Čerstvé těhotenství - termín porodu říjen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.1.21 20:35

@Tynkakr Moc děkuji. Určitě to vyjde :srdce: nám to vyšlo v měsíci kdy jsme se na to nejmíň soustředili a absolutně to nečekali. Rada soustředit se na něco jiného vyšla. Celý červen jsme řešili příjezd přítele syna z předchozího vztahu. A v červenci už tam byly dvě čárky ;) lehko se to radí, ale asi na tom něco bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
21.1.21 14:34

Ahoj holky

Ahoj holky děkuji za prijeti kdyby jste chtěly mame uzavrenou skupinku na FCB holky co to zjistily ted nedavno mužeme si tam radit podporovat se vzajemně :) taky sem po par potratech po 3letech sem zjistila že sem těhotna budu tada kdyz se pridate https://www.facebook.com/…44764660078/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.1.21 20:38

Ahoj holky,
Tak potvora přišla :(..
Takže jedeme dál… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15073
25.1.21 13:01

Ahoj, dnes mám dostat MS a našla jsem druhou čárku, sice to není dálnice ale vidět je. Takže pokud se na mě usměje štěstí mohl by termín porodu na říjen klapnout :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
25.1.21 13:26

Ahoj holky, tak ja si delala test vcera. Vysly mi krasny dve carky. No pak jsem nelenila a jela si koupit digi a tam mam 2-3 tydny. Takze predpokladany termin je v rijnu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.1.21 11:36

Ahoj holky, já jsem po samovolném potratu a po prvním cyklu. Další ms mám mít 3.2.2021, ale včera jsem měla na testu ducha, dnes silnějšího. Tak snad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.1.21 11:37

Teda očekávanou ms mám mít 1.-2.2.2021

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15073
29.1.21 11:44

@Fotografka-Ph držím palce, nechť sílí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.1.21 11:45
@chivavinka píše:
@Fotografka-Ph držím palce, nechť sílí :dance:

Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
30.1.21 08:45

@Fotografka-Ph Ahoj, jsme na tom stejně, potratila jsem na nový rok, a před dvěma dny našla dvě čárky. Snad už se tentokrát udrží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
30.1.21 10:28
@sakasi píše:
@Fotografka-Ph Ahoj, jsme na tom stejně, potratila jsem na nový rok, a před dvěma dny našla dvě čárky. Snad už se tentokrát udrží :srdce:

Ahoooj, tak tím špatným jsme si už prošly, tak snad už konečně bude odměna :srdce:
Já si určitě test ještě udělám…dej pak také vědět, jak se ti daří…držím palce! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
30.1.21 12:58

@Fotografka-Ph Tak jsem to nevydržela a udělala si dnes zase test.. Sice není z ranní moči, ale vypadá to nadějně. Minulý měsíc jsem takovouhle barvičku neměla ani 20dpo. Ještě nejasám ale mám hned lepší náladu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
30.1.21 13:14
@sakasi píše:
@Fotografka-Ph Tak jsem to nevydržela a udělala si dnes zase test.. Sice není z ranní moči, ale vypadá to nadějně. Minulý měsíc jsem takovouhle barvičku neměla ani 20dpo. Ještě nejasám ale mám hned lepší náladu :dance:

Jeee, tak to je jasnější než slunce :dance: :D
Já jdu na to zítra ráno…to “už” budu mít den před očekávanou ms, tak jsem zvědavá… Čekáš první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
30.1.21 15:20

@Fotografka-Ph Už druhé, máme doma dvouletou cácorku. Chtěli jsme od sebe děti zhruba dva a půl roku. Ale půl roku se nám nedařilo a pak jsem potratila.. Teď už teda snad konečně dopadne. :andel: Tak budou necelé dva roky :) Ty už máš děti? :)
Budu ráno držet pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
30.1.21 15:51
@sakasi píše:
@Fotografka-Ph Už druhé, máme doma dvouletou cácorku. Chtěli jsme od sebe děti zhruba dva a půl roku. Ale půl roku se nám nedařilo a pak jsem potratila.. Teď už teda snad konečně dopadne. :andel: Tak budou necelé dva roky :) Ty už máš děti? :)
Budu ráno držet pěsti :srdce:

Děkuji! Tak to je pořád krásný věkový rozdíl. No, já už mám tři :lol: Je třeba zaplnit dům :D Člověk si to chce naposledy užít, dokud jsme zdraví a relativně ještě mladí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí