Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábi Zlopočasná píše:
Oni sa ale prisposobovat NEMUSIA. Pretoze sa prisposobujeme my im. Oni nestali s puskou aby nebol stromcek. Oni fnukli a stromcek nie je. Je to ich chyba, alebo nasa?Ake mame potom pravo stazovat sa, ked nechcu aby sme urazali Mohameda, ked my preto, aby sme ich neurazili nepostavime ani blby stromcek? Co je Mohamed menej nez vianocny stromcek?
máš pravdu je opravdu smutné, že jim ustoupili ve vlastní zami a u nás to vidím stejně, taky jim budeme ustupovat at náhodou někomu nepřeskočí v hlavně a neodpálí se třeba na václaváku, jako by jsme doma neměli dost svých bláznů, tak si tu necháme natahat několik tisíc dalších fanatiků ![]()
@75tomas.novotny píše:
Ja aspon nepapouskuju to co si prectu na nejakem pomatenem blogu nebo z nejakeho primitvniho videa o islamu na youtube. Uz jednou jsme tady meli neco podobneho, skoncilo to vyhlazenim pres 6 000 000 lidi v koncentracnich taborech atd.
jo, to je omluva pro tvoje arogantní nesnášenlivé urážlivé psaní. To fakt jo. Ostře tady někoho napadáš blbýma cáncama o paštikách a Chrovatsku. To má skutečně úroveň.
@Black Cat píše:
@75tomas.novotny No a kolika dětmi jsi přispěl k rozmnožení křesťanské evropské civilizace ty? Já nevím, mě to video nepřijde tak od věci… Minimálně se tu každý ohání tím, že naše populace stárne a jaksi nemá kdo vydělávat na důchody… Tak jak to tedy je?
Krestanske ani jedno, zidovske dvema a dalsi se uz planuje na pristi rok. Jeste neco te zajima o mem rozmnozovani?
@terinka4444 píše:
jo, to je omluva pro tvoje arogantní nesnášenlivé urážlivé psaní. To fakt jo. Ostře tady někoho napadáš blbýma cáncama o paštikách a Chrovatsku. To má skutečně úroveň.
tak to necti…demokracie…
@madeto Já jsem tedy Bábi pochopila jinak, tak, že imigranti se pokusí a vychází se jim vstříc. Přitom, kdyby se jim jasně řeklo ne, třeba by se nic tak hrozného nestalo, jen by to místo ano prostě bylo ne. Z jejich pohledu, byli by blbí, kdyby to nezkoušeli, když vidí jak je Evropa neschopná hájit své vlastní principy a kulturní odkaz.
@AndilekOli píše:
@madeto Já jsem tedy Bábi pochopila jinak, tak, že imigranti se pokusí a vychází se jim vstříc. Přitom, kdyby se jim jasně řeklo ne, třeba by se nic tak hrozného nestalo, jen by to místo ano prostě bylo ne. Z jejich pohledu, byli by blbí, kdyby to nezkoušeli, když vidí jak je Evropa neschopná hájit své vlastní principy a kulturní odkaz.
Jenze co je to co oni zkousi? Muzes to nejak definovat nebo dat konretni priklady? Napriklad ve Francii zakazali noseni satku ve skole, ale zaroven odstranili take krize apod. To mi prijde fer.
@AndilekOli píše:
neustupovala bych jim, proč taky nebudu se zbavovat vlastních tradic jen proto, že se jim to nelíbí, nebo se stěhovat z vlastní země, proč? Oni tu jsou přistěhovalci, tak at se přizpůsobí oni nebo at táhnou zpátky ![]()
@75tomas.novotny Já jsem to tu už psala, ale třeba u Lloyds speciální muslimský účet, odstraňování božích muk ve Švédsku (pardon přesouvání), Trojský kůň v Birminghamu, bezúročné studentské půjčky pro muslimské studenty - o těch se zatím jen uvažuje, nevaření vepřového na školách - nevidím důvod, ano ať je možnost si ho nedat, ale proč pro všechny.
Jinak nevařím jen z novin a ze zpráv, mám kamarády, kteří jsou dlouhodobě na vědeckých pozicích na univerzitách v západní Evropě.
@75tomas.novotny niekde som citala, ze je zaujom zidov vytvorit na uzemi Europy Chalifat, aby sa krestania s moslimami bud vybili pri jeho ustanovovani, alebo aby sa krestania s moslimami vybili az neverci a konvertiti nezvladnu utlacovanie v ramci fungujuceho Chalifatu ![]()
Ved krestania nemaju radi zidov, pretoze ‚nam ukrizovali Krista‘, a moslimovia nemaju radi zidov, pretoze ‚mali niest toru a oni ju neniesli‘ ![]()
Za chvíli se budeme bát rožnout si v okně vánoční výzdobu, nebo si uspořádat na zahradě vepřovou zabijačku(nečisté zvíře),aby to náhodou někoho nepohoršovalo ![]()
@madeto píše:
neustupovala bych jim, proč taky nebudu se zbavovat vlastních tradic jen proto, že se jim to nelíbí, nebo se stěhovat z vlastní země, proč? Oni tu jsou přistěhovalci, tak at se přizpůsobí oni nebo at táhnou zpátky
Pretoze slunickove multikulti.
Je zle povedat som HRDY Cech, pretoze sa to prelozi ako som nacionalisticky/xenofobny/fasisticky Cech, co nemam rad nikoho, kto nie je cistokrvny.
@75tomas.novotny píše:
tak to necti…demokracie…
aha, takže ona nemůže interpretovat svůj názor, který si udělala a který si myslí, protže si vyslouží tvé urážení, ale ty jí můžeš urážet, to je v pohodě a já to nemám číst, když mi to vadí, a říkáme tomu demokracie. V tohmle světle jsou tvé příspěvky pro úpravu našeho mínění obzvláště cenné.
@Bábi Zlopočasná píše:
@75tomas.novotny niekde som citala, ze je zaujom zidov vytvorit na uzemi Europy Chalifat, aby sa krestania s moslimami bud vybili pri jeho ustanovovani, alebo aby sa krestania s moslimami vybili az neverci a konvertiti nezvladnu utlacovanie v ramci fungujuceho ChalifatuVed krestania nemaju radi zidov, pretoze ‚nam ukrizovali Krista‘, a moslimovia nemaju radi zidov, pretoze ‚mali niest toru a oni ju neniesli‘
Nepotkala jsem zatím příjemnější, ochotnější, pokornější a soucitnější lidi, než jsou neortodoxní Židé. A to napříč státy. Mám dojem, že těch tisíce let útisku mají už nějak v krvi, a že opravdu nějak geneticky ví, co znamená být v nouzi..
A za další, když se formoval Izrael, bylo to Československo, které jej jako jedni z prvních uznali za stát a pomáhali Židům jak se zákony, tak ve válce s Araby. A naopak, byl to Izrael, kdo po sametové revoluci hodně pomáhal ČR přetvořit do demokratické podoby. O tom se málo ví, a nevím, proč, veřejně skoro nepíše.
Nesuďte lidi jen podle náboženství, kultury, jazyka či barvy pleti, opravdu to není dobré.
Na druhou stranu, kteříkoli imigranti dle mého by měli a musí respektovat nejen zákony, ale i kulturu a nepsaný etický úzus dané země.. Jestliže se rozhodnu žít v Afghánistánu, taky si tam nebudu prosazovat vybudování katolického kostela a nošení minisukní a výstřihů na veřejnosti. Chci-li žít jinde, musím se podřidit tamním zvyklostem a morálce, jinak to nelze.
@Kobliha51 píše:
@MenoraBeru zpět. Křesťanské milice jsou a umí být stejně kruté, jako muslimové. Pořád jsem si je představovala nějak evropsky a ony jsou to milice africké a blízkvýchodní. Ta mentalita tam prostě taková je, ať už se schovává za jakékoliv náboženství. Omlouvám se za nedůvěru.
Měla jsem si napřed něco najít a až potom kritizovat.
V pořádku. Chápu. Islámské teroristy zná každý, tohle už tak obecně známé není. Jak jsi sama pochopila, samozřejmě jsem neměla na mysli Evropu.
@AndilekOli píše:
@Kobliha51 Speciálně to co se děje v Africe ve jménu kohokoliv nemá s žádnou vírou nic společného a je jedno jestli se ti lidé schovávají za křesťanství, Islám nebo něco jiného.
Proč jenom v Africe? Buď je to platné všude a nebo to není platné nikde. Islám je islám, křesťanství je křesťanství a tady je vidět, že je opravdu každé náboženství zneužitelné. Ti, co to dělají jsou muslimové, jsou to křesťané, animisté, hinduisté a nevím, kdo všechno ještě. Prostě jsou negativní součástí toho či onoho náboženství a bylo by hodně jednoduché na tím jenom tak mávnout rukou a říci, že tohle nemá s křesťanstvím nic společného a proto to nejsou křesťané a jen se za tu víru schovávají. Neschovávají se za žádnou víru, oni jsou hrdí na to, co jsou a ve svém fanatismu jsou přesvědčené, že toto a nic jiného je správné jednání. S těmihle lidmi se musí každá víra vyrovnat a ne tvrdit, že k nim nepatří. Je to jen odvrácená strana jedné mince.