Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
Jsem v 8tt a na další kontrolu mám jit az v pondělí 14.8. A o víkendu jsem v sobotu i nedeli lehoulince ružove zašpinila vzdy po toalete a do tak cca hodinky to preslo. Dnes mi přijde že mi vymizeli nevolnosti a lehoulince jsem zašpinila jasně červenou krvi ale opravdu to bylo jen pár kapek. Trošičku mě pobolivá podbrisek na leve strane. Mám plašit s jet do nemocnice nebo mám počkat do toho 14. Nebo minimalne do zítra kdy už bude moje doktorka?
Diky ![]()
Doktorka mi říkala, ze když budu krvácet, tak to vzdy resit co nejdrive. Takze max druhy den někam zajit.
@majuska852 píše:
Doktorka mi říkala, ze když budu krvácet, tak to vzdy resit co nejdrive. Takze max druhy den někam zajit.
Ale takhle brzo s tím stejně nikdo nic neudělá. Můj gyndař má přes 40 let praxe, všechny možný zahraniční stáže a školení, výbornou techniku, ale stejně ti řekne, že takhle na začátku nepomůže nic. Pokud máš potratit, tak potratíš.
@Katka201 píše:
Ahoj holky,
Jsem v 8tt a na další kontrolu mám jit az v pondělí 14.8. A o víkendu jsem v sobotu i nedeli lehoulince ružove zašpinila vzdy po toalete a do tak cca hodinky to preslo. Dnes mi přijde že mi vymizeli nevolnosti a lehoulince jsem zašpinila jasně červenou krvi ale opravdu to bylo jen pár kapek. Trošičku mě pobolivá podbrisek na leve strane. Mám plašit s jet do nemocnice nebo mám počkat do toho 14. Nebo minimalne do zítra kdy už bude moje doktorka?
Diky
Pokud by jsi začala krvácet, tak si zavolej zítra své doktorce.
@korn123 píše:
Pokud by jsi začala krvácet, tak si zavolej zítra své doktorce.
která s tím beztak nic neudělá, není šance zvrátit potrat v ranném stádiu, pokud je těhotenství špatně založeno
@Tosidelassrandu píše:
Ale takhle brzo s tím stejně nikdo nic neudělá. Můj gyndař má přes 40 let praxe, všechny možný zahraniční stáže a školení, výbornou techniku, ale stejně ti řekne, že takhle na začátku nepomůže nic. Pokud máš potratit, tak potratíš.
To samozřejmě, ale taky se vubec nemusi nic dít a prostě jenom krvácí a minimálně ji uklidní. A nebo neuklidní a bude se moct připravit na nejhorší.
@Katka201 Já bych počkala a pokud se krvácení rozjede klidně bych jela na pohotovost, pokud ne tak bych si pro svůj klid zašla zítra na kontrolu ke své doktorce
Mě se tohle stalo v prvním těhotenství a byl to hematom v děloze, měla jsem nařízený klidový režim a naštěstí se po pár dnech sám vstřebal a vše pak bylo v pořádku
Držím palce ať vše dobře dopadne ![]()
Urcite jed k doktorce. Muze to byt jen prekrvena sliznice, zacinajici potrat nebo kvasinky ci infekce. Ty posledni dve mohou zpusobit potrat a lecit se daji…
Neměli jste třeba sex? Pardon za intimní dotaz- nemusíš odpovídat tady,… ale pak se může stát, že zakrvácíš i trošku víc, víc, než se ti stalo--- a nic to není.