Usedavý pláč při jídle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
213
7.10.12 21:40

Usedavý pláč při jídle

Ráda bych se zeptala na problém s naší 7-měsíční holčičkou. Už téměř dva měsíce malá jí zeleninové, zeleninovo-masové a ovocné přikrmy, ze začátku s tím poněkud bojovala a nechtěla jíst, ale pak jí to začalo chutnat, ale téměř u každého jídla sní pár lžiček a pak začne usedavě a hrozně bolestivě plakat, je sice vidět, že by si jídlo vzala, ale pak jí začne trápít bříško (střívka) a není pak schopná jídlo jíst, sice jí to místama na chvíli přejde, ale pak zase začne plakat. Malá, když byla menší trpěla na prdíky, ale teď už leze a prdí krásně, tak mě překvapuje, že jí bříško tak moc při jídle bolí. :,( Nemáte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1104
7.10.12 21:49

Měli jsme to sami když bylo malýmu pul roku a začali jsme davat kašičky tak po dvou lžičkach hroznej křik i když to chtěl tak hrozně brečel. Já jsem pořád přemýšlela proč jestli ho třeba nekrmím moc rychle nebo moc pomalu. Ale na nic jsem nepřišla snad jen že jak byl jen kojenej tak se rozčiloval že to pořád neteče ale je to po lžičkách ale fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.10.12 21:52

A za jak dlouho to přešlo a jak jste do něj to jídlo dostali?? Malá pak špatně přibývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
7.10.12 22:03

A co malé dáváš na jídlo? zkoušíš to obměňovat, když ti u něčeho pláče, tak bych to na nějakou dobu dala pryč z jídelníčku a nabídla něco jiného.
Jinak pokud trápí bříško tak jsou dobré lactobacily biopron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
7.10.12 22:04

U nás to přešlo asi po měsíci. Taky jsem z toho byla neštastná. Dala jsem mu třeba hodku před tím mlíko a pak mu šla dát kaši aby neměl takovej hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
7.10.12 22:27

A pláče takhle u každého jídla? Masozelenina, přesnídávky, mlíko? Malá nám jednu dobu taky řvala u jídla, ale jen u oběda, přesnídávky a ostatní baštila v pohodě. Na čas jsem masozeleninu vynechala a pak už to bylo bez problému. Nezdá se mi, že by to bylo kvůli jídlu :think: Nemůžou jí růst třeba zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.10.12 09:29

No někdy i u kojení, ale ne vždy, ale téměř u každého jídla, dávam ji různé druhy masa i zeleniny a různě to kombinuji dělá to i u ovoce a to taky obměňuju, zkoušela jsem i kupované příkrmy, myslela jsem, že ji nechutná domácí, ale bylo to to samé. JInak na bříško bereme espumisan a probiotické kapičky biogaya. No zuby jí rostou, ale má je teď už prořezané. No ja usoudila, že by to mohlo být kvůli bříšku, protože se u toho toho křiku i strašně kroutí a propíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
16.2.13 22:22

@EliskaV
Mam pulrocni dcerku a s prikrmy je to u nas podobne jako u vas - po par lzickach sebou zacne sit, kroutit se a plakat a pri tom je na ni videt, jak moc by chtela jist dal.
Probiotika take davame - a nemam pocit, ze by pomahaly.
Pomohlo nakonec neco u vas? Anebo to nakonec preslo samo? A za jak dlouho.
Dik moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
16.2.13 22:45

U nas to prestalo asi po dvou tydnech, male rostly zuby. Mela jsem za to, ze kdyz mela jedny prorezane, tak to tim nemuze byt, ale oni se ji za tech 14 dni prorezaly dalsi :-) Myslim, ze pokazde, kdyz si brala jidlo do pusy a zavadila jsem ji lzickou o dasnicky, tak ji to bolelo a zacala plakat, ale je to spise moje domnenka. Kazdopadne, kdyz se ji zuby proklubaly tak to prestalo. Obcas se jeste ted pred zacatkem jidla vzteka a utika, kdyz zjisti, ze ma jit jist :-), ale kdyz ochutna prvni lzicku tak to prestane, teda vetsinou pokud k jidlu neni neco co ji nechutna. Ale my jsme to od zacatku s jidlem meli jak na houpacce, jednou chtela jist jednou ne a taky mela obdobi, kdy mela vice jidla na sobe nez v puse, protoze to porad odstrkovala.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
17.2.13 21:32

@EliskaV
Tak to je super, ze to preslo samo. :)
Taky budu doufat, ze to u nas bude stejne (zuby se ji ted taky klubou, tak snad to bude tim)
Dik moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
17.2.13 21:55

Neni zac, typla bych si, ze to tim bude. Zalezi jak dlouho uz se ji klubou, ale urcite uz to za chvili prejde :-))) Hodne zdaru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí