Utekl mi potkan, šance na přežití?

Anonymní
4.1.14 00:01

Utekl mi potkan

Ahoj, měla jsem na hlídání vrh - 5 měsíčních prcků.
4 pověřenému utekli. Necpala jsem jídlo až pod nos, nechávala jsem je „lovit“ si ho samotné, ale i tak, bojím se, aby přežili. Jsou ve městě, takže jídla dost, ale skrýše? Myslíte, že to domácí potkan zmákne?
Díky moc..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
4.1.14 00:04

To ti utekli ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
4.1.14 00:05

Pravděpodobnost 50:50 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.14 00:05

@kaja00 mě ne, psala jsem, že jsem je měla na hlídání a ano, ven.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.14 00:06

@Katchus super, ještě někdy odjedu na hory a budu spolíhat na hlídání :zed:

• Citovat
  • Upravit
15575
4.1.14 00:07

Aha tak to nevim :D Asi jak pise @Katchus 50:50 :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.1.14 00:09

Potkan jehrozně chytrej a přežije všude, neboj.. navíc je teď teplo :hug: Odpadků po vánocích všude mraky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
4.1.14 00:12

Doufám, že nebydlíš poblíž, mám z myší hrůzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.1.14 00:13

Sem si to musela přečíst dvakrát :mrgreen:

Takže tobě nenávratně hlídač potkanu ztratil 4 potkánky. Myslím že je jedno co s nima bude, proto že je bez tak už nenajdeš :nevim:
Pro klid duše bych ti napsala že určitě si někde založí svou potkaní rodinku a budou spokojeně žít v potrubí a pod panelákem a živit se odpadky jako jejich divoký bratři :lol:

Jinak je to bych to spíš typovala 1:50ti, proto že nejspíš něco přejede, všude ve městech jsou nástrahy na krysy..

Hlídači bych nakopala pěkně zadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
4.1.14 00:19

Asi blby dotaz-jak mohli zdrhnout tak lehce ven? To meli klec na chodbe nebo utekli oknem? :think: To musel byt hlidac extra nesikovny, kdyz mu zdrhli 4potkani zvyli na cloveka. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
4.1.14 01:08

Taky bych je splachla do zachoda… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
451
4.1.14 04:08

Musela jsem si to přečíst ne dvakrát, ale třikrát. A jestli přežijou? Pokud je nemám na zahradě, pak třeba i jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
4.1.14 08:32

U měsíčních potkánků docela pochybuju…i kdyby jsi je nenechala „lovit“,tak jsou potkani dost inteligentní aby si jídlo našli sami, ale co se týče ostatních nástrah…nemaj u sebe matku, takže je to težko někdo naučí…a taky dost dobře nechápu jak mohli utéct až ven…také jsem potkánky pouštěla po bytě, kolikrát jsem měla co dělat abych je našla, měli dobré skrýše, ale utéct ven…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.1.14 08:37

Jako chovam doma potkany. Laboratorni potkany, dnes se jini ani nechovaji.
Napisu to rovnou - sance na preziti jsou asi tak stejne jako kdyby tebe nekdo vypustil do divociny odkazanou sama na sebe. Reknu to diplomaticky, jsou hodne nizke…
Tito potkani uz nemaju reflexy svych predku, jsou to x generaci slechteni domaci mazlicci, kteri si neumeji hledat potravu ani reagovat na nebezpeci.
Je mi to lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
4.1.14 08:50

Nám před lety utekli doma na zahradě potkani, černobílý.
Byli v kleci a kočka je s klecí schodila…smířili jsme se stím, že je i sežrala, ale za nějaký čas nám začala kočka chytek obří potkany čenobíloé, bílé, černé…mršky se sprskli stěmi venkovními :mrgreen: Nevím jak letos ale před 7 lety tam ještě byli. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný