Usínání před obědem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
4.2.16 14:59

@Katka_Sv nech ho být, co to má dr za nápady? Našemu je 17 m, spí cca 11-12,. pak cca 15-16, kdyby nespal 2×, tak vytuhne večer, za hodinu je vzhůru a vyspinkaný a pak straší do 2 ráno :mrgreen: osobně to nechávám na dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
4.2.16 15:14

Můj má 15 měsíců a taky spí dvakrát - vstává kolem 8-9 (v 6h se jen vzbudí na mliko), snída tak 9:30 a kolem 10:30 už chce jít spát, spí do 12-13, pak si dá oběd a znovu chce spát, takže ještě třeba od 13 do 14:30 spí, následuje svačina a kolem 16:45 koupání a nejpozději 17:15 jde spát a chrni až do rána…doktorka taky jak má spát míň, ale to prostě nejde, je protivnej, žmoulá si oči, tahá mě do pokojíčku, tak co s ním?! ;) opravdu respektuj potřeby dítěte a na nějakou dr se vykasli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
4.2.16 15:18

@xLucikx pardon za OT ale tobě spí dítě za 24h min 18 hod a jen 6 hodin je vzhůru?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
4.2.16 15:21

@saadet jo a ne a ne ho to zbavit,..na jednu stranu super, že spí, ale je to blbý když chceme někam na návštěvu apod to se s ním nedá vydržet :( každopádně zdravej a když je vzhůru, tak hooodne akční, tak jen asi dřív vybije baterky :D jeho tatínek teda má spánkové nároky taky velké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
4.2.16 15:24

@xLucikx tak to je mazec 8o promiň jen me to zarazilo ;) asi bych se uz i bála, ale hlavně ze je zdravý a vyhovuje mu to tak… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
4.2.16 15:30

@Katka_Sv nech ho spát jak potřebuje, doktorka je nějaká švihlá teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
4.2.16 15:33

@saadet tak jako, sem na jednu stranu ráda, ale fakt to má své nevýhody…takže co bych dala za dítě, co je víc vzhůru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44183
4.2.16 15:53

Čerstvě roční dcera spí přes den jednou nebo dvakrát - záleží, v kolik vstávala ráno a jak nám to prostě vyjde. A taky jak dlouhý byl ten první spánek.

Já žádný režim nehrotím, vzhledem k povinnostem se staršími dětmi ani nemůžu, mladší děti mám dokonale pružné, spí až chtějí spát a buď doma, nebo v kočárku. Snažím se nebudit, to považuji za škodlivé u tak malého dítěte, to by muselo mít extrémní režim(např. usínání k půlnoci),abych ho uměle systematicky budila a snažila se něco přehazovat.

Jídlo podle chuti a podle toho, kdy bylo předchozí jídlo a co bylo(některé děti mají po probuzení mléko, kolem desáté bohatší svačinu, tak je jasné, že před spánkem hlavní jídlo nesní).
Taky bych to nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.2.16 16:44

@xLucikx no ty brďo, to je fakt spáč :lol: takhle mi malej nespal ani jako mimino.. dobrý toto :lol: má to výhody i nevýhody, ale jak to vyžaduje, tak co by ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
4.2.16 18:29

@martina.se :D on už v porodnici strašně spal :D takový divný dítě :D kdykoliv přijde sousedka, má 3 děti, tak se vždycky ptá co mu dávám do pití, že jí děti nikdy nespaly ani z půlky jako mně :D nicméně myslím, že u druhého dítěte se to vrátí i s úroky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.2.16 18:34

@xLucikx jo, to asi ano.. já mám divocha, přes den 2× po 30 minutách, když hodina, tak si říkám, jestli je ok :mrgreen: večer vytuhne po 9 a vstává většinou 6-7 ráno :think: ale byl by tu úžasný klid, kdyby už chrápal.. teď máme jen pauzu, pije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
4.2.16 22:05

@martina.se ty ji, to je šílený! :) pokud druhý bude divoch, tak budu těžce padat na pusu :) je fakt, že takhle mám aspoň čas mu něco ušít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.2.16 07:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat