Uspání pejska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76450
5.1.23 20:38
@Anonymní píše:
Pro ty z vás, které by to zajímalo, napíšu, jak to s pejskem pokračovalo. Přijela jsem s veterinářem, uzamčená brána a od domovních dveří na nás křičeli, ať odejdeme, že jim chceme zabít psa a volají policii. Hrozný zážitek pro mne i pro toho veterináře. Manželovi do telefonu řekli, že chtějí pouze veterináře, u kterého je pes registrovaný. Na Silvestra mi laskavě „dovolili“, abych se postarala o pejska, dala jsem ho na vyhřívanou deku, najedl se a napil. Celý se klepal z ohňostrojů, ve tři ráno jsem odjížděla. Prvního jsem s ním byla celý den. Druhého volala tchýně, že ho nechali na veterině, že to teda nemá cenu. Než jsem dojela, tak byl pejsek uspaný. Veterinář mi řekl, že měl veliký nádor, operace už nepřipadala v úvahu. Jsem citlivá povaha, chvilku mi potrvá, než si to v sobě zpracuji. Děkuji za přečtení

to jsou opravdu de. bilové ti tcháni, promiň
a aspoň že se už konečně pes netrápí :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
5.1.23 20:47
@Anonymní píše:
Pro ty z vás, které by to zajímalo, napíšu, jak to s pejskem pokračovalo. Přijela jsem s veterinářem, uzamčená brána a od domovních dveří na nás křičeli, ať odejdeme, že jim chceme zabít psa a volají policii. Hrozný zážitek pro mne i pro toho veterináře. Manželovi do telefonu řekli, že chtějí pouze veterináře, u kterého je pes registrovaný. Na Silvestra mi laskavě „dovolili“, abych se postarala o pejska, dala jsem ho na vyhřívanou deku, najedl se a napil. Celý se klepal z ohňostrojů, ve tři ráno jsem odjížděla. Prvního jsem s ním byla celý den. Druhého volala tchýně, že ho nechali na veterině, že to teda nemá cenu. Než jsem dojela, tak byl pejsek uspaný. Veterinář mi řekl, že měl veliký nádor, operace už nepřipadala v úvahu. Jsem citlivá povaha, chvilku mi potrvá, než si to v sobě zpracuji. Děkuji za přečtení

Příště ať si nepořizují, ani plyšáka. Ostatně neměli mít, ani tohoto psa. Akorát ho trápili :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8922
6.1.23 12:52
@Anonymní píše:

Dik ze jsi napsala jak to dopadlo, ty jsi udelala maximum.To ze na vas jeste hulakali, ze jim chcete zabit psa a volaj na vas policajty, to je teda sila. Hlavne ze uz se pejsek netrapi a tobe palec nahoru za to, ze jsi se jako jedina starala jak mu je :hug:.Jsi fajn zenska. Z tohodle by mi teda taky jeste dlouho nebylo dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný