Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
'Teprve když něco ztratíš, si uvědomíš jakou cenu to pro tebe mělo…''.
Zdravím všechny své přátele a vzkazuji jim, že bych je nerada ztratila. Přeji nám všem hlavně zdraví, protože ikdyž je život návykový a někdy zabíjí, ráda bych ještě nějaký ten pátek s vámi, přátelé, život náležitě oslavovala. Přeji vám štěstí a hlavně víru, že máte štěstí. Třeba už jen to, že máte rodinu, přátele a jste zdraví.
Krásné a spokojené Vánoce 2014.
Edit. Svými přáteli myslím vás všechny, pokud vás někde nějaká moje reakce snad nenazdvihla natolik, že mě považujete za svou nepřítelkyni.
Příspěvek upraven 23.12.14 v 19:32
@šílenámáma píše:
To mas na emiminu tolik pratel?
Jsem si vědoma, že některé moje reakce v diskuzích mohou svědčit o opaku, respektive že si spíš dělám nepřátele, ale seznam přátel i soukromé zprávy a osobní korespondence to kupodivu nepotvrzují. A moje oslovení přátelům je mířeno na všechny, kdo mě vysloveně nepovažují za nepřítele.
@Emilie Nemyslela jsem to proti tobe, neznam te z diskuzi… jen se divim
ja tady mam asi dve uzivatelky ktere jrou mi sympaticke… tak sem myslela ze to bude vseobecne prani ![]()
![]()
@šílenámáma píše:
@Emilie Nemyslela jsem to proti tobe, neznam te z diskuzi… jen se divimja tady mam asi dve uzivatelky ktere jrou mi sympaticke… tak sem myslela ze to bude vseobecne prani
je to všeobecné přání. Kdyby bylo osobní, pošlu ho osobně SZ
Krásné Vánoce i tobě, domácí pohodu, zdraví a to ostatní přijde samo. ![]()
@midlajs píše:Hlavne svetovy mir.
Něco se ti nelíbí, na tak hezkem praní? Nechapu, proč ta ironie.Ses smutná.
@marra2 píše:
Něco se ti nelíbí, na tak hezkem praní? Nechapu, proč ta ironie.Ses smutná.
Prijde mi to trapny s tema pratelama…
Komu to přijde „trapný“, má taky možnost se nevyjadřovat…
Taky se připojuji k @Emilie a i já přeji hezké a spokojené svátky a duševní pohodu všem, kteří ji potřebují ![]()
![]()
Také přeji krásné a pohodové Vánoce a všechno nejlepší do nového roku ![]()
Příspěvek upraven 23.12.14 v 20:36