Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes je tomu 10 let, co udeřilo tsunami.
http://www.lidovky.cz/…y-domov.aspx?…
Pamatuju si příběh jedné ženy, která měla dvě děti…když je to spláchlo, musela se rozhodnout, které bude držet v náručí a „šlapat vodu“ a které nechá osudu…protože obě neudrží nad vodou… ![]()
@Burj Chalifa U nás hoří svíce, byly to tři nejhorší dny mého života, kdy byli rodiče oficiálně pohřešovaný, měli veliké štěstí, nacházeli se kousek od místa, kde byl spláchnut expres Ocean Queen, ve kterém zemřelo nejvíce lidí na Srí Lance. Je mi z toho úzko, viděli mnoho mrtvých, neměli jídlo, vodu, naštěstí bydleli v patře, takže nepřišli ani o věci. Na Silvestra se vrátili domů v letadle s Gottem a Michalem Davidem. Na Srí Lanku nezanevřeli a každý rok tam tráví tři měsíce z roku.
Příspěvek upraven 26.12.14 v 19:01
Rodina Manďákových - strašné. Chudák kluk, taková tragedie, taková odpovědnost.
JJ, taky vzpomínám, protože mamka tam zrovna chtěla na dovču, nesehnala už ale nic na prosinec ale až na leden, kdo ví jak by to tam s ní dopadlo…
Ještě bych ráda napsala, že můj táta zachránil život rodině jejich domácího, protože akorát vstávali a viděli, jak se na ně řítí moře a táta doběhl do přízemí všechny vyhnat do patra ![]()
@Anonymní píše:
JJ, taky vzpomínám, protože mamka tam zrovna chtěla na dovču, nesehnala už ale nic na prosinec ale až na leden, kdo ví jak by to tam s ní dopadlo…
Měla jsem tam koupený zájezd od Siam travelu, naštěstí až na duben. A všechno bylo najednou jinak.
@mag píše:
Ještě bych ráda napsala, že můj táta zachránil život rodině jejich domácího, protože akorát vstávali a viděli, jak se na ně řítí moře a táta doběhl do přízemí všechny vyhnat do patra
Tak a zase řvu ![]()
@mag píše:
Ještě bych ráda napsala, že můj táta zachránil život rodině jejich domácího, protože akorát vstávali a viděli, jak se na ně řítí moře a táta doběhl do přízemí všechny vyhnat do patra
@Bekyn @Burj Chalifa Já to zase malinko odlehčím, kdyby se večer před tím neožrali, tak možná zemřeli, brzo ráno se chystali na rybí trh, ale zaspali a vstávali až před devátou. V Hikkaduwě, pominu-li ten vlak, zemřelo nejvíce lidí právě na tomto trhu (málo místa, hodně lidí), kupodivu místní neumí moc plavat… ![]()
@SIMONA1234 píše:
Pamatuju si příběh jedné ženy, která měla dvě děti…když je to spláchlo, musela se rozhodnout, které bude držet v náručí a „šlapat vodu“ a které nechá osudu…protože obě neudrží nad vodou…
@mag píše:
@Bekyn @Burj Chalifa Já to zase malinko odlehčím, kdyby se večer před tím neožrali, tak možná zemřeli, brzo ráno se chystali na rybí trh, ale zaspali a vstávali až před devátou. V Hikkaduwě, pominu-li ten vlak, zemřelo nejvíce lidí právě na tomto trhu (málo místa, hodně lidí), kupodivu místní neumí moc plavat…
Osud? ![]()