Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Menora a kde je Palestina dnes ze. Jen mi proste přijde, ze člověk svejma konspiracnima teoriema děla věci horší než jsou. S pomoci medii samozřejmě. Nic nezlehcuju, ale to všechno co vidíme ted, se nám jeví, jako ten největší problém. hrozba. Jenže akorát nám to zakrývá oči před opravdovejma problemama.
@mrs.gendy
![]()
Počkej, jak to myslíš? Kde je současná Palestina? Nebo konspirační teorie? ![]()
Opravdu se jenom ptám, jak jsi to myslela, ten příspěvek byl trochu zmatený. ![]()
@mrs.gendy píše:
nesouhlasím. muslimove byli napadani prvni. a kdyz vyhráli dali možnost zajatcům se vykoupit. V bibli asi není uvedeno vše… Co se ma stát se stane. Ježíš je bran jako prorok bozi. Nikoliv syn. Manželka Abraháma byla taky „oplodněná“ bohem. Proč není tedy Izák, jako "syn bozi, taky tak vyzdvihovan? A to že Marie mela v době, kdy porodila pouhých 13 let, nesmrdi to něčím? asi jako to, ze si mohamed vzal devitiletou aishu za manželku. Tím chci říct, ze člověk věří jen tomu, čemu chce. Lidstvo se zničí samo. k tomu není potřeba vyšší moc. Ale na něco se to svést musí…
To by bylo opravdu na dlouho, na to tady není prostor. Když člověk pravého Boha nezná, tak si ho vyrobí. Máme to v sobě zakódované. Někdo věří v sebe, někdo má jako modlu třeba sportovce, zpěváka, manžela/ku, děti, peníze, jídlo, atd.,Znám mnoho lidí, kteří tvrdí, že jsou nevěřící, ale přitom hojně navštěvují různé věštce, kartářky, praktikují magii a jiné rituály, přičemž si začínají se sílami zla, protože duchovní svět opravdu existuje, ale bohužel nejenom dobrý, ale i ten špatný. Taky znám hodně lidí, kteří tvrdili, že Boha ve svém životě nepotřebují, že to je jenom berlička pro „slabochy“, ale když šlo o život jim, nebo jejich dítěti, tak se modlili, až se tomu sami divili. Tahle planeta je ve vzpouře vůči svému Stvořiteli. Museli bychom začít od „Adama“. Opravdu by to bylo na dlouho. Jisté je, že Bůh ve své velkorysosti, aby nemusel zničit celé padlé lidstvo, protože následkem hříchu je smrt, tak sám ustanovil zástupnou oběť za hříchy celého lidstva. Tou jedinou Bohu přijatelnou obětí je Spasitel světa, Ježíš Kristus.Byl předpovězen proroky už ve Starém Zákoně. Bez něj se opravdu nikdo do nebe nedostane. Takhle to ustanovil Sám Stvořitel. Je to Boží amnestie. Člověk sám se nemůže nikdy pozvednout, protože je už od své podstaty nakažen dědičným hříchem. Jelikož tady probíhá neustále válka dvou duchovních světů- dobra a zla-/ to jsou ti padlí andělé /, které popisuje Bible, kteří chtějí všemožně vtahnout do záhuby co nejvíce lidí. Je to boj o každou duši. Proto je tolik kdejakých náboženství, aby lidé byli zmatení a proto se ten „Zlý“ snaží všemožně napodobit Boha- Stvořitele. Ale porovnejte osobu Ježíše Krista - On dělal mimo jiné zázraky, uzdravoval nemocné, křísil mrtvé, odpouštěl hříchy, vyháněl démony z lidí posedlých zlými duchy, atd. To jsou vlastnosti, které bezesporu můžeme připsat Bohu. Co dělali ti ostatní „rádoby proroci?!“- Takže „Jaký Pán, takový krám“.Zneužít se dá všechno, to je pravda, napodobit taky, ale až přijde znova na konci věků Ježíš Kristus na tuto zemi, jako Spravedlivý Soudce, tak to podle písma pozná úplně každý a skloní se před Ním KAŽDÉ koleno.
Proč tady řešíte, kdo kdy koho napadl v minulosti? Vždyť to je teď úplně fuk. A když to tak čtu, tak mi náboženský fanatik přijde nebezpečný v jakékoli podobě, ať věří na Ježíše Krista nebo Alláha. Cokoli páchaného ve jménu jakéhosi pofiderního Nejvyššího vždy přinášelo jen zlo.
No není to cool
@MartinKa36
Takovému blábolu může věřit jen blázen
, stejně tak, jako že babička sežrala nejdřív myslivce, pak vlka a nakonec i Karkulku.
@Menora píše:
@MartinKa36
Ty máš hodně v oblibě konspirační teorie, že?
schůzku John McCaina s vudci Islámského státu, zatím oficiální válečná propaganda nevysvětlila, takže nám zbývají jen alternativní vysvětlení toho co se ve skutečnosti děje.
@tigy66 píše:
@MartinKa36
Takovému blábolu může věřit jen blázen![]()
, stejně tak, jako že babička sežrala nejdřív myslivce, pak vlka a nakonec i Karkulku.
no ale všichni víme na výplatní pásce CIA byly sympatáci jako Manuel Noriega, Usasama, a že USA a Israel pomohly Iraku získat zbraně hromadného ničení které použil proti íránu. No a pak nám Vlk vyprávěla pohádku o tom že má babička zbraně hromadného ničení tak ji sežral a žádné ZHN nenašel.
@MartinKa36
Víš, to je věcí názoru. Tobě to třeba přijde logické a ok, já to beru, ale pro mě je to pohádka srovnatelná s tím, že USA mají ve své armádě mimozemské důstojníky, kteří mají svoji základnu na odvrácené straně Měsíce.
To že Usa „spozorovaly“ Usáma bin Ladina není logické ale skutečnost
a ta schůzka nejvyššího vedení USA a IS se taky stala, je jen otázka jestli IS jede podle původního plánu nebo jestli se to USA trochu nezvrtlo.
@Moise píše:
http://www.novinky.cz/…mrtvych.html
Tohle je strašný… Je mi z toho špatně. Obávám se, že jsme opravdu na pokraji války.
No já když se tak nad tím zamýšlím… tak opravdu můžeme být na prahu další války, bohužel… Druhá světová byla taky vyprovokována nenávistí… nenávistí k Židům. Teď se tu až příliš okatě brojí proti islámu… Nepřipadá vám to tak trochu podobné…
Taková ta kolektivní vina…
@Black Cat píše:
No já když se tak nad tím zamýšlím… tak opravdu můžeme být na prahu další války, bohužel… Druhá světová byla taky vyprovokována nenávistí… nenávistí k Židům. Teď se tu až příliš okatě brojí proti islámu… Nepřipadá vám to tak trochu podobné…Taková ta kolektivní vina…
Jenže židi nevybíjeli evropany. Ty máš pocit, že je to jen záminka?