Ureaplasma - přenos?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.4.23 10:45

Ahojky, prosím o radu..se snoubencem se snažíme o mimi přes rok…na gyn. mi dělaly testy na pohl. nemoci. Včera mi volali z gyndy, že nález je pozitivní teď buď na ureaplasma nebo mykoplasma…teď nevím jistě, v tom afektu mi to nějak uniklo 🙈 😔 předepsané antibiotika pro mě i partnera. S přítelem budeme spolu skoro 2 roky, tvrdí jak mě miluje, že jsem všechno co v životě chtěl…myslíte, že mě podvedl? Já jsem věrná, čeká mě s ním hodně dlouhý rozhovor. Je možné, že jsem to chytila už od bývalého? Kterého jsem mimo to načapala jak mě podvádí? A po dvou letech se to teprve zjistilo? Takhle problém jsem neměla, jen jsem trpěla na výtoky, které po MS ustaly a ještě bolení pod bříškem. S přítelem jsme i často byli ve vířivce na welness pochybuji, že bych to tam chytla na hygienu si potrpím. Jsem pěkně s nervama víte kde, a to si teď nemůžu dovolit, protože jsem po operaci žlučníku 3 týdny, v nemocnici jsem to chytit nemohla protože už v předběžných testech před operační z krve jsem měla nález bakterii. Byla jsem jiz delší dobu nafoukla, unavená, jen se mi chtělo spát, padání vlasů, ale po odstranění žlučníku to odeznělo. Prostě nevím, mám divny pocit a hodně problém s důvěrou, kvůli již předešlými zkušenosti a popravdě jsem z toho už vyčerpána a unavená :/

• Citovat
  • Upravit
3509
4.4.23 10:51

Podle tveho popisu jsi to chytila nejspis uz od byvaleho, infekce je casto bezpriznakova - zejmena u zen. Staci si procist predchozi stranu diskuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21932
4.4.23 11:23

Ureaplasma se muze projevit i po nekolika letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31308
4.4.23 11:38

Ureaplasmata můžeš mít v sobě roky, a až když se ti třeba vlivem jiné nemoci sníží imunita, začnou zlobit.
Takže ne, nevyčítala bych nic, přelečte se, pak opakovaně na testy (někdy se ty mrchy drží) a klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.11.25 05:42

Ja som mala ureaplazmu, brala som antibiotika Doxycyklin (15 dni,) a uz je to prec, aspon myslim. V brusku mame totiz 34 tt chlapciatko. Doxycyklin bez předpisu - https://euhealth247.com/cs/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí