Urychlení rozvodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
9.1.15 17:35
@rozmary píše:
Objednanej prej je, až na třetího února. Jestli půjde nevím. Nenavidí mě, proklíná mě, ale tenhle týden na mě třikrát čekal pře mou novou prací, protože je ve stejným městě jako ta předešlá a čekal až u vlakáče, aby viděl, jestli náhodou nezalezu do tý starý práce, no prostě stolking jako prase.

Tyhle postupy musejí někde studovat, to není možný. Jsi jeho majetek a najednou má pocit, že o tebe přichází. Tak se může zbláznit. Když tě teda nechce, proč není takovej frajer a neřekne, jdi pryč, o děti se postaráme a já už se taky nějak zařídím. Pak se najednou stane, že to, co se stalo po zjištění problému je daleko horší, než problém sám a pak už nevede cesta zpátky. At jde do háje… K čemu mu to je?

• Citovat
  • Upravit
rozmary
10.1.15 15:22
@Kobliha51 píše:
Tyhle postupy musejí někde studovat, to není možný. Jsi jeho majetek a najednou má pocit, že o tebe přichází. Tak se může zbláznit. Když tě teda nechce, proč není takovej frajer a neřekne, jdi pryč, o děti se postaráme a já už se taky nějak zařídím. Pak se najednou stane, že to, co se stalo po zjištění problému je daleko horší, než problém sám a pak už nevede cesta zpátky. At jde do háje… K čemu mu to je?

Já nevím, včera jsem už naposledy sklopila uši, že to teda ještě nějak zkusíme, nakonec nic jinýho mi nezbývá, když není kam jít, stejně bych s ním byla v jednom bytě a on byl šťastnej, že jsem se tak rozhodla. Přijel si pro mě odpoledne do práce, v noci jsem šla na přesčas, přesto že mám lítačku na vlak trval na tom, že mě tam doveze a ráno si mě zase vyzvedne. Dobrý, souhlasila jsem, šla jsem spát po noční a už opět ladil počítač. V poledne jsem vstala a opět ten samej kolotoč, ŘEKNI MI PRAVDU :zed: Říkám mu že mě tím svým chováním od sebe jen odhání a staví toho onoho pořád do pozice toho lepšího, protože tohle fakt není normální. Bere pořád neurol a nějaký dormicum na noc na spaní, stejně po tom nespí. Říkám mu ať se tím necpe, stejně je to k ničemu, možná by byly lepší nějaký antidepresiva, nebo nevím co než půjde k doktorovi.Ale osobně si myslím, že tohle už je zralý na nějakou hospitalizaci v léčebně :think:

• Citovat
  • Upravit
5476
10.1.15 15:26

Rozvod uspíšíš leda dohodou o poměrech děti a dohodou o majetku, dále prohlášením, že více než půl roku nevedete společnou domácnost a připojením druhého manžela k návrhu na rozvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.1.15 15:27

Ještě mě napadlo kdyby si místo brouzdání po miminu našel nějakej pánskej portál, pořešil tam situaci a ty svoje stavy s jinejma chlapama, třeba by se mu taky ulevilo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
10.1.15 15:35

@rozmary

Myslím si, že žádný takový portál není a ani nemůže být. Muži své problémy nikam neventilují, protože jsou prostě bezproblémoví a všechno zvládnou. Mají jedině tak weby pro své koníčky, pro coury a tak maximálně s rodinou souvisí portály o střídavé péči. Jestli se pletu, dejte mi někdo vědět. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
10.1.15 15:52
@Kobliha51 píše:
@rozmaryMyslím si, že žádný takový portál není a ani nemůže být. Muži své problémy nikam neventilují, protože jsou prostě bezproblémoví a všechno zvládnou. Mají jedině tak weby pro své koníčky, pro coury a tak maximálně s rodinou souvisí portály o střídavé péči. Jestli se pletu, dejte mi někdo vědět. :mavam:

No ten můj to teda ventiluje naprosto všude, neštítil se jistou diskusi dát číst mému otci se kterým se normálně nebaví, tátu to nezajímalo, nečetl to, ale manžel mu ji dost detailně popsal.

• Citovat
  • Upravit
10.1.15 16:17
@rozmary píše:
Já nevím, včera jsem už naposledy sklopila uši

Vždyť už byl u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.1.15 17:44
@Therminal Earth píše:
Vždyť už byl u doktora.

Jen u obvoďáka, na psychině bylo plno.

• Citovat
  • Upravit
káťa
11.1.15 10:22

Rozmary, posílám :hug: a fakt přeju moc sil. Já bych okamžitě šla, kamkoli, bála bych se ho. je to totální magor.
Co vaši??? Nepomohli by???

• Citovat
  • Upravit
santus
11.1.15 10:38
@káťa píše:
Rozmary, posílám :hug: a fakt přeju moc sil. Já bych okamžitě šla, kamkoli, bála bych se ho. je to totální magor.
Co vaši??? Nepomohli by???

Možná otec trochu chtěl, i když má na tohle svůj názor, samozřejmě že jsem ku…Těď už asi ani neee, protože ho manžel zjebal, že to mu teda jako pomohl, když mi chce finančně pomáhat a udělal ze mě před ním kur…mnohem mnohem, o svých chybách samo nemluvil, ani o tom co se děje doma, on žádnou chybu nemá. Jinak tě můžu ujistit, že se mi sakra blbě usíná, když vím, že celou noc bude zase vzhůru, ladit počítač, teď už je to možná trochu lepší, ale chvílema jsem fakt měla strach co když mu rupne v bedně, nebyl by první ani poslední. Odejít není jednoduchý, dcera do mě hučí, samozřejmě nakrmená od tatínka, nejsou na to peníze, když najdu byt, kde bysme teda nevim jakým stylem přežily, byl by zase problém z prací, holky jsou fakt ještě maličký na to aby chodily přes půl města samy, už takhle jsem na nervy a to jde jen o jednu silnici :zed: já se snažím sekat latinu, jezdím do rachoty kde dřu jak bulhar, z práce rovnou domů do týhle psychárny, nechodím ani na nákupy(protože manžel nakoupí) a pořád něco dělám blbě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
11.1.15 10:40

Sorry, koukám, že byl přihlášenej manžel, psala jsem pod jeho nickem :zed: :zed: :zed: už jsem fakt jak magor.

• Citovat
  • Upravit
rozmary
11.1.15 10:57

Víš co je největší průser, že už nemám nikoho, nemám vůbec žádný kamarády, kamarádky, od všech mě odříznul, chtěl žít jen se mnou. Mám otce a bráchu, od kterých jsem se neodřízla i když snaha byla, teď mě u nich postavil do toho nejlepšího světla, takže :nevim: Mám jen nadlidsky milujícího manžela, děti a mraky dluhů.

• Citovat
  • Upravit
Meha
11.1.15 11:01

@rozmary Víš, že v jiné diskuzi tady diskutuje i Tvůj manžel?

• Citovat
  • Upravit
66871
11.1.15 11:03

@Meha Když zná jeho nick, asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
11.1.15 11:06

@blecha72 Já jen, že jsem tady na něj náhodou teď narazila.
Třeba ho nesleduje, jako on ji ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí