Utrogestan nemusím se obávat?

Anonymní
19.1.21 02:39

utrogestan nemusím se obávat?

Dobrý den maminky. Jsem ve 4 týdnu těhotenství a lékař mi předepsal užívání
utrogestan 2× denně s tím že to mám zavádět vnitřně 2 tabletky naráz. Užíváte to taky některá a nebylo vám z toho nějak špatně? Přišli jsme na podzim samovolne o miminko v 6 týdnu tak mi to lékař pro jistotu předepsal a ještě jsem si k tomu dokoupila Femibion 1. Díky za vaše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4398
19.1.21 05:23

Myslim, ze utrogestan se da i polykat, ne? To mi tenkrat se vzdycky po 20 min udelalo silene zle, ale pri zavadeni vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.21 05:25

@e008 Ano dá ale mám si to zavádět dovnitř. Tak snad to bude v pořádku. Přeci jen ještě beru hormony štítné žlázy tak snad to nemá na to vliv

• Citovat
  • Upravit
11151
19.1.21 06:43
@Anonymní píše:
@e008 Ano dá ale mám si to zavádět dovnitř. Tak snad to bude v pořádku. Přeci jen ještě beru hormony štítné žlázy tak snad to nemá na to vliv

Nemá, je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
19.1.21 07:02

Utrogestanu se neboj, zavádění je sice trochu (pro mě) nekomfortní, ale nic, co by se nedalo vydržet. A to jsem ho brala prakticky půlku těhotenství. Mě nebylo špatně ani když jsem ho polykala, ale zavádění je lepší. Hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.21 07:20

Dobrý den nevím jestly to tu ještě funguje 😊 ale chci poprosit o radu,
Asi 2 roky sem neměla Ms nechala sem to tak a doufala že se dostaví přírodně sama ale bez úspěchu😒 žádná ne dorazila, Gyndařka my předepsala utrogestan a řekla že je vše v pořádku měla sem ho brát 3 měsíce první 2 měsíce v pořádku MS se dostavila
3 měsíc užívání UL. Jsem krvacela jen kapičky pak se my to stracelo a zase vracelo, tak sem to vysadila a doufala tě 4 měsíc přijde samo od sebe ale vůbec nic tak doktorka my řekla že at nasadim opět Ultrogestan ale spatky jen lehké krvácení a třeba druhý den ráno to nemám a man to az večer nechápu to co stim mam dělat 😔 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.21 07:27
@Kikinkiranick píše:
Dobrý den nevím jestly to tu ještě funguje 😊 ale chci poprosit o radu,
Asi 2 roky sem neměla Ms nechala sem to tak a doufala že se dostaví přírodně sama ale bez úspěchu😒 žádná ne dorazila, Gyndařka my předepsala utrogestan a řekla že je vše v pořádku měla jsem sem ho brát 3 měsíce první 2 měsíce v pořádku MS se dostavila
3 měsíc užívání UL. Jsem krvacela jen kapičky pak se my to stracelo a zase vracelo, tak sem to vysadila a doufala že 4 měsíc přijde samo od sebe ale vůbec nic tak doktorka my řekla že ať nasadim opět Ultrogestan ale opět jen lehké krvácení a druhý den ráno zmizí a pak se ukáže večer nechápu to co stim mam dělat prosím o radu děkuju 😔 😔
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
23.1.21 09:12
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky. Jsem ve 4 týdnu těhotenství a lékař mi předepsal užívání
utrogestan 2× denně s tím že to mám zavádět vnitřně 2 tabletky naráz. Užíváte to taky některá a nebylo vám z toho nějak špatně? Přišli jsme na podzim samovolne o miminko v 6 týdnu tak mi to lékař pro jistotu předepsal a ještě jsem si k tomu dokoupila Femibion 1. Díky za vaše zkušenosti.

Uplne v poradu. Na zacatku obou tebotenstvi jsem uzivala Utrogestan presne jak poposujes, do pochvy. Ma to napomoct tomu, aby sliznice, ve ktere se vajicko uhnizdilo narostla jeste vic, tudiz aby vajicko se lepe zanorilo. V tom druhem tehotenstvi jsem u toho brala Letrox. Takze opravdu zadny strach, vse je jen pro dobro miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí