Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ileno, po Utrogestanu zatim nevim, beru ho poprve, ale po Orgametrilu tak za 10 dni. Vetsine holkam to ale po obou dvou prascich chodi do 3-4 dnu, co jsem tak cetla. To je zvlastni.
Ja zase spinim tak ruzne, kdykoli v cyklu.
Mas nejake vedlejsi priznaky, kdyz ho beres? Me je vzdycky vecer strasne spatne a mota se mi hlava, nevim, cim by to mohlo byt.
Eli:
No já kupodivu žádné extra velké potíže nepociťuji, spíš žádné…naštěstí.
jak jsi psala ty 3-4 dny to jsi myslela po započetí užívání nebo po dobrání???
Teď jsem začala užívat v neděli a vypadá to (podle bolestí v podbřišku), že už se tam něco zase chystá… ![]()
Teda nekde jsem tadz cetla, ze to jde dostat MS pri Utrogestanu, ale ze to spis pak protahuje cyklus…
Eli:
No já to právě mám tak 2-3 dny před dobráním. Ale teda protahování cyklu ??? Snad zkracování ne…teda aspoň by mi to vyšlo z logiky věci…když dřív, tím dřív by měla přijít ovulace…kdyby mi teda nějaá chodila…
Nicméně cyklus mám pořád tak nějak v rozmezí 27-29 dní. teda zatim
Myslela jsem protahovani, kdyz to nevysadis. Kdyz to beres ne tech standartnich deset dni, ale od 15./16. porad… Ale netusim, jenom jsem to cetla. Sama zatim zkusenosti nemam, ale beru ho ted 8. den a zatim nic.
Eli:
tak já si to spočítala a mám dojem že můj cyklus se měsíc od měsíce zkracuje…teď mi to vyšlo na 23 dnů…
tak to buď beru blbě, nebo nevim…v pondělí jdu na ultrazvuk, tak se zeptám… ![]()
ahoj, mam dotaz, mela jsem velke problemy s cyklem po HA. Lekarka mi predepsala utrogestan 19-29 den. Ovulaci mam 18 den. Dvakrat to bylo v pohode, MS dorazila. Ted vsak meska jiz sest dni, TT negativni.
Tak ja nevim, k lekarce jdu pristi tyden.
Stalo se Vam to nekomu?
Diky moc
Bobina
Ilen, nevím jestli tu ještě jste, je to starší diskuze, ale mám obdobný problém, začala jsem brát untrog. na úpravu cyklu, bez HA jsem neměla MS vůbec. mám ji brát 12-24DC ale 20tý den se dostavila menstuace… jak to tenkrat dopadlo u vas při konzuiltaci s líkařem? já jdu až za týden. díky Pavla