Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
9.1.15 20:50
@Lady4 píše:
@terinka4444 Ne.Pouze jsem se snažila logicky vysvětlit situaci, tak jak ji Vidim Já. Svuj názor nikomu netlucu do hlavy. Možná si cholerik a Já to chápu no.

já jsem se ti ale snažila jako napsat vtip, byla to reakce na hustý konspirační teorie, v podstatě vtip na Martinku s jejíma kospiračníma teoriema. Vždyť jsem reagovala na ty hustý teorie, ne na tvoje vysvětlení. 8o 8o asi informační šum a nepochopení tady mezi námi proběhlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
9.1.15 21:19

@terinka4444 Nic se neděje. Vse vysvětleno. Ono IS jde o to vyvolat v Evropě napětí. Čim vic poštvou lidi proti muslimům, tim vic to budou nenávist ne reakce radikální ostatní muslimy a povede to k vzájemné konfrontaci. snaží se zazehnout oheň a ne štít i se násilí na nevinných lidech. OMLOUVÁM SE ZA PRAVOPIS Přeji hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
9.1.15 21:23

.

Příspěvek upraven 07.02.15 v 23:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.1.15 21:38

@Lady4 k islámu jsem prvně přičichla v roce 2003. Od té doby jen zírám, jak to je promyšlené. Takže žádná momentální panika. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.1.15 08:00

Hmmm… Myslím, že moje slova o Jemenu se postupně potvrzují… Tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
10.1.15 08:18
@Lady4 píše:
@terinka4444 Nic se neděje. Vse vysvětleno. Ono IS jde o to vyvolat v Evropě napětí. Čim vic poštvou lidi proti muslimům, tim vic to budou nenávist ne reakce radikální ostatní muslimy a povede to k vzájemné konfrontaci. snaží se zazehnout oheň a ne štít i se násilí na nevinných lidech. OMLOUVÁM SE ZA PRAVOPIS Přeji hezký večer.

Přesně. O tom jim jde, vyvolat strach, paniku, aby se Evropané vrhli na místní muslimy a pak teprve budou mít IS a jim podobní důvod na Evropany útočit a teprve potom je mohou začít brát většinoví muslimové vážně. Budou jim lhát a používat populistické řeči stejně jako to dělají teď (stejně jako to dělá extrémní pravice v evropských zemích), jenže v současné době nemají tu pozici, kterou by si přáli mít a já doufám, že Evropané nejsou tak hloupí, aby jim tu pozici dopřáli. Věřím, že jsme poučení a neklesneme na jejich úroveň, ale budeme si vážit toho, co by si tolik lidí na světě přálo mít, demokracie a svobody a vlastních práv.

• Citovat
  • Upravit
785
10.1.15 08:37

Děkuji za pochopení. sdílím stejný postoj.Snad to pochopi i ostatní a nedají se vyprovokovat ke strachu a nenávistí k mírumilovný muslimům. EVROPA musí táhnout za jeden provaz. Nedat tomu začínajícím ohynku ani jiskru. Přeji pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
10.1.15 09:08

@Menora
Většinoví, menšinoví.. A ti, kvůli kterým evropské státy ruší vánoční stromky, řeší vepřové maso ve školních jídelnách, kvůli kterým si Rakušan nemůže na svém pozemku jódlovat, protože jejich hýkání má přednost atd., ti jsou z které strany? Tohle si v Evropě i jinde vydupává těch pár pomatených radikálů? Nebo ti údajně umírnění, co jsou tu všude nalezlí? Já nerozumím vám, obhajovačům. Tolerance je možná pouze k někomu, kdo to má stejně, ne kdo demokratických myšlenek a postojů jen zneužívá a opovrhuje jimi. Jejich víra, myšlenky, hodnoty jsou dalece vzdáleny svobodě, o kterou vy připravíte naše děti tím, že budete chtít muslimy furt chápat a dávat jim prostor. Nabízíte jim demokracii na zlatém podnose, přitom demokracie je to, co oni chtějí zrušit jako první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
10.1.15 13:38
@Lady4 píše:
Děkuji za pochopení. sdílím stejný postoj.Snad to pochopi i ostatní a nedají se vyprovokovat ke strachu a nenávistí k mírumilovný muslimům. EVROPA musí táhnout za jeden provaz. Nedat tomu začínajícím ohynku ani jiskru. Přeji pěkný den

Také doufám. Mnozí lidé se rádi nechávají manipulovat, platí to pro všechny bez rozdílu náboženství nebo rasy. Na jedné straně radikální muslimové, co vykřikují do světa a média jim popřávají sluchu, na druhé straně radikální Evropani, co se dusí vlastní nenávistí a strachem a média jim opět popřávají sluchu.

• Citovat
  • Upravit
tigy66
10.1.15 13:43
@Lady4 píše:
Děkuji za pochopení. sdílím stejný postoj.Snad to pochopi i ostatní a nedají se vyprovokovat ke strachu a nenávistí k mírumilovný muslimům. EVROPA musí táhnout za jeden provaz. Nedat tomu začínajícím ohynku ani jiskru. Přeji pěkný den

Pěkná slova, ale obávám se, že nereálná a že je na ně už dávno pozdě, bohužel :| :|

• Citovat
  • Upravit
Menora
10.1.15 13:46
@tigy66 píše:
Pěkná slova, ale obávám se, že nereálná a že je na ně už dávno pozdě, bohužel :| :|

Proč myslíš? :think:

• Citovat
  • Upravit
tigy66
10.1.15 13:54

@Menora
myslíš jako, že tím co se teď dělo / děje ve Francii to skončilo??
je téměř jisté, že další a větší hrůzy teprv přijdou :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
Menora
10.1.15 14:00

@tigy66
Teď je to hodně čerstvé a živé, tak to lidi děsí, to je normální. Myslím, že to bude mít ten efekt, že se víc posílí tajné služby a radikálům se půjde po krku ještě víc než doposud. I když je to o lidských zdrojích a omezených možnostech. :?, nemůže se sledovat každý člověk, který napíše něco radikálního na internetu…to je vidět i na našem českém poli, spousta lidí píše anonymně rasistické, xenofobní poznámky a stejně jim to prochází, protože to se prostě sledovat nedá. Pak se, bohužel, stane, že někdo jde a vystřílí redakci a nepodaří se tomu zabránit. :zed:

• Citovat
  • Upravit
tigy66
10.1.15 14:16

@Menora
Pak se, bohužel, stane, že někdo jde a vystřílí redakci a nepodaří se tomu zabránit. :zed:

tomuhle ale nezabrání nic ani kdyby byly tajné služby tisíci násobné, když někdo tohle nebo něco podobného chce udělat, tak ho nic a nikdo nezastaví
a ač nerad věřím, že podobných hrůz už mají přichystáno spoustu dalších

• Citovat
  • Upravit
Menora
10.1.15 14:18

@tigy66
Přesně. Myslím, že tajné služby dělají, co mohou, určitě mohou svou práci ještě zefektivnit a to se myslím i po posledních událostech stane, ale úplně tomu zabránit nelze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová