naší zahraničí politiku zdobil boj za lidský práva. Vic k tomu psát nebudu.

Já nebrojím proti multikulturnímu prostředí. Například s Indy v GB opravdu není žádný velký problém, Vietnamci u nás také nejsou problémem. Ale s Muslimy problémy jsou a opravdu nemluvím oo teroristických útocích.

Co se týče Austrálie, ta už se k problému muslimských přistěhovalců vyjádřila ve smyslu, přišli jste k nám žít, tak žijte jako my nebo běžte žít jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
11.1.15 18:06
@AndilekOli píše:
A v některých londýnských distriktech například. A třeba právě Muhamed Abbaas se děsně divil, proč by nám vadilo, kdyby oni šaríu uplatňovali, že by nám do toho přece nic nebylo. Mimochodem by bylo dobré říci, že zrovna Abbas je muslimskou komunitou považován za umírněného.

Pan Abbás je hlavně původem ze Súdánu a jeho pohled na islám také podle toho vypadá. Já osobně s ním nesouhlasím. Mnohdy ani nerozuměl otázce, odpovídal na něco jiného, než byl dotazován. Nedokázala vyjádřit myšlenku. O tom, že by byl zdejší muslimskou komunitou považován za umírněného, nic nevím. Byla jsem už překvapená jen tím, že do ČT byl pozván právě on, v místní muslimské komunitě existují určitě osoby mnohem povolanější.

• Citovat
  • Upravit
5073
11.1.15 18:07

@Menora V ČT byl jak Abbas tak Alwari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 18:07

Hele holky, vezmite to tak, ze pod burkou nebude vidiet pomarancovu koru na zadku a ze nam tym nakoniec prospeju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.1.15 18:08
@Bábi Zlopočasná píše:
Nie, ja nemozem. Mne to moja krestanska moralka nedovoli. Oni ale idu podla moslimskej moralky.

Oni by sa rovnako mohli spytat - a ty mozes ist a zjest prasa? Im to ich moralka nedovoli.

Ano, mozes oponovat tym, ze zivot cloveka je nieco ine ako prasa na pekaci. Lenze pre nich zase neverec nie je clovekom.

vidíš? A to je ono, už jem že srovnáš vyvraždění se snězením prasete. Pokud jim to jejich morálka dovolí, ať si zůstanou ve svém a vyvražďují si tam rodinu dle jejich morálky. Já v jejich realitě žít nechci, ani vedle jejich reality.
Nejsme pro ně lidi, to je přesný, proto nechci, aby žili v mojí zemi, v mojí kultuře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
11.1.15 18:08
@AndilekOli píše:
Ovládnutí rodičovské rady ve škole, zavedení povinného islámu pro všechny děti bez ohledu na jejich víru, segregování dětí ve třídě podle pohlaví, zakázaní zmínek o Vánocích a Velikonocích…zadej si do googlu „Trojan horse Birmingham“, byly toho plné noviny v GB. Teď na to koukám a těch škol bylo 21.A to je jen jeden příklad za všechny, ono je toho na západ od nás opravdu už dost na to, aby se nad tím Evropa začala zamýšlet.

Tohle je samozřejmě špatně, protože má-li být svoboda, tak pro všechny. Pokud vyučovat islám, proč ne? Nevidím problém, ale stejně tak i vyučovat křesťanství, judaismus a zvyky ostatních. V tomto případě je lepší, pokud mají možnost založit si vlastní muslimské školy. Sice pak může vznikat segregace, ale to už záleží jen na pojetí.

• Citovat
  • Upravit
5073
11.1.15 18:09
@Bábi Zlopočasná píše:
Hele holky, vezmite to tak, ze pod burkou nebude vidiet pomarancovu koru na zadku a ze nam tym nakoniec prospeju ;)

Proč já pak vůbec cvičím, že. Jdu si dát chleba se sádlem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora

@AndilekOli
Já viděla jenom Abbáse.

• Citovat
  • Upravit
69235
@Bábi Zlopočasná píše:
Hele holky, vezmite to tak, ze pod burkou nebude vidiet pomarancovu koru na zadku a ze nam tym nakoniec prospeju ;)

to ani není vtipný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
11.1.15 18:10

@Bábi Zlopočasná jo a taky nám k našemu prospěchu nařídí obřízku (abychom nevedly příliš zhýralý sexuální život :roll: ) a když moje 10 letá dcera odmítne nějakého muslimského nápadníka, tak jí poleje obličej kyselinou, protože ho smrtelně urazila a on tu urážku potřeboval nějak odčinit :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
@Bábi Zlopočasná píše:

Na to nepotřebuješ burku :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
@terinka4444 píše:
vidíš? A to je ono, už jem že srovnáš vyvraždění se snězením prasete. Pokud jim to jejich morálka dovolí, ať si zůstanou ve svém a vyvražďují si tam rodinu dle jejich morálky. Já v jejich realitě žít nechci, ani vedle jejich reality.
Nejsme pro ně lidi, to je přesný, proto nechci, aby žili v mojí zemi, v mojí kultuře.

No ved ja tiez nie. Takze som islamofob a mala by som ist klacat do kuta na hrach :nevim:

Co nic nemeni na tom, ze mi pride vrcholne pokrytecke organizovat pochody za Charlie, ked nikomu nevadi ze na Donbasse vrazdia ludi, ktori sa previnili len tym, ze hovoria po rusky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
11.1.15 18:11
@terinka4444 píše:
:potlesk: :potlesk: naprostý souhlas :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
11.1.15 18:13
@Menora píše:
Tohle je samozřejmě špatně, protože má-li být svoboda, tak pro všechny. Pokud vyučovat islám, proč ne? Nevidím problém, ale stejně tak i vyučovat křesťanství, judaismus a zvyky ostatních. V tomto případě je lepší, pokud mají možnost založit si vlastní muslimské školy. Sice pak může vznikat segregace, ale to už záleží jen na pojetí.

Ano, pokud by byl Islám volitelný, ale on byl povinný a jakékoliv zmínky o jiných náboženstvích byly zakázané.

Víš, já jsem dlouhou dobu byla poměrně hodně optimistická a multikulturní, ale pak jsem, abych si rozšířila obzory, začala problém Islámu a i Islám trošku studovat (ale rozhodně nejsem expert), včetně toho, že jsem si pustila nějaké záznamy z kázání jak od Alwariho z Brna tak z pražské mešity. A místo toho, abych se stala multikulturnější jsem došla k názoru, že rozdíly mezi námi jsou natolik propastné a zásadní, že to společný život v demokracii prakticky vylučuje. A ne nemám rozumné řešení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová