Kinedryl psovi?

19200
2.1.14 22:01

Kinedryl psovi?

Zítra jedeme na delší cestu, máme retrívra a poslední dobu se mu dělá v autě zle.. Můžu mu dát kinedryl? Celou tabletu? Má 35kg..
Někde jsem četla, že to veterináři i doporučují, ale radši se ptám..
Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jitka1976
2.1.14 22:03

Jo, můžeš…

• Citovat
  • Upravit
19200
2.1.14 22:04

@Jitka1976 díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
2.1.14 22:05

Tchýně ho dává psovi…pravidelně, jinak jí v autě zvrací…

• Citovat
  • Upravit
9184
2.1.14 22:05

Cocculine - to je homeopatikum a nebude vůbec omámený. Jde koupit bez receptu. Hodinu před jízdou 1 tabletku, pokud uvidíš, že jde do zvracení, tak můžeš dát při jízdě další.
během jízdy může sníst až 5 tabletek…takže mu fakt neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9184
2.1.14 22:07

Jinak se doporučuje dát psa na zem ke spolujezdci, a aby nevnímal ubíhající krajinu, tedy aby ležel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30412
2.1.14 22:13

@PetaP já jsem se neptala veteřináře na kindril, ale na zyrtek a dostala jsem povolení ho psovi dát. Prý nebude fungovat tak dobře jako u člověka, ale pomůže. Fenu totiž bodla vosa do čumáku a měla jsem strach aby se mi neudusila, tak dostala prášek a sama doktorka pak říkala, že je vidět, že je ta reakce menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
2.1.14 22:15

On nezvrací, vždy snášel cestu v pohodě, ale poslední dobou se klepe a nechce tam ani naskočit a pak hrozně rychle dýchá.. bojí se. Tak snad by mu to mohlo pomoct.. děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
2.1.14 22:17
@pannda píše:
Jinak se doporučuje dát psa na zem ke spolujezdci, a aby nevnímal ubíhající krajinu, tedy aby ležel

Ale to se správně nesmí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9184
2.1.14 22:21

@Z.jev nevím…je fakt, že může přeběhnout pod volant a to není dobré, takže ve předu jen pod nohy spolujezdce, pokud ho bude hlídat. Nebo vzadu na zemi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
2.1.14 22:31

Nám veterinář pro 35ti kilovýho labradora doporučil 1/2 tabletky Kinedrylu. Myslím, že mu docela pomáhá, snáší s ním jízdu autem líp než bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
2.1.14 22:33

@pannda No co vím, tak pes může být správně buď v kufru, ale jenom v případě, že je v autě mříž nebo musí mít takový ten pás pro psy, nemůže být navolno. Je to asi kvůli případné nehodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15048
2.1.14 22:38

Nam na psa teda kynedril nikdy nezabiral, zkousela jsem Bachovu terapii, nefungovala, nakonec jsem dala torecan, ale pes je po nem totalne omameny. TEd uz ho radej nikam nevozime a zajistujeme hlidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
2.1.14 23:31

My davame kinedryl. Na ubihajici krajinu nikdy nevideli, jsou malinci, presto jim bylo bez kinedrylu zle a zvraceli. Po case jsme kinedryl vysadili a vubec uz nezvraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný