Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
12.1.15 16:59

@madeto jedinym cilem islamu je to, aby vsichni meli jejich viru anebo nezili…jinak to nejde.Pro ne jsme neverici psi…me staci jak s echovaji tady u nas…zastavi uprostred cesty a jou se fotit…zastavi uprostred parkoviste a jdou do obchodu..protoze kdo je vic..davaji nam to jasne na jevo..o zene rikaji ze jen 50 procent muze.to nikomu nevadi? ja nemuzu cist ty naivni a silene multikulturni nazory…my musime respektovat jejich pravidla…oni nase ne… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2528
12.1.15 17:09

@KackaDoup Tak asi neměli tu čest se s námi blíže seznámit :nevim:,já tu čest měla v Praze :cert:,naštěstí tam nebydlím a tady u nás roztažení zatím nejsou i když to je zatím otázka času, kdy zavítají i tady :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
12.1.15 17:13
@madeto píše:
@KackaDoup Tak asi neměli tu čest se s námi blíže seznámit :nevim:,já tu čest měla v Praze :cert:,naštěstí tam nebydlím a tady u nás roztažení zatím nejsou i když to je zatím otázka času, kdy zavítají i tady :,( :zed:

To asi ne.

• Citovat
  • Upravit
2528
12.1.15 17:17
@Menora píše:
To asi ne.

zrovna tebe jsem nemyslela a psala jsem ASI! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
12.1.15 21:37
@75tomas.novotny píše:
Ty snad vidis masove demonstrace a akce zde v Cechach od muslimske komunity aby se zbouraly kostely? Co treba komunisti? Ty bouraly kostely buldozerama? Nemeli by taky tahnout odkud prisly? A co tady vlastne predvadeji? Koho si pak vezme na musku az prestanes slepicit to co chlemtas na youtube apod? Opet treba Zidy? Ty se tady taky roztahuji asi dost se svymi zvyky, tradicemi apod, nebo ne? Tohle je presne to ignoranstvi ktere plodi zlo v jakekoliv spolecnosti - muslimska, ateisticka, krestanska nebo zidovska.

Na hulvata tveho typu se mi ani moc reagovat nechce, tak jenom: nevadi mi ani Zidi, ani Vietnamci, v podstate nikdo, kdo si uchovava svoje zvyky, aniz by tim omezoval a otravoval mistni. Zidi je nikomu nevnucuji, nepozaduji, aby vsichni menili sve tradice kvuli tem jejich. Muslimove jiz otravuji, delaji bordel, jsou hlucni (Teplice), uz se snazi si prosazovat svoje a tim omezovat nase (skolni jidelna, veprove, Mlada Boleslav), a opravdu nehodlam cekat na to, az se tu rozlezou jako v ostatnich evropskych zemich, kam se nacpali uz mnohem driv jen diky takovym tolerantnim umelcum, jako jsi ty. Ta vase vseobjimajici laska je ten pravej prusvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
12.1.15 21:41
@Camael píše:
Na hulvata tveho typu se mi ani moc reagovat nechce, tak jenom: nevadi mi ani Zidi, ani Vietnamci, v podstate nikdo, kdo si uchovava svoje zvyky, aniz by tim omezoval a otravoval mistni. Zidi je nikomu nevnucuji, nepozaduji, aby vsichni menili sve tradice kvuli tem jejich. Muslimove jiz otravuji, delaji bordel, jsou hlucni (Teplice), uz se snazi si prosazovat svoje a tim omezovat nase (skolni jidelna, veprove, Mlada Boleslav), a opravdu nehodlam cekat na to, az se tu rozlezou jako v ostatnich evropskych zemich, kam se nacpali uz mnohem driv jen diky takovym tolerantnim umelcum, jako jsi ty. Ta vase vseobjimajici laska je ten pravej prusvih.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
69235
12.1.15 21:42
@Camael píše:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
12.1.15 21:43

@Camael :kytka: pro ne je to jediny mozny zivotni styl. I oni samotni ti mirumilovni v cechach to verejne priznavaji a nestydi se za to…

„Naopak, islám je určen všem národnostem a není omezen místem ani etnikem – a Češi (muslimové) jsou tady doma, stejně, jako ostatní spoluobčané. Nejsme hosté, jsme občané a obyvatelé. Nic víc české zákony neřeší a ani nemohou řešit. A už vůbec se nehodláme přizpůsobovat kultuře a tradicím, kterou jsme buď opustili, nebo kterou mají lidé kolem nás.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
12.1.15 21:45

@Camael bohuzel uz nekomentuji to proc krestane a zide co tu jsou taky doma, v Cechach bordel nedelaji a nikomu necpou svoje zvyky a nehlasaji verejne jak jsou urazeni…to je ale uz preci NECO JINEHO ze? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
12.1.15 21:49
@Bábi Zlopočasná píše:
Zo slunickovych multikulti gender blbcov, ktori nas obetuju v mene svojej slunickovej ideologie.

Presne tak. :palec: Na Zapade uz na ne dojeli, ale tady maji furt dlouhy vedeni. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
12.1.15 21:55

@Betusak
Ja nevim, nekteri tady se ohani tim, ze mame info jen z youtube, ale poctive posloucham treba CT24, kdyz tam plkaji ti jejich dva hlavni (Usatej a Plesatej) a to by clovek musel spadnout na hlavu ze strechy, aby jim ty uprimny vyrazy a reci veril.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
12.1.15 21:58

@Camael :mrgreen: precti si jejich vyjadreni k tem atentatum. Ja je na pouceni od Menory precetla a nekrete z nich jsou tak uprimne ze ani ty vyrazy k tomu videt nemusis :mrgreen: to te teprve „povznese nad vec“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
12.1.15 21:59

Napada me K. Capek a jeho Valka s mloky. Ti tehdy predstavovali plizive se roztahujici fasismus, jak se rozleza pekne potichu, nenapadne, kanalem. V nebezpeci Hitlera taky nejdriv nikdo neveril, a jak to dopadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
12.1.15 22:04

@Betusak
Kdyz jsem cetla to jejich ostre odsouzeni a uprimnou litost, hned jsem videla scenu jak z nejaky filmovy parodie: jen co dotruchli do kamery a zapadnou za nima dvere, bouchaj sampus, litaj konfety, ozyvaj se klaksony a jasot.. Jo, ta jejich uprimnost, z ty je mi zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
12.1.15 22:06

@Camael Tak třeba Alwari se vyloženě pochechtával do kamery, to jsme usoudili s manželem oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová