Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@75tomas.novotny píše:
Ty snad vidis masove demonstrace a akce zde v Cechach od muslimske komunity aby se zbouraly kostely? Co treba komunisti? Ty bouraly kostely buldozerama? Nemeli by taky tahnout odkud prisly? A co tady vlastne predvadeji? Koho si pak vezme na musku az prestanes slepicit to co chlemtas na youtube apod? Opet treba Zidy? Ty se tady taky roztahuji asi dost se svymi zvyky, tradicemi apod, nebo ne? Tohle je presne to ignoranstvi ktere plodi zlo v jakekoliv spolecnosti - muslimska, ateisticka, krestanska nebo zidovska.
Tak boli by blbi, keby burali rovno kostoly, paneboze, si tak obmedzeny?
Musia pekne pomalicky, nenapadne. Najprv povolte satky, burky, mesity. Stvrt kde vladneme my. Zruste vianocny stromcek, je urazkou. Zruste kriziky. Bozie muka na krizovatkach. Male veci, nad ktorymi beztak vo svojom pocite dokonalosti mavnete rukou.
Zaspievajte jednu moslimsku pesnicku miesto koledy. Zaspievajte jedna k jednej moslimske piesne a koledy. Musite vobec spievat koledy? Musite jest bravcove? Beztak je z toho len spatny cholesterol, strante sa ho kvoli sebe samym.
A az potom pride - vsak tie kostoly zbytocne zaberaju miesto, nikto tam nechodi, a ked uz, tak tam beztak spievaju moslimske piesne, a predsa Alah zakazuje zobrazovat ludi, tudiz vsetky obrazy a sochy v kostoloch su spatne, treba sa ich zbavit.
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale MY UZ USTUPUJEME, nevidis? Nepostavili stromcek v Bruseli, zakazali jodlovat v Rakusku, vyzvali na spievanie moslimskych piesni na Vianoce.MY USTUPUJEME, A PRETO oni chcu viac a viac a viac.
Meles nesmysly viz vanocni stromecek v Bruselu - http://www.bbc.co.uk/…ope-20302574
Zakazali jodlovat v Rakousku, opravdu? - http://www.telegraph.co.uk/…-prayed.html
Muslimske koledy o vanocich - http://www.thenewamerican.com/…hristmastime - navrh byl na zpivani pisni obou komunit, muslimske a krestanske, v mesitach a kostelich
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak boli by blbi, keby burali rovno kostoly, paneboze, si tak obmedzeny?
Musia pekne pomalicky, nenapadne. Najprv povolte satky, burky, mesity. Stvrt kde vladneme my. Zruste vianocny stromcek, je urazkou. Zruste kriziky. Bozie muka na krizovatkach. Male veci, nad ktorymi beztak vo svojom pocite dokonalosti mavnete rukou.
Zaspievajte jednu moslimsku pesnicku miesto koledy. Zaspievajte jedna k jednej moslimske piesne a koledy. Musite vobec spievat koledy? Musite jest bravcove? Beztak je z toho len spatny cholesterol, strante sa ho kvoli sebe samym.A az potom pride - vsak tie kostoly zbytocne zaberaju miesto, nikto tam nechodi, a ked uz, tak tam beztak spievaju moslimske piesne, a predsa Alah zakazuje zobrazovat ludi, tudiz vsetky obrazy a sochy v kostoloch su spatne, treba sa ich zbavit.
Omezena jses jedine ty a dokazujes to svymi argumenty. Pro tvoji informaci moji rodice ziji ve ctvrti kde je silna pakistanska komunita. Vsichni vedi, ze jsou Zidi a nikdo je za celych tech 35 let co tam ziji nenapadl ani slovne. Sousedka o kouse dal od nas hlidala moje sestry, kdyz byly male, nosi nam pravidelne jidlo o kazdem svatku - Eid atd. Nekolik lidi z ulice na pozvalo na svoje svatby. Ale to nic, dal si mel ty svoje nepodlozene kydy. Nastesti omezenci tveho typu jsou v mensine.
@75tomas.novotny stromcek POSTAVILI abstraktny - rozhodli o tom predstavitelia, hoci sa to ludom nepacilo.
Rakusak ZAPLATIL pokutu - rozhodli o tom predstavitelia, a on sklopil usi.
Moslimske piesne spievat POZIADALI - predstavitelia, nezavisle na tom, ci sa to ludom paci alebo nie.
Nepresvedcil si ma, ze nemam pravdu. Nasi PREDSTAVITELIA nas jedneho dna POZIADAJU, aby sme konvertovali.
@75tomas.novotny píše:
Omezena jses jedine ty a dokazujes to svymi argumenty. Pro tvoji informaci moji rodice ziji ve ctvrti kde je silna pakistanska komunita. Vsichni vedi, ze jsou Zidi a nikdo je za celych tech 35 let co tam ziji nenapadl ani slovne. Sousedka o kouse dal od nas hlidala moje sestry, kdyz byly male, nosi nam pravidelne jidlo o kazdem svatku - Eid atd. Nekolik lidi z ulice na pozvalo na svoje svatby. Ale to nic, dal si mel ty svoje nepodlozene kydy. Nastesti omezenci tveho typu jsou v mensine.
Ale ja netvrdim, ze to robia moslimovia. Ja tvrdim ze to robia nase predposrane ‚krestanske‘ vlady.
@Bábi Zlopočasná píše:
@75tomas.novotny stromcek POSTAVILI abstraktny - rozhodli o tom predstavitelia, hoci sa to ludom nepacilo.
Rakusak ZAPLATIL pokutu - rozhodli o tom predstavitelia, a on sklopil usi.
Moslimske piesne spievat POZIADALI - predstavitelia, nezavisle na tom, ci sa to ludom paci alebo nie.Nepresvedcil si ma, ze nemam pravdu. Nasi PREDSTAVITELIA nas jedneho dna POZIADAJU, aby sme konvertovali.
Nic, tohle nema cenu ani komentovat. Ocividne jsi si prilozene clanky neprecetla, jen papouskujes to co jsi slysela v hospode u piva. Ano, za par let vyleze nas Ministerky predseda do televize a naridi masove konvertovani. Dneska rano jsem videl prasata litat.
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale ja netvrdim, ze to robia moslimovia. Ja tvrdim ze to robia nase predposrane ‚krestanske‘ vlady.
My mame krestanskou vladu? Od kdy? Neco mi uniklo.
@75tomas.novotny píše:
My mame krestanskou vladu? Od kdy? Neco mi uniklo.
‚krestansku‘… vychadzajucu z krestanskych korenov. Nie moslimsku.
@Bábi Zlopočasná píše: ‚krestansku‘… vychadzajucu z krestanskych korenov. Nie moslimsku.
z jakych krestankych korenu ci co nase vlada vychazi? Mluvim o vlade v CR.
@75tomas.novotny http://www.therightperspective.org/…for-muslims/ ten stromeček banovali v roce 2012. Ted je nechávají vydechnout.
Jodlování: http://austriantimes.at/…-replay-2252
@75tomas.novotny iste, Ty neveris ani na juvenilnu justiciu a kradnutie deti. Svet je slnieckovy a vsetko je v absolutnom poriadku. A bude duplom ked podpiseme TTIP a dostaneme Rusko na kolena, to tu nastane raj na zemi.
@75tomas.novotny píše:
z jakych krestankych korenu ci co nase vlada vychazi? Mluvim o vlade v CR.
No, ona původně vychází z židovského desatera, ale pššt ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
@75tomas.novotny iste, Ty neveris ani na juvenilnu justiciu a kradnutie deti. Svet je slnieckovy a vsetko je v absolutnom poriadku. A bude duplom ked podpiseme TTIP a dostaneme Rusko na kolena, to tu nastane raj na zemi.
Ja jsem o zadnem slunickovem svete nikde nemluvil. Vytrhujes z kontextu to jak jsem popsal chovani socialky v UK a jinde. Jen pro zajimavost kde zijes a kde vsude jsi byla za zivot? Ani bych se nedivil, ze nejdal s pastikou v kapse v Chorvatsku.
@Jaji77 píše:
No, ona původně vychází z židovského desatera, ale pššt
Nase vlada vychazi z zidovskeho desatera? ty jo, uz zase ty zidi… ![]()
@Jaji77 píše:
@75tomas.novotny http://www.therightperspective.org/…for-muslims/ ten stromeček banovali v roce 2012. Ted je nechávají vydechnout.
Jodlování: http://austriantimes.at/…-replay-2252
No nevim, zrovna citovat the rightperspective…hmmm
viz jodlovani - chtelo by to docist do konce. ten starej zaprdenej dedek si z nich neustale delal legraci, stezovat si ma snad pravo kazdy v demokratickem state nebo snad ne? jeho soused netrval na nejake pokute apod.