Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tynkakr Moc děkuji. Určitě to vyjde
nám to vyšlo v měsíci kdy jsme se na to nejmíň soustředili a absolutně to nečekali. Rada soustředit se na něco jiného vyšla. Celý červen jsme řešili příjezd přítele syna z předchozího vztahu. A v červenci už tam byly dvě čárky
lehko se to radí, ale asi na tom něco bude ![]()
Ahoj holky děkuji za prijeti kdyby jste chtěly mame uzavrenou skupinku na FCB holky co to zjistily ted nedavno mužeme si tam radit podporovat se vzajemně
taky sem po par potratech po 3letech sem zjistila že sem těhotna budu tada kdyz se pridate https://www.facebook.com/…44764660078/?…
Ahoj, dnes mám dostat MS a našla jsem druhou čárku, sice to není dálnice ale vidět je. Takže pokud se na mě usměje štěstí mohl by termín porodu na říjen klapnout ![]()
Ahoj holky, tak ja si delala test vcera. Vysly mi krasny dve carky. No pak jsem nelenila a jela si koupit digi a tam mam 2-3 tydny. Takze predpokladany termin je v rijnu. ![]()
Ahoj holky, já jsem po samovolném potratu a po prvním cyklu. Další ms mám mít 3.2.2021, ale včera jsem měla na testu ducha, dnes silnějšího. Tak snad ![]()
@chivavinka píše:
@Fotografka-Ph držím palce, nechť sílí
Děkuji moc!
@Fotografka-Ph Ahoj, jsme na tom stejně, potratila jsem na nový rok, a před dvěma dny našla dvě čárky. Snad už se tentokrát udrží ![]()
@sakasi píše:
@Fotografka-Ph Ahoj, jsme na tom stejně, potratila jsem na nový rok, a před dvěma dny našla dvě čárky. Snad už se tentokrát udrží
Ahoooj, tak tím špatným jsme si už prošly, tak snad už konečně bude odměna ![]()
Já si určitě test ještě udělám…dej pak také vědět, jak se ti daří…držím palce! ![]()
@Fotografka-Ph Tak jsem to nevydržela a udělala si dnes zase test.. Sice není z ranní moči, ale vypadá to nadějně. Minulý měsíc jsem takovouhle barvičku neměla ani 20dpo. Ještě nejasám ale mám hned lepší náladu ![]()
@sakasi píše:
@Fotografka-Ph Tak jsem to nevydržela a udělala si dnes zase test.. Sice není z ranní moči, ale vypadá to nadějně. Minulý měsíc jsem takovouhle barvičku neměla ani 20dpo. Ještě nejasám ale mám hned lepší náladu
Jeee, tak to je jasnější než slunce
![]()
Já jdu na to zítra ráno…to “už” budu mít den před očekávanou ms, tak jsem zvědavá… Čekáš první mimi?
@Fotografka-Ph Už druhé, máme doma dvouletou cácorku. Chtěli jsme od sebe děti zhruba dva a půl roku. Ale půl roku se nám nedařilo a pak jsem potratila.. Teď už teda snad konečně dopadne.
Tak budou necelé dva roky
Ty už máš děti? ![]()
Budu ráno držet pěsti ![]()
@sakasi píše:
@Fotografka-Ph Už druhé, máme doma dvouletou cácorku. Chtěli jsme od sebe děti zhruba dva a půl roku. Ale půl roku se nám nedařilo a pak jsem potratila.. Teď už teda snad konečně dopadne.Tak budou necelé dva roky
Ty už máš děti?
Budu ráno držet pěsti
Děkuji! Tak to je pořád krásný věkový rozdíl. No, já už mám tři
Je třeba zaplnit dům
Člověk si to chce naposledy užít, dokud jsme zdraví a relativně ještě mladí…