Uspali jsme kocourka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
29.12.25 17:53

Loni na Mikulase jsme nechali uspat kocourka, bylo mu 18 let. Brecela jsem asi 4 dny. Stacilo, abych v Lidlu videla pani jak kupuje jeho oblibene kapsicky a uz jsem rvala. Nebud smutna, ze kocourka uz nemas, bud stastna, zes ho mohla mit :hug: Jiste mel u vas krasny zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3228
29.12.25 17:58

Zrovna dneska jsme se doma bavili o zmiňovali psa, kterého jsme pochovali 2019 ( umřel s námi doma ). Byl jedinečný. Stejně jako s láskou vzpomínáme na psa, kterého jsme museli nechat odejít letos na jaře. :kytka:
Už to nebolí. S láskou vzpomene. A to nám další 3 naši leží pod stolem a mladí si jeli pro štěně - zase budeme hlídat psího prcka … :)
Dej tomu čas, prostor. Ztráta bolí :hug: a co na tom že měla 4 tlapky a chlupy :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
29.12.25 18:00

Moc děkuju za to, co píšete. My ho měli 8 let, byl to prima parťák. V ordinaci jsme brečeli svorně, já i patnáctiletý syn.. Byl to hlavně jeho chlupatý kamarád. Poslední dny mu spal na stole, mezi klávesnicí a monitorem, jakoby se opravdu loučil :,( Máme doma ještě fenku labradora, teda už psí babičku. Jímá mě hrůza z pomyšlení, že to celé, celý ten proces rozhodování, se bude opakovat. To na tom bylo nejhorší, říct si, kdy je ten pravý čas se rozloučit.. Rozum to bere, srdce puká v hrudi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.12.25 18:02

U nás 25. listopadu taky, dokonce stejná diagnóza, sedmiletý kocour. Akutní selhání ledvin, týden na kapačkách a po odpojení žádné zlepšení, tak jsme ho nechali odejít… Nového teď pořizovat nebudeme, máme víc zvířat a většina se u nás objevila náhodou, tak treba se zas nějaký osudový ukáže. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
29.12.25 18:04

@xammy to je hezké, zase bulím.. Máš pravdu, mohla jsem ho mít a díky němu byl náš život o tolik lepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
29.12.25 18:04
@smallrose píše: Více

Ahoj, je to moc smutné a mrzí mě to za tebe, protože vím, co prožíváte. Já musela kocourka nechat uspat letos v dubnu. Vzalo mě to natolik, že jsem skončila na psychiatrii, kde jsem byla na 3 měsíce se sondou do žaludku, protože jsem vůbec nemohla jíst a chodila jsem i na elektrošoky. Teď jsme málem museli nechat uspat na Štědrý večer kočičku, která tedy není moje, ale žila jsem s ní 13 let, teď je 2 roky s jiným členem rodiny, kterému patřila a patří, díky paliativní péči a zájmu o jídlo ze strany kočičky se uspání oddálilo, ale i tak k němu brzy dojde. Takže jsem zas hrozně smutná. A kvůli kocourkovi, kterého jsem v dubnu musela nechat uspat, brečím každý den skoro a nedokážu se s tím smířit. Měli jsme výjimečný vztah, vypiplala jsem si ho z naprosto plachého a vyděšeného kocourka do postelového mazlíčka a byli jsme na sebe strašně napojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
29.12.25 18:06

Toto byl náš Eda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
29.12.25 18:09
:hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce: Krásný. Je mi to moc líto, ta bezmoc a bolest jsou hrozné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
29.12.25 18:10

Edoušek zlatíčko malé :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
29.12.25 18:10

@Tanado1229 náš Eda měl tak špatné výsledky, že dr.mu dala pár týdnů, už bez léčby. Zvládl 2 měsíce, teď už mu krvácely dásně, nemohl se pořádně najíst a celé dny jen seděl nebo spal. Už jsme to nemohli dál vidět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
29.12.25 18:14

I když to moc bolí, prokázali jste mu láskyplnou službu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
29.12.25 18:15

A tady, když se chodil loučit se synem, nikdy na takovém místě nespal, teď pravidelně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
29.12.25 18:17

@Lollitka to mě moc mrzí, takové trápení.. Snad se podaří kočičku ještě uchránit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
29.12.25 18:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
29.12.25 18:19

Chápu tě, odešel člen rodiny, to bolí. My máme na zahradě pejska, strašně nám chybí. Když zemřel, tak brečel i chlap. Prostě to byl člen rodiny, ne jen pes.
Tak se vyplač, pustˇto ven. Jemu je už dobře, nic ho nebolí a netrápí a zůstane s vámi napořád :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný