Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, nemáte náhodou tohoto usínáčka? Dcera je na něm doslova závislá, proto potřebuji rezervního. Nedávno jsme ho málem ztratili a nevím co bychom si bez něj počali.
Koupila jsem několik jiných usínáčků, ale žádného jiného nechce ![]()
Moc děkuji Zora
Ahojky přesně toho mám doma dcerka ho vůbec nechtěla tak je jako novej..
Ahojky,
mam uplne stejny problém, bez tohoto usinacku-(presne tohoto) mi dcera neusne, bohužel my ho před dvěma dny ztratili a bez nej to nejde. Verila jsem ze si zvykne a prejde to ale brek brek a brek. Kdyby někdo prosim mel doma ozvete se mi, budu vdecna.
Diky!
Ahoj holky,
vidím, že nejsme jediní, kdo řeší závislost na usínáčkovi - přesně tom králíčkovi z Tesca, F&F. Musí ho mít celý den u sebe, dělá s ním všechno, a to i venku. Tak je kolikrát špinavý jak špek. Ale večer ho musí mít na spaní. Takže praní je někdy na minuty
Tak bych ráda měla rezervní. Nemáte ho náhodou některá doma bez užitku? Kdyby ano, byla bych moc vděčná za zprávu. Děkuju! Marťa
@Poncam
Ahoj, ja tehdy sehnala nahradniho, ale dcerka poznala, ze je jiny
(nahradni byl krasne ruzovy a ten jeji uz dost seprany). Vubec toho noveho nechtela.
Mimochodemn, dcerce je 5 let a jeji zavislost na tomto usinacovi stale trva. Nastesti ho ale uz potrebuje jen na spani.
@Poncam My by jsme ho meli nekde mit, zitra pohledam. je uplne novy, jen vyprany ![]()
@Lucka194 Jeeee,fakt? Vyprání nám vůbec nevadí;-) Aspoň nebude fungl nový a třeba ho vezme dcera na milost a nedopadne to u nás stejně, jak psala Zzorka…děkuju za pohledání! ![]()
@Poncam Take shanim tohoto kralicka ???? neseslo se Vam jich vic? ???? ![]()
Dobry den maminky shanim usinacka z tesca modry hadrik s bilou hlavickou medi uprostred…prodavali loni, predloni? mozna k tomu byla i deka, nevim uz jiste dostali jsme darkem, syn je na muchlacka strasne fixovany a tak ho i dost casto peru a uz je dost seprany proto chci poprosit tady nekoho jestli ho nahodou treba nekdo take nemate a neuchytil se tak jako u nas. dekuji mockrat
Ahoj, resuscituju forum a chtěl bych se zeptat, zda nemáte některá muchláčka k prodeji. Ideálně modrého míšu, ale i jiné varianty
. děkuji
@Supreme píše:
Nemá někdo moc Prosím
Mam svetle modreho (asi pes). Pokud mate zajem, muzeme se domluvit.
U nas stale meda frci a tak kdyby jste nekdo meli beru vsema deseti…diky