Ureaplasma a mykoplasma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
21.9.13 21:26

ureaplasma v těhotenství

Ahoj, jsem v 15 TT a mám za sebou dva pozitivní testy na ureaplasmu (jeden hned v počátku těhotenství a druhý z 13 týdne). Chtěla bych se proto žeptat, jestli s tím nemáte někdo zkušenost. Řeším teď, jestli brát ATB nebo ne. Vím, že rizika v podobě potratu nebo předčasného porodu existují, na druhé straně úspěšnost léčby ATB je dost nejistá… Už druhý týden mě bolí kontinuálně v podbřišku a občas při močení cítím pálení, ale nevím, jestli je to normální nebo jestli to mám přičítat k této infekci… jsem z toho nešťastná… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.19 22:12
@miapia píše:
Ahojte tak v prvom rade vam chem oznamit ze mykoplazmy a ureaplazmy sa BEZNE nachadzaju v ludskom tele. problem nastane az vtedy ak sa dostanu do posvy a uretry sposobi problemy…Ureaplasma Urealyticum je bezna bakteria (druh mycoplasmatacae strain 960), ktoru ma vyse 70 % sexualne aktivnych dospelych ludi. Muzov i zien.
Pokial je nepremnozena, nesposobuje ziadne problemy.
Premnozenie je hlavne z nedostatku imunnych latok proti nej, takze probiotika su „prva pomoc“
Ked beries atb. mas automaticky znicenu probioticku floru, takze sa ti nevyrabaju protilatky.

Kdyby to bylo normální, jak uvádíte, tak to nema 70 procent lidí, jak uvádíte, ale 100 procent. Opravdu není normální mít pohlavně přenosne infekční onemocnění, i když lékaři to nechtějí testovat, protože testy jsou drahé a raději to ignorují. Protože když překročí limity pojišťoven, platí velké pokuty. Patří do stejné skupiny jako chlamydie. Řekněte, že chlamydie jsou normální? Možná jen pro nějaké promiskuitni lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.20 19:42

Byli jste úplně bez sexu nebo jste měli s ochranou anální nebo i orální sex?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa