Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky jsou tady maminky které teď nedavno našly //na testu? Ja našla druhou čarku ve čtvrtek…chcete se pridat do skupinky? Na FCB? Budu rada
![]()
Ahojky:-)
Já zítra (ne)očekávám MS a modlím se aby nepřišla ![]()
Moc bych si přála říjnové miminko.
Zatím se necítím dobře, bříško bolí a dnes se mi objevilo lehounké růžové špinění. Tak když potvora do zítra nepříjde, tak pak testnu.
Gratuluji ke dvěma čárkám!! ![]()
Ahojky, já měla termín menstruace včera a nedorazila a mám pozitivní test
Zítra budu volat k doktorovi. Radši zavolám dříve prodělala jsem loni 2 potraty, tak snad bude už vše ok. Držím ti také palce ať je vše ok ![]()
@Mončíí92 a jaké jsi měla příznaky jestli se mohu zeptat?:-)) Určitě bude vše ok, uvidíš!! ![]()
@Tynkakr no brněji mě bradavky a to je zatím asi vše. A u tebe? ![]()
@Mončíí92 píše:
Ahojky, já měla termín menstruace včera a nedorazila a mám pozitivní testZítra budu volat k doktorovi. Radši zavolám dříve prodělala jsem loni 2 potraty, tak snad bude už vše ok. Držím ti také palce ať je vše ok
Nemusíte volat dříve. Pokud by něco nebylo ok, tak tomu doktor nemá jak zabránit, aby k potratu zase nedošlo… Ale držím palce, aby to tentokrát bylo ok
do třetice všeho dobrého ![]()
Ahoj holky, dnes mám již pár týdnů do porodu. Ale tenkrát když jsme zjistili druhou čárku na testu předcházelo tomu lehounké růžové špinění. Bolesti jako před nastávající MS. Po zkušenostech co jsem se dočetla na internetu vše nasvědčovalo těhotenství. Po X neúspěšných měsících, kdy vždy byla jen jedna čárka, jsem tomu vůbec nedávala naději. Ale nakonec se nám poštěstilo a teď už se moc těšíme na naší malou holčičku a počítáme každý den ![]()
@Mončíí92
Já poslední týden furt jen jím ![]()
Najím se a za 20min mi kručí v břiše
.. Ale jinak se cítím stejně jako před MS. Občasná bolest břicha, přecitlivělá nálada atd:) Dnes bylo lehounké špinění. Tak uvidíme.. Zítra nebo pozítří udělám test.
@Ztracenka1
To je krásný! Moc gratuluji, také bych si přála princeznu, nebo princátko.. to je jedno
![]()
@Tynkakr tak snad bude vše v pořádku
držím moc palce
jinak by to bylo tvé první děťátko?
Zdravím, já teprve čekám na ovulaci..minulý měsíc se nezadařilo, tak uvidíme, jak to dopadne tento měsíc
Jinak přeji všem snažilkám, ať se zadaří ![]()
@Mončíí92 děkuji:) Ano bylo by to první. Ty už doma špunta máš? Nebo by to taky bylo první?
@Pavla.Ot93 Děkujeme a také přejeme ať se zadaří ![]()