Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5514
12.1.15 14:32

@Menora to kazdopadne…porad je tu ale jeden fakt ktery nelze prehlizet a to ze ani fanaticti krestane v dnesni dobe nikoho nevrazdi, nebo ano? Nabozenstvi ktere se srovnalo a v soucasne dobe mezinarodne nikoho nesikanuje, nemam duvod posuzovat. Muslimove to ale delaji. A delaji to prave ti co si Koran vykladaji velice prazvlastnim zpusobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
12.1.15 14:37

@AndilekOli koukam ze mame podobneho tatinka :mrgreen: tatka ma vystudovanou jadernou fyziku a presne kdyz jsem potrebovala pomoct s cimkoliv ve skole, velice ochotne vytahl sveho „matematickeho sviste ze studii“ (takovou desnou slovenskou tlustou starou knihu plnou vzorcu) a zacal patricne vysvetlovat a nezapomnel vse radne overit a oduvodnit a dokazat ze ma pravdu :mrgreen: muj manzel je podobny typ takze ani nase drobotina se tomu zrejme nevyhne az prijde ten spravny cas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
12.1.15 14:39

@madeto presne tak. Nic jineho s tim clovek delat nemuze. Jen prihlizet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
12.1.15 14:39

@Betusak
No, pravda je taková, že bychom ani v dnešní době nenašli náboženství, které se zbavilo fanatiků se zbraní v ruce, ani křesťanství ne.

• Citovat
  • Upravit
1336
12.1.15 14:47

@Betusak v pohode už jsem se to doceltla jinde:)) dekuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
12.1.15 14:47

@Menora a obtezuji s tim krestane cely svet? Obtezuji zide svet?…ja vim pouze o muslimech. Ti jedini se neustale citi ukrivdeni, urazeni a jedini verejne utoci na lidi co ziji ve svobodnych zemich. Netvrdim ze ostatni jsou svati. Napriklad fanaticti katolici jsou idioti prvni tridy treba v Mexicu. Ale obtezuji tim vsechny staty okolo? Nebo se vrazdi mezi sebou a nas se to nijak netyka? Kazdy ma moznost svobodne volby. V Mexicu se vrazdi. Nechces tam zit? Odjed. Ale proc se maji trast strachy lide ve svobodne zemi? Proc maji lide v krestanskych zemich nepostavit Vanocni stromecek kvuli pristehovalcum? Chapes kam mirim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
12.1.15 14:50

@Betusak mě je z toho co se ted v posledních dnech událo už taky blbe, jak jsem se nikdy do toho nemíchala, tak ted bych nejradši je zavřela do prasečího chlíva…ale chudáci prasata!!Ale bohužel jsou mezi nima i ty nevinný a snad i normální (doufám) :roll: tak to nejde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
12.1.15 14:52

@gina76 Kolektivní vina je vždy cesta do pekel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
12.1.15 14:54

@gina76 ja bych to resila jednoduse. Kdyz jsem v nejake zemi, chovam se dle jejich pravidel. Tot vse. Bohuzel pouze muslimove jsou tak omezeni ze toto nedokazi dodrzovat. Nikdo jiny (snad krome Putina, to je ale kapitola sama o sobe) se takhle na navsteve v cizi zemi nechova. Kdyz jsem se rozhodla byt muslimem/muslimkou a nelibi se mi jak to v me zemi chodi tak proste odjedu nekam kde to chodi jinak a ne ze zacnu vrazdit a hlasat ze jsem urazena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
12.1.15 14:58

@Betusak
Ale vždyť spousta muslimů tady normálně žije, pracuje, studuje. Nikomu nic nenutí, hledí si svého. Nemají zájem na nějakém ovládnutí Evropy. Neexistuje žádná jednotná muslimská síla, která na to čeká.

• Citovat
  • Upravit
Menora
12.1.15 14:59
@AndilekOli píše:
@gina76 Kolektivní vina je vždy cesta do pekel.

Hm, to je to, co se snažím obhájit. Kolektivní vina je cesta do pekel.

• Citovat
  • Upravit
5514
12.1.15 15:03

@Menora a ty taky nikdo z niceho nevini a neobvinuje ne? Tedy aspon ja ne. Lide kteri se chovaji dle pravidel dane zeme mi jsou uplne ukradeni. Vadi mi lide co se takhle nechovaji. A to jsou v dnesni dobe predevsim muslimove. Nevim jak to nazvat. Vadi mi ignorantska a zabednena cast muslimske populace? Nebo jak? Byt slusnym muslimem a verim ze je takovych spousta, tak se neskutecne stydim za to co se v dnesni dobe deje. A snazila bych se jakymkoliv moznym zpusobem alespon na svem chovani dokazat ze vsichni muslimove takovi nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
12.1.15 15:04

@AndilekOli
Promin, že jsem neodpověděla na Tvoji otázku, nějak mi to uniklo. Jsem úplně, ale úplně nepraktikující, ale vepřové nejím. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Menora
12.1.15 15:05

@Betusak
Jenže jde o to, že spousta lidí vidí muslima a priori jako šílence nebo hrozbu. Pro jistotu se jich zbavíme všech :roll:.

• Citovat
  • Upravit
5073
12.1.15 15:05

@Menora V pohodě, já jsem si říkala, že je to třeba příliš osobní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová