Usne před sexem

242
14.3.13 12:02

usne před sexem

Ahoj holky, já vlastně nechci radu, jen asi potřebuji „vypovídat“ :). Už jsem zdrcená ze svého manžela… Je to typ, který neslaví Valentýny, MDŽ, atd… včera jsme měla 4.výročí od seznámení. Donesl jahody (už jsem si představovala jak je večer jíme v posteli se šampíkem). Moje krásné představy o romantice se opět rozplynuly… večer lehl, objal mne a usnul… copak si nezasloužím trošku toho, aby i on někdy po mně toužil??? K sexu ho musím „dokopat“ - zvládne to max. 1×týdně. Nevím co dělat, jsem pak tak naštvaná a zdrcená, že si v hlavě plánuji najít si milence… Jenže, jsem vdaná, máme prcka, na vztahu mi záleží, protože manžel je jinak fakt moc hodný mužský… Ach jo, tak se už trápím hooodně dlouho. On moje pocity zná, o všem si totiž povídáme. Asi se musím smířít s tím, že se NIKDY nezmění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Terysek30
14.3.13 12:06

@mokan a není třeba jen utahaný? Nemá náročnou práci?

• Citovat
  • Upravit
6945
14.3.13 12:06

Třeba sex ke svému životu nepotřebuje no :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
14.3.13 12:08

Utahaný někdy určitě je, protože dělá i noční, ale není to každý případ…
Je možné, se sex prostě k životu nepotřebuje (a nebo jen málo), ale co mám pak dělat já??? Vždyť to bych mohla rovnou bydlet s dobrým hodným kamarádem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
14.3.13 12:09

Ahojky, jsem na tom nějak podobně. sice nejsme svoji a první mimi teprve plánujeme, ale s tou postelí je to nemlich to samý. padne do postele, kolikrát ani nestačí říct dobrou noc, otočí se ke mě zády, obejme polštář a v tu ránu je „mrtvý“. nenadělám nic, i když mu to tluču do hlavy. na sex nemá ani pomyšlení, od rána do večera v práci a pak to tak dopadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
14.3.13 12:12

No někdo má rád k obědu kuře a druhej hovězí.
Někdo rád sex 1× měsíčně a druhej 2× denně.
Pokud je to hodnej chlap a má jen nižší potřebu sexu než ty, tak bych to prostě překousla. Asi pocit, že po něm někdo touží, člověku chybí, ale je asi tak milion horších věcí. Na milence se vykašli, dostaneš se do stokrát větších sra*ek než by se ti nejspíš mohlo zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.3.13 12:13

Lepší než při sexu :pankac:

teď vážně, jsou prostě lidé, kteří tak častou potřebu nemají. mluvila jsi s ním o tom? u nás bylo takové přechodné období, že chlap byl opravdu urvaný jako kůň z práce…tož jsem zase zašátrala v šuplících a vytáhla pomocníky, které jsem používala, když jsem byla single :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
14.3.13 12:17

Mluvíme o tom pořád! Ale žádné „polepšení“ z jeho strany prostě není… Asi to má tak v sobě a kdyby se měl milovat 2× týdně tak by se musel do toho sám nutit… Pomocníka mám také (dokonce mi ho on koupil:)), ale to si pak připadám ubohá! A k tomu - pomocník tě neobejme, nedá teplo… asi chápeš jak to myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
14.3.13 12:18

Vyměním muže. Můj chce, je celkem sexuální a mně to tááááák nebaví. Přijde mi to jako totální ztráta času pokud z dané činnosti nemá vylézt dítě. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.13 12:19

U nas je to to samy…mame tri male deti, on se tolik nenadre, cely den litam spis ja a presto je on ten, ktery usne driv, nez vyjdu ze sprchy…problem je, ze ja se s tim nehodlam smirit a uz jsem kvuli tomu na nej hnusna…hledam duvody se s nim hadat, a uz jsem i na ceste mit milence.Ja to proste potrebuju a on to vi. Mluvili jsme o tom milionkrat a marne…bohuzel, se dostavam do stavu, kdy mi zacina byt jedno jestli mu milencem ublizim nebo ne. Radeji inko :oops:

• Citovat
  • Upravit
242
14.3.13 12:19

A totálně mne už štvou knížky typu „Jak pochopit muže“, „Jednej jako dáma, mysli jako muž“, které jsem dostala od kámošek na zapíječku! Jsou tam samé kraviny o tom, že chlapí myslí jen jedním, že potřebujou stále sex a ženy hledají pochopení… Asi je všechny spálím! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.3.13 12:34

Chápu… mně holt nechybělo to objetí - čili objímání, cicmání a jiné radosti byly. prostě jsem mu oznámila, že jsem ženská a potřebuji tulení, více dotyků (myšleno přes den, jen tak letmo apod.) a bylo. pokud ovšem o u vás vypadá, že dojde dom, lípne ti pusu a pak se tě vůbec nedotkne, tož je to blbé :nevim:

ale určitě to nelam přes koleno, pak by se mohl seknout…

a ještě P. S. proč ubohá? si to uděláš podle sebe s jistým stoprocentním výsledkem :) joooo, a víš co zabíralo? vlítnout do postele o chvíli dříve než on a začít s „náhradníkem“…pěkně ho to nastartovalo ;) a ne, abys měla u toho zhasnuto
@mokan píše:
Mluvíme o tom pořád! Ale žádné „polepšení“ z jeho strany prostě není… Asi to má tak v sobě a kdyby se měl milovat 2× týdně tak by se musel do toho sám nutit… Pomocníka mám také (dokonce mi ho on koupil:)), ale to si pak připadám ubohá! A k tomu - pomocník tě neobejme, nedá teplo… asi chápeš jak to myslím…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.13 12:58

Něco stejného jsem zažila v minulém vztahu. Byl to skvělý kluk, krásně jsme si popovídali, se vším mi pomohl, byla hrozná sranda, skvělý člověk, velmi citlivý.. ale když jsme se setkali tak mne sám od sebe neobejmul a sex byl z jeho strany taky velmi vlažný. Postupem času jsme zjistili, že mne prostě nemiluje :( i když mne měl taky moc rád a vážili jsme si sebe navzájem prostě to tak bylo a on to nemohl změnit ani, když si to moc přál a zkoušel to delší dobu. A ten sex byl logickým vyústěním toho co cítil ke mne. Už spolu dlouho nejsme. Po mnoha letech našel konečně holku, kterou miluje a já mu to moc přeju. Je to skvělý chlap a bude z něho super tatínek :srdce:
Nevím, jestli je to váš případ, jen to je třeba příběh k zamyšlení a něco co si třeba nechceš sama připustit..

• Citovat
  • Upravit
242
14.3.13 13:12

Tak to náš případ není. Na rovinu jsem se ho ptala, zda-li mne vůbec miluje, zda-li se mnou není jen proto, aby nebyl sám.. To se hnedka naštve, že o tom vůůůbec uvažuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.13 13:36

Tak to je dobře, to je ještě nějaká šance na změnu, i když osobně si myslím, že jestli takový je ve vztahu s tebou (neptala jsi se jak to měl v jiných vztazích?) tak to už jiné nebude. Když si o tom upřímně popovídáte, tak říká co.. že je prostě unavený? A když jste spolu začali chodit tak se choval jinak? Jak dlouho?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky