Ureaplasma - přenos?

Anonymní
4.4.22 16:28

Ureaplasma - přenos?

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat zda s tím nemáte někdo zkušenost. Přítel přišel z urologie před necelým měsícem s tím, že mu byla testována pozitivně ureaplasmu a do toho má zánět prostaty. Doktorka mu řekla, že je to pohlavní nemoc. Byla jsem na testech ale já jsem byla na ureplasmu negativní a na pár bakterií jsem byla pozitivní, které přítel chytl ode mě. Mám hrozný strach, že mě podvedl, on to tedy zapírá a přesvědčuje mě o tom, že opravdu ne. Je tedy pravda, že já mám částé problémy s gyn. záněty a různými věcmi. Jeden doktor říká, že je to výhradně pohlavním stykem a druhý říká, že může jít jen o přemnožení. Potřebovala bych nějak uklidnit :( nemáte s tím někdo zkušenost prosím? Dá se tedy ureplasma přenést nebo vzniknout jinak než pohlavním stykem?

Moc děkuji za odpovědi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
4.4.22 16:48

Jenom pohlavním stykem.
Třeba jsi to měla už předtím a on to chytnul od tebe.
Kámoška to chytla od jednoho kurevnika a dlouho se stím léčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.22 16:51
@danula6 píše:
Jenom pohlavním stykem.
Třeba jsi to měla už předtím a on to chytnul od tebe.
Kámoška to chytla od jednoho kurevnika a dlouho se stím léčila.

Tak to jsi mě moc neuklidnila, my jsme spolu už 5 let, ale i tak děkuji za odpověď :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
4.4.22 16:53

Ureaplasma je pěkná mrcha. Má jí v sobě snad 80% lidí, nebo kolik. No prostě spousta.
Většině to nedělá nic a může to mít roky. Často se pak projeví nějakým zánětem nebo něco, když je člověk oslabenej a pak se na to přijde.
Takže to fakt nemusí nutně znamenat, že tě podvádí.
Mohl to chytit bůhví kdy. Nebo třeba ty, už kdysi, jen ti to nedělalo žádné závažné potíže (to se stává běžně), a tys to někdy přeléčila s antibiotickou léčbou něčeho jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
4.4.22 16:55

Já nekde četla, že to třeba chytis od někoho a vůbec o tom nevíš a máš to celou dobu. Předpokládám, že ty i tvůj partner už jste někoho měli. Tak to třeba mohl chytit od svoji bejvalky a doteď se to neukazalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
4.4.22 16:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.4.22 17:01

Teď čtu že ty máš ureaplasma negativní. :think:
Hmm. Tak bacha ať ji ještě od něj nechytnes.
A jak dlouho máš gyn. zanety. Celých 5 let?
Jestli až po té co jsi s ním tak to máš od něj. Jeslí jsi mu věrná.
Nebo třeba z nějaké třeba soukromé vířivky kde vás bylo víc lidí ještě také můžeš mít zánět.
Někde ve wellness určitě ne tam se to kontroluje.
V každém případě ty bakterie že kterých jsou záněty jsou přenosné pohlavně a ne že je chytneš jenom tak ze vzduchu.

Chce to přeléčit oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.22 17:07
@danula6 píše:
Teď čtu že ty máš ureaplasma negativní. :think:
Hmm. Tak bacha ať ji ještě od něj nechytnes.
A jak dlouho máš gyn. zanety. Celých 5 let?
Jestli až po té co jsi s ním tak to máš od něj. Jeslí jsi mu věrná.
Nebo třeba z nějaké třeba soukromé vířivky kde vás bylo víc lidí ještě také můžeš mít zánět.
Někde ve wellness určitě ne tam se to kontroluje.
V každém případě ty bakterie že kterých jsou záněty jsou přenosné pohlavně a ne že je chytneš jenom tak ze vzduchu.Chce to přeléčit oba.

Gynekologické záněty mám už dlouho, já s nikým jiným než s partnerem nespala. Je možné, že to má celou dobu ale už jednou na urologii byl když jsem měla záněty často a tam mu nic nepotrvdili, je ale pravda, že mu žádné testy nedělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.22 17:10
@Zuzik86 píše:
Já nekde četla, že to třeba chytis od někoho a vůbec o tom nevíš a máš to celou dobu. Předpokládám, že ty i tvůj partner už jste někoho měli. Tak to třeba mohl chytit od svoji bejvalky a doteď se to neukazalo.

Já jsem spala jen s ním, on se mnou ne. Já věrná jsem, přepokládám, že i on i když jsem znejistila hodně a musím na to pořád myslet. On nic netají, jezdí kamionem s kolegou a jak přijede domů tak jde hned domů a sám nikam nechodí. Telefon si nechává všude a má ho odemčený. Celou dobu co jsme tohle řešili říká, že mi nevěrný nebyl a stojí si za tím :zed:. Tak už nevím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.22 17:15
@Mar__tanka1983 píše:
Ureaplasma je pěkná mrcha. Má jí v sobě snad 80% lidí, nebo kolik. No prostě spousta.
Většině to nedělá nic a může to mít roky. Často se pak projeví nějakým zánětem nebo něco, když je člověk oslabenej a pak se na to přijde.
Takže to fakt nemusí nutně znamenat, že tě podvádí.
Mohl to chytit bůhví kdy. Nebo třeba ty, už kdysi, jen ti to nedělalo žádné závažné potíže (to se stává běžně), a tys to někdy přeléčila s antibiotickou léčbou něčeho jiného :nevim:

Jo vím, že to má spoustu lidí v sobě, jeden doktor mi říkal, že to může být i tím, že se mu přemnožili bakterie. Ale každý říká něco jiného tak jsem z toho jelen a mám strach. Ale jak říkám přítel tvrdí a stojí si za tím, že mi věrný je a vždycky byl, je pravda, že nic nenaznačuje tomu, že by k tomu někdy mohlo dojít ale i tak má člověk strach. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
4.4.22 17:16

@Nicol_Jedlan Tak vidíš ;) Vernej ti bude, spíš to asi chytil od bejvalky a prostě se to projevilo až teď. Jestli máš testy negativní, tak máš asi silnej imunitní systém. Každopádně teď bych se chránila, dokud se nevyleci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.22 17:18
@Zuzik86 píše:
@Nicol_Jedlan Tak vidíš ;) Vernej ti bude, spíš to asi chytil od bejvalky a prostě se to projevilo až teď. Jestli máš testy negativní, tak máš asi silnej imunitní systém. Každopádně teď bych se chránila, dokud se nevyleci.

Máš asi pravdu, děkuji uklidnilo mě to trochu. :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
7.4.22 14:38
@Anonymní píše:
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat zda s tím nemáte někdo zkušenost. Přítel přišel z urologie před necelým měsícem s tím, že mu byla testována pozitivně ureaplasmu a do toho má zánět prostaty. Doktorka mu řekla, že je to pohlavní nemoc. Byla jsem na testech ale já jsem byla na ureplasmu negativní a na pár bakterií jsem byla pozitivní, které přítel chytl ode mě. Mám hrozný strach, že mě podvedl, on to tedy zapírá a přesvědčuje mě o tom, že opravdu ne. Je tedy pravda, že já mám částé problémy s gyn. záněty a různými věcmi. Jeden doktor říká, že je to výhradně pohlavním stykem a druhý říká, že může jít jen o přemnožení. Potřebovala bych nějak uklidnit :( nemáte s tím někdo zkušenost prosím? Dá se tedy ureplasma přenést nebo vzniknout jinak než pohlavním stykem?Moc děkuji za odpovědi :srdce:

a na jaké bakterie jsi byla pozitivní?
S přítelem bych začala normálně používat kondom, rozhodně žádný sex bez ochrany.
Máš neustále záněty, on je kamioňák.. jo určitě dostal ureaplazmata někde na záchodech.
Uvidíš po pár měsících, jak se budeš cítit.. nakup si zásoby kondomů a přítel ať dodržuje přísnou hygienu. Moje bývalá gynekoložka říkávala, že chlapi jsou neuvěřitelná prasata.. a asi věděla o čem mluví. Kolik lidí si neumí ani umýt ruce.. to zase sleduji já. Proč také.. chlap co si nemeje pravidelně ruce, si nemeje ani nádobíčko atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
7.4.22 14:59

Mně nedávno (asi měsíc zpět) zjistili to stejné, žena to má negativní, věrná jí jsem. Jak už tu bylo psáno, můžeš na to být pozitivní, ale nemusíš o tom vědět. Je tedy možné, že si to s sebou „táhnu“ z minulých vztahů. Je pro mě tedy záhadou, že to ode mě nechytila, ale tak holt je třeba imunní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.22 17:46

Ureaplasma parvum

Chyba

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie