Ústí nad Labem - život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
4.11.17 15:38
@Petruna21 píše:
@elinka90 Taplice jsou skoro to samé co Ústí :roll:

To nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.17 16:06
@Lea20 píše:
Osobně bych na klíše nešla ani do podnájmu. Ale to je věc názoru.
Co vím, škola na Doběticích je fajn i na Stříbrníkách a Všebořice, to samé školky. Ale osobní zkušenost nemám.
Zkušenost mám na Severní Terase Větrná a tam to bylo parádní, ale je to několik let zpět, ted by ti asi řekl někdo něco jiného, nevím.Chlumec ani Libouchec vůbec netuším, nikdy jsem od nikoho na ně nic neslyšela :)

Co se tak divam tak na Klisi jsou ty podnajmy pekne, mame vytipovane dva v ulici Klisska aLondynska. Severni terasa na me pusobi jako panelakov ale pokud je bezpecnejsi, tak mrknu i tam.

Pak.bych se chtela. zeptat jak je to s parkovanim, jestli je pobliz Klise popr Severni terase nejake hlidane. Vetsinou je parkovani na ulici a my kupujeme nove auto, tak ho nechceme jen tak nechavat stat nekde v ulici.

• Citovat
  • Upravit
13955
4.11.17 16:12

Terasa a dobetice jsou vylozene panelakov sidliste, cumej si tam lidi do oken za me hruza. Parkovani nebo garaz muzes pogooglit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.17 17:01

Jeste bych se chtela zeptat jaka je oblast Strekov?

• Citovat
  • Upravit
13955
4.11.17 17:02
@Anonymní píše:
Jeste bych se chtela zeptat jaka je oblast Strekov?

půl na půl. Spodní u řeky cikánov, vrchní pěkné v pohodě. Ale je tam problém se smradem ze Setuzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.17 17:52

Dekuji za vsechny nazory, kdyby jeste nekdo mel nejake. zkusenosti s Ul, tak za ne budu rada

• Citovat
  • Upravit
10185
4.11.17 18:02

Osobně doporučuju sídliště Bukov. Vyrůstala jsem tam, dosud tam bydlí mí rodiče. Nízké paneláky, vzrostlá zeleň, nepřizpůsobiví se nevyskytují. Klid, škola, školka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.17 19:04

@Denisa56 Dekuji a jak na Vas pusobi Usti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.17 21:06

Anonym nebo smazat
@Ivana 85 To máš pravdu, doprava do města směr od UL a po městě je šílená, ale přesto u bývalé polikliniky nebo u Čespla zaparkuju vždycky. Zato v Ústí v centru katastrofa, tam je jen Fórum, kde dole je to neustále plné a nahoru se bojím, protože mám velké auto a blbě se tam vytočím. Autobusák zrušili a je to jen na měsíční předplatné.
Pro zakladatelku - my si vybrali pro bydlení Povrly a moc se nám tu líbí. Ale nesmí se dát na první dojem, když se do nich vjíždí od UL nebo třeba z vlaku. Je tu ZŠ a MŠ, koupaliště, zimní stadion, kde je volné bruslení, přehrada, kde jsou nádherné procházky. Vlakem jsem v centru UL za 12 minut. Z okolních obcí bych si pak ještě vybrala Chlumec nebo Velké Březno. Nové Skorotice je taková „milionářská“ oblast, kde žije „ústecká elita“, ještě tak staré Skorotice, ale tam je zase malá nabídka nemovitostí a drahé. Ze čtvrtí bych osobně preferovala Bukov, ještě pak Všebořice, Severní Terasa, Stříbrníky, Dobětice, Skřivánek. Klíše bývala vždy lepší adresa, ale teď už to tolik neplatí. Ty Městské sady ani Londýnskou bych nebrala, možná tak za svobodna, ale s dětmi ne. Parkování v centru pro lidi, co tam bydlí, nic moc, tuším se musí koupit nějaká karta a místo to stejně nezaručí, ale to nechci lhát. Jestli máš fcb, tak se přidej do skupiny Ústečáci sobě a tam ti možná poradí líp. Lenka

• Citovat
  • Upravit
10185
4.11.17 21:22
@Anonymní píše:
@Denisa56 Dekuji a jak na Vas pusobi Usti?

Já už tam dávno nebydlím, ale často jezdím za rodiči. Ale když jsem tam ještě žila, neměla jsem pocit, že by to bylo něco děsného. Velké město, je tam všechno. Chodili jsme do Činoherního klubu, do kin, divadla. Ale je fakt, že těch čtvrtí, kterým je lepší se vyhnout, je tam dost. Jako dítě jsem jezdila na víkendy k babičce do Krásného Března a tam je to fakt hodně tmavý. Ale ten Bukov je fajn, našim kousek za barákem začínají Skorotice, za mého dětství to už byl venkov. Teď už je to tam hodně zastavěný, proměněný. Kdyby přišlo na věc, dokážu si představit, že bych tam měla zase bydlet. Ale šla bych asi jedině na ten Bukov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.17 13:48
@Denisa56 píše:
Já už tam dávno nebydlím, ale často jezdím za rodiči. Ale když jsem tam ještě žila, neměla jsem pocit, že by to bylo něco děsného. Velké město, je tam všechno. Chodili jsme do Činoherního klubu, do kin, divadla. Ale je fakt, že těch čtvrtí, kterým je lepší se vyhnout, je tam dost. Jako dítě jsem jezdila na víkendy k babičce do Krásného Března a tam je to fakt hodně tmavý. Ale ten Bukov je fajn, našim kousek za barákem začínají Skorotice, za mého dětství to už byl venkov. Teď už je to tam hodně zastavěný, proměněný. Kdyby přišlo na věc, dokážu si představit, že bych tam měla zase bydlet. Ale šla bych asi jedině na ten Bukov.

Diky, to zni povzbudive ;) Kdyz se to. vezme kolem a kolem tak mesto na to abych si tam udelala nakupy, obcas zasli do divadla, muzea a kina funguje. Libi se mi, ze za hodku je clovek v Praze i Drazdanech, kdyz je treba. Jsme zvykli travit vikendy mimo mesto, tury, prochazku v prirode apod. Tak snad to nebude tak hrozne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.17 13:52
@Anonymní píše:
Anonym nebo smazat
@Ivana 85 To máš pravdu, doprava do města směr od UL a po městě je šílená, ale přesto u bývalé polikliniky nebo u Čespla zaparkuju vždycky. Zato v Ústí v centru katastrofa, tam je jen Fórum, kde dole je to neustále plné a nahoru se bojím, protože mám velké auto a blbě se tam vytočím. Autobusák zrušili a je to jen na měsíční předplatné.
Pro zakladatelku - my si vybrali pro bydlení Povrly a moc se nám tu líbí. Ale nesmí se dát na první dojem, když se do nich vjíždí od UL nebo třeba z vlaku. Je tu ZŠ a MŠ, koupaliště, zimní stadion, kde je volné bruslení, přehrada, kde jsou nádherné procházky. Vlakem jsem v centru UL za 12 minut. Z okolních obcí bych si pak ještě vybrala Chlumec nebo Velké Březno. Nové Skorotice je taková „milionářská“ oblast, kde žije „ústecká elita“, ještě tak staré Skorotice, ale tam je zase malá nabídka nemovitostí a drahé. Ze čtvrtí bych osobně preferovala Bukov, ještě pak Všebořice, Severní Terasa, Stříbrníky, Dobětice, Skřivánek. Klíše bývala vždy lepší adresa, ale teď už to tolik neplatí. Ty Městské sady ani Londýnskou bych nebrala, možná tak za svobodna, ale s dětmi ne. Parkování v centru pro lidi, co tam bydlí, nic moc, tuším se musí koupit nějaká karta a místo to stejně nezaručí, ale to nechci lhát. Jestli máš fcb, tak se přidej do skupiny Ústečáci sobě a tam ti možná poradí líp. Lenka

Diky za FB stranky urcite se hodi. Pokud bys jeste mohla napsat, da se do tech Mestskych sadu pres den? Treba na prochazku s kocarkem?

• Citovat
  • Upravit
24.1.18 14:09

Ahoj do Ústí! :mavam: Posílám pozvánku do skupiny Maminky Ústí nad Labem a okolí.

Může se hodit, když

• se budete chtít někdo s někým sejít
  • zjistit, jak je to kde s otevírací dobou
  • dát tip, kam kdo chodí na kafe
  • prodávat a nakupovat bez poštovného.

Příjemné povídání přeje
admin Monika :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20341
19.1.22 23:31

Ahoj, narodila sem se v UL do r2003 sem tam bydlela, pracovala v nemocnici, jako malá sme bydleli na KLíši dřív to bylo mnohem hezčí, pak Brná tam to také bylo fajn, pak Střekov Okály tam horší doprava bez auta blbé, ale hodně se UL změnilo, babička bydlela na skřivánku tam to bylo super, v UL mám mamku, občas tam jezdíme, ale bydlet bych zde už nechtěla..Zdravím Ústí :D Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová