Úspěšné druhé IUI

7
9.8.23 18:08

Úspěšné druhé IUI

Ahoj holky,

mám takový dotaz. Před rokem jsem přišla v 10tt o miminko, bylo to z důvodu vnějších vlivu a to bylo nejspíše chystani slev v me práci, mam ji velice fyzicky náročnou. Od te doby jsme se snažili a nyní se po druhem IUI konecne zadarilo a ja mam na těhotenským testu 1-2 a dvě čárky na klasickém. Vím ze je to hodně brzy, ale myslíte ze je v pohodě jít takhle brzy na rizikove, když mam opravdu hodně stresovou a náročnou práci? Říkám si, jestli nemam ještě něco vydržet, ale nechci to pokoušet a v životě bych si neodpustila, kdyby se zase něco stalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1729
10.8.23 14:19

Já bych počkala na 1. kontrolu na gyndě a pak bych zůstala doma. A v práci se zkus hodit do moodu že tě nic nerozhází a stres si nepřipouštěj (i když to se lehko říká) :) Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
10.8.23 14:42

Fyzicky narocna prace sama o sobe urcite neni pricinou potratu v prvnim trimestru. Pockej na prvni kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
11.8.23 08:16

Ja byla zas na neschopence ihned u ivf, sami mi ji vypsali, dělají to automaticky, takže za mě proč by ti ji nemohl napsat už teď dr, nikdo nemusí vědět, s čím jsi doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí