Uspali jsme kocourka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12868
29.12.25 18:27

S každým zvířátkem si člověk pořizuje malou tragédii. Pokaždé si říkám, že už dalšího psa, kočku ne… u psa jsme vydrželi skoro dva roky, u kočky naposledy týden.
Je mi to líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3207
29.12.25 18:44

@smallrose Myslím si, že to člověk pozná :kytka:
A bohužel i to k tomu patří :hug:
Nenechali jste ho trápit. Udělala jsi to co jsi udělat měla a to je přeci důkaz lásky - nenechat je trpět :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.12.25 18:45
@smallrose píše: Více

Já to beru, že zvířata mají tu úžasnou možnost, že když je jim fakt zlé,.pomocí jim usnadnit odchod. Protože člověka ležáka honí po dialyzach, i když stokrát řekne, že chce umřít (nás děda). Kočičák byl týden napojeny, ale jen ležel, zkoušel žrát a došel si na záchod, a to bylo vše, zájem o nic. Po týdnu krev bez jakéhokoli zlepšení, tak jsme to neprodluzovali. Je to z mého hlediska poslední služba pro zvíře, doprovodit ho a ulehcit mu. Za pár týdnů to přeboli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.12.25 19:11

@smallrose Sice to neni cerstvy a je to i trosku jiny, ale to same se nam stalo s nasim pejskem, taky selhani ledvin a nasledne uspani, ale kdyz nad tim tak clovek popremysli tak nakonec je to pro ne osvobozeni. Urcite nejakou chvili zabere se pres to prenest ale je mu uz lepe a nemusi trpet, preju at je brzy lip :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
29.12.25 19:30

To mě mrzí, mám páreček, nedovedu si představit o jednoho z nich přijít. Pomůže čas. Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
29.12.25 22:29

Moc vám děkuju, že jste se mnou ztratily pár slov, pomohlo mi to i když stejně bulím do polštáře. Království za jeden kočičí kožíšek :,( :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
29.12.25 22:37
@smallrose píše: Více

Nic jsme neztratily, naopak, darovala jsi nám lidskost a něhu, se kterou jsi vytvořila domov a krásný život malému chlupatému stvoření. Zvíření Pánbíček Ti to v dobrém vrátí. Posílám Ti pohlazení a jsem smutná s Tebou. :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
29.12.25 23:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.12.25 08:03

@smallrose Loni nám 29.12. zemřela naše madam Žofie. Žila s námi 18 let, přežila rakovinu. Usnula ve spánku a i když jsme věděli, že to přijde, stejně nás to vzalo. Možná to zní necitelně, ale do 3 týdnů jsme si domů přivezli koťátko z útulku a ta tu naší ránu pomáhá už téměř rok zahojit a daří se jí to.
Jsou to prostě členové rodiny a tak to je a je jasný, že to bolí. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný