Ureaplasma urealyticum - léčba

Anonymní
27.5.20 10:48

Ureaplasma urealyticum - léčba

Ahoj holky,

hledala jsem všude možně ale odpověď na mou otázku jsem bohužel nenašla. Minulé léto jsem začala chodit k nové doktorce, neboť mě začal silně bolet podbříšek. Doktorka udělala všechny testy a byla jsem pozitivní na 3 druhy bakterie Ureaplasmy. (Vůbec netuším, jak dlouho toto můžu mít. Můj dřívější gynekolog za několik let, co jsem k němu chodila neudělal ani jednou stěry, prostě nic. Děs a hrůza) Doktorka mě léčila všelijakými globulemi, mastičkami, dostala jsem dohromady za tu dobu troje antibiotika, přítel přeléčen, 2× byl na stěrech a vždy měl výsledky negativní. Byla jsem na imunologickém vyšetření, cukrovku nemám, problémy se štítnou žlázou také ne. Za ten necelý rok jsem se zbavila pouze dvou druhů bakterií a ta ureaplasma urealyticum stále přetrvává. A to jsem do toho teď ještě chytla kvasinkovou infekci :zed: No každopádně… Žádné globule ani antibiotika už u mě nemají smysl a proto jsem byla opět poslána na imunologii zažádat si o autovakcínu. Mě by hrozně zajímalo, jak tato léčba probíhá. Jestli se příznaky nezhoršují, jak dlouho tato léčba trvá a jestli mám vůbec nějakou šanci se téhle potvory zbavit. Doktorka říkala, že se obává, že ani autovakcína nepomůže. Ale co potom? To budu žít dokonce života s tímto a zažívat bolesti, neustálé hnusné výtoky apod? Jaká léčba pokračuje když už ani autovakcína nepomůže? :nevim: Děkuji za jakoukoliv radu nebo zkušenost.

Prosím o zanechání anonymu… Je to pro mě dost choulostivé téma.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
27.5.20 11:06

Měla jsem kdysi, pomohlo jedno užívání silných ATB u mě i muže.
Pokud ti klasická léčba nepomáhá, co zkusit něco lhce alternativního na podporu imunity. Grepové kapky (to je silné přírodní ATB a antimykotikum),česnek, exkrakt z lichořeřišnice,,,Poradí ti v každém dobrém bylinkářství či zdravé výživě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.20 14:59

Já už zkoušela snad úplně vše. I alternativní léčbu… Samozřejmě beze změn :zed: Já už spoléhám jen na tu autovakcínu. Zajímali by mě zkušenosti s touto léčbou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa