Mohu si v těhotenství sama nasadit Utrogestan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
29.1.10 13:04

Ileno, po Utrogestanu zatim nevim, beru ho poprve, ale po Orgametrilu tak za 10 dni. Vetsine holkam to ale po obou dvou prascich chodi do 3-4 dnu, co jsem tak cetla. To je zvlastni.

Ja zase spinim tak ruzne, kdykoli v cyklu.

Mas nejake vedlejsi priznaky, kdyz ho beres? Me je vzdycky vecer strasne spatne a mota se mi hlava, nevim, cim by to mohlo byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
29.1.10 13:07

Eli:
No já kupodivu žádné extra velké potíže nepociťuji, spíš žádné…naštěstí.
jak jsi psala ty 3-4 dny to jsi myslela po započetí užívání nebo po dobrání???
Teď jsem začala užívat v neděli a vypadá to (podle bolestí v podbřišku), že už se tam něco zase chystá… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.1.10 17:11

Ja myslela po dobrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.1.10 17:12

Teda nekde jsem tadz cetla, ze to jde dostat MS pri Utrogestanu, ale ze to spis pak protahuje cyklus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
29.1.10 20:09

Eli:
No já to právě mám tak 2-3 dny před dobráním. Ale teda protahování cyklu ??? Snad zkracování ne…teda aspoň by mi to vyšlo z logiky věci…když dřív, tím dřív by měla přijít ovulace…kdyby mi teda nějaá chodila… :lol: Nicméně cyklus mám pořád tak nějak v rozmezí 27-29 dní. teda zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.1.10 08:30

Myslela jsem protahovani, kdyz to nevysadis. Kdyz to beres ne tech standartnich deset dni, ale od 15./16. porad… Ale netusim, jenom jsem to cetla. Sama zatim zkusenosti nemam, ale beru ho ted 8. den a zatim nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
2.2.10 09:49

Eli:
tak já si to spočítala a mám dojem že můj cyklus se měsíc od měsíce zkracuje…teď mi to vyšlo na 23 dnů… 8-o tak to buď beru blbě, nebo nevim…v pondělí jdu na ultrazvuk, tak se zeptám… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bugyska
7.3.11 19:40

otazkka

ahoj, mam dotaz, mela jsem velke problemy s cyklem po HA. Lekarka mi predepsala utrogestan 19-29 den. Ovulaci mam 18 den. Dvakrat to bylo v pohode, MS dorazila. Ted vsak meska jiz sest dni, TT negativni.
Tak ja nevim, k lekarce jdu pristi tyden.
Stalo se Vam to nekomu?
Diky moc
 Bobina

• Citovat
  • Upravit
1
10.3.14 17:05

Ilen, nevím jestli tu ještě jste, je to starší diskuze, ale mám obdobný problém, začala jsem brát untrog. na úpravu cyklu, bez HA jsem neměla MS vůbec. mám ji brát 12-24DC ale 20tý den se dostavila menstuace… jak to tenkrat dopadlo u vas při konzuiltaci s líkařem? já jdu až za týden. díky Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí