Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, zda máte s utrogestanem v těhotenství zkušenosti. Já ho totiž beru a musím si jej zavádět do pochvy, ale pak mám pocit že se mi ta tabletka tam rozpustí a vyteče ven. Tak zda si z té tabletky vezme tělo to co potřebuje nebo to je jako bych ji vůbec nepoužila. Předem díky moc
Peti, ja Utros taky zavadela a vzdy mi neco vyteklo. A co vim, tak i ostani hoky maji podobne zkusenosti. Verim tomu, ze se potrebne latky pri rozpousteni uvolnili.
Ahoj,
po zavedeni bys mela chvili lezet, aby se to stacilo vstrebat. Troska vytece asi vzdy, ale takhle jsem tomu vice duverovala.
Terik
Mám úplně stejnou zkušenost! Zavádním 2 večer a během noci se budím, jak trošku teče ven a avíc pak druhý den dopoledne stále vytékají rozpuštěné zbytky!
Ahoj holky,
taky zavádím na noc do pochvy. A nejhorší je, když mě to vytékání v noci vzbudí.
Během dne už jen nepatrné množství. ![]()
Tak je to asi dobře ![]()
Ahoj já užívám 2-2-2. Bohužel jsem začla v 8tt krvácet, doktor mně nařídil od té doby už jen polykat. Musí se polknout hodinu po jídle. Na mně působí příšerně ospale, jsem tak hodinu po polknuntí naprosto vyřízená , takže záleží na tobě. Ptala jsem se jestli se tím polykáním nezeslabuje účinek a dr mně řekl že ne, prý je to jen zastaralej názor. Záleží ale jestli neblinkáš, to pak není jiná možnost než zavádět. Já jsem 11tt a postupně budu vysazovat, už se docela těším jsem z něho vážně příšerně ospalá, takže pokud ho užíváš jen večer, klidně polkni, bude se ti dobře spát ![]()
Mě říkala dr. když jsem se na vytýkání utrouše ptala ještě v CAR, že to vůbec nevadí, prý se i tak vstřebá dost účinné látky ![]()
ahoj ja brala urtrogestan a jeste jsem si 2 krat za tyden nechala pichnout do zadku…
zapomnela jsem nazev…ale mohu zjistit…
(je to to stejneslozeni ale o neco lepsi
![]()