Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lze koupit spot-on pripravek, co se jednorazove nakape na kuti za krkem. Pusobi proti cervum i usnimu svrabu.
Usi jsme pak kockam maximalne vytreli naolejovanym uchostourem.
Naše by také protestovaly:)
Ale jde to jednoduše: Vezmi velký ručník, přilákej nejlépe na kočičí kokino:) a zabal pevně kočku do něj (polož/postav na ručník, překládej z obou stran, aby nekoukaly tlapky), aby koukala jen hlavička. A další kočičí kokino na usmířenou:)
Zabalit napevno kocku do rucniku jako housenku, aby vykukovala jen hlava, obkrocmo na ni „nasednout“ a kapat. To se kape totiz nekolikrat denne treba 14 dni v kuse
Já byla na veterine a vatovou tyčinkou odebral vzorek,pěkně pod mikroskopem me ten svrab ukazal,za krk nakapal něco a dostala jsem kapky a každý den kapala do ucha. A brzo bylo po.Jinak jak pisou ostatni,zabalit do ručníků jako housenku a je to..
U nas zabral Stronghold.kapne se za krk a je po problemu
prodava se na veterine. ![]()
Ono to zní hrozně, ušní svrab, ale je to poměrně běžná kočičí infekce a dost „chovatelů“ to vůbec neřeší
pak se to ale šíří jako lavina. Chytil to náš pes, asi od toulavé kočky, a dostal odčervující tabletu, která bere i venkovní parazity. Zkuste se zeptat, snad to dělají i pro kočky. Jinak naše miciny to nechytly nikdy a to tráví v podstatě celé léto venku, samosebou s kolegyněmi
ať se toho brzo zbavíte ![]()
taky jsem na svrab kupovala spot-on stronghold. pusobi super, zaroven kocku odcervi a je i proti blecham. ale ta cena… ![]()
Děkuju vám moc
S tím ručníkem jsem to zkoušela, ale naše kočky jsou moc vyčůrané a kocour má takovou sílu, že ho neudržím.
Zkusím to ještě jednou a poprosím o držení přítele
oni si do těch uší nenechají dát nic, ať už kapičky nebo vatovou tyčinku, jak je to svědí, jsou na uouška háklivé
každopádně k tomu veterináři mám radši jít? Zkusila bych mu to vysvětlit a poprosit ho o ty kapičky na krk ![]()
myslim, ze ten stronghold stejne neni volne prodejny, da ti ho vet. takze tam kocky vem, on se podiva, poradi si s nimi, neboj ![]()
@peta81 dobře děkuju moc
víc se bojím, že to nezvládnu já, než kočky ![]()
@peta81 A prosím kolik vás ten Stronghold stál? Já na to koukala na netu a našla jsem jen přípravky proti blechám a hodně odlišné ceny. Samozřejmě, že se na to veterináře zeptám, jen bych chtěla mít představu
Děkuji