Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já na tohle všechno, co se děje, nemám zatím ucelený názor, tak různě hledám informace ![]()
@Amys píše:
@75tomas.novotny A ty jsi jakého vyznání?
Toho nejhorsiho - ateista
@madeto píše:
určitě tam rozdíly budou, ale nemám potřebu po nich pátrat mi postačí co se dočtu v novinách, jak se chovají k ženám, dětem lidem co se přihlásí k jiné víře atd. A nepříjde mi rozumné pouštět tu takové lidi zmítané fanatickou vírou, schopné pro tu svoji pravdu udělat cokoliv myslím, že máme jiné problémy a nevidím sebemenší důvod přidělávat si zbytečně další
ano, noviny maji vzdy pravdu a prinesou uceleny objektivni nazor
@Black Cat píše:
Afrika Baga před třemi dny… 2000 mrtvých…
O tom vím. Boko Haram vraždí všechny, animisty, křesťany i muslimy. Nějak nedělají rozdíly a pokud vím dokonce vyhlásili v jedné oblasti Nigérie vlastní samozvaný „chálifát“
@75tomas.novotny píše:
ano, noviny maji vzdy pravdu a prinesou uceleny objektivni nazor
to některé knížky určitě taky ![]()
@75tomas.novotny píše:
Toho nejhorsiho - ateista
No a kvůli mužům jako jsi Ty, nikdy nepřijde Mesiáš, říkal mi jeden pan rabín pořád dokola
![]()
@Menora Mohu se optat, ty jsi praktikující Židovka? Vím, že mně do toho nic není, čistě zvědavost ![]()
Příspěvek upraven 12.01.15 v 14:11
@Betusak fuj je mi z toho spatne…tys ten Koran četla? Sežene se v češtině??
@madeto
To, co média předkládají jsou obvykle samé katastrofy nebo hrůzy, to je zajímavé, to se dobře čte, ale muslimský svět je mnohem barevnější, není černobílý, jak by si to lidé velmi rádi zjednodušili, aby nad tím nemuseli víc přemýšlet.
@gina76 jj ja si ho pujcila od taty, toho tyhle veci zajimaji. Btw zajimave je treba i to jak je tahle pasaz Koranu rozebrana na wikipedii. http://cs.wikipedia.org/wiki/Ženy_v_islámu
@75tomas.novotny píše:
Jenze co je to co oni zkousi? Muzes to nejak definovat nebo dat konretni priklady? Napriklad ve Francii zakazali noseni satku ve skole, ale zaroven odstranili take krize apod. To mi prijde fer.
Je tady ještě někdo, komu přijde fér, když se v původně křesťanské zemi se sundávaly kříže, aby to muslimy nepohoršilo? ![]()