Utrogestan v těhotenství - je tabetka účinná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3828
12.2.08 10:23

Utrogestan

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, zda máte s utrogestanem v těhotenství zkušenosti. Já ho totiž beru a musím si jej zavádět do pochvy, ale pak mám pocit že se mi ta tabletka tam rozpustí a vyteče ven. Tak zda si z té tabletky vezme tělo to co potřebuje nebo to je jako bych ji vůbec nepoužila. Předem díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
12.2.08 10:45

Peti, ja Utros taky zavadela a vzdy mi neco vyteklo. A co vim, tak i ostani hoky maji podobne zkusenosti. Verim tomu, ze se potrebne latky pri rozpousteni uvolnili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
12.2.08 11:13

Ahoj,

po zavedeni bys mela chvili lezet, aby se to stacilo vstrebat. Troska vytece asi vzdy, ale takhle jsem tomu vice duverovala.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.08 11:22

Mám úplně stejnou zkušenost! Zavádním 2 večer a během noci se budím, jak trošku teče ven a avíc pak druhý den dopoledne stále vytékají rozpuštěné zbytky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
12.2.08 14:12

Ahoj holky,

taky zavádím na noc do pochvy. A nejhorší je, když mě to vytékání v noci vzbudí. :? Během dne už jen nepatrné množství. :wink:

Tak je to asi dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
12.2.08 14:50

Ahoj já užívám 2-2-2. Bohužel jsem začla v 8tt krvácet, doktor mně nařídil od té doby už jen polykat. Musí se polknout hodinu po jídle. Na mně působí příšerně ospale, jsem tak hodinu po polknuntí naprosto vyřízená , takže záleží na tobě. Ptala jsem se jestli se tím polykáním nezeslabuje účinek a dr mně řekl že ne, prý je to jen zastaralej názor. Záleží ale jestli neblinkáš, to pak není jiná možnost než zavádět. Já jsem 11tt a postupně budu vysazovat, už se docela těším jsem z něho vážně příšerně ospalá, takže pokud ho užíváš jen večer, klidně polkni, bude se ti dobře spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
14.2.08 09:58

Mě říkala dr. když jsem se na vytýkání utrouše ptala ještě v CAR, že to vůbec nevadí, prý se i tak vstřebá dost účinné látky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.2.08 21:31

ahoj ja brala urtrogestan a jeste jsem si 2 krat za tyden nechala pichnout do zadku… :lol: :lol: zapomnela jsem nazev…ale mohu zjistit… :oops: :oops: :oops: (je to to stejneslozeni ale o neco lepsi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí