Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak se pridávám do klubu. V sobotu dle clearblue 1-2, v úterý už 2-3. Takže tak začátek 5. tydne
na kontrolu jdu 15. a doufám, že už bude něco vidět. Jinak už mám doma 17mesicniho klučíka, rozdíl by měl být 25 měsíců ![]()
Tak drzim palecky at muzem po utz gratulovat ![]()
Brali ti krev? Nebo jsi jen mela pozitivni test a objednali te podle PM nebo podle ET?
@ButerflyP Objednala jsem se o pár dnů později, než kdy jsem byla se starším. Měla bych být na přelomu 6-7týdne dle clearblue. Dle ms 8tt, ale mám o pár dnů delší cykly a posunutou ovulaci. Jinak je u nás online objednání dle vlastního úsudku. Až na další pak zvou do tehu poradny.
@Ortaine vítej a gratuluji
Potřebovala bych, aby ten únor ubíhal trochu rychleji ☺️️, sice to vím teprve tyden, ale případa mi to jako věčnost…a do první kontroly hrozně daleko.
Ahoj holky 🙋🏼♀️ tak já šla ve středu na roční kontrolu na gyn a doktorka mi řekla, že na utz něco vidí, poslala mě vyčůrat a vyšel z toho pozitivní test.☺️️ S přítelem jsme tomu od nového roku nechali volný průběh a vyšlo to hned na poprvé. To jsem nečekala 🤭 🤗 🤗Moc se těšíme. Držím vám všem palce, ať to výjde! ☺️️☺️️
@MisaMaLuku To muselo být super překvapení, nebo jsi něco tušila? 😊
@sakasi to tedy bylo ☺️️ netušila, doma mě docela zaměstnává 18ti měsíční syn, takže jsem tomu vůbec nevěnovala pozornosti
a ani jsem si nevšimla, že mám dva dny spoždění 😀
@Simonati Děkuji, to ano. ☺️️
@MisaMaLuku Tak to závidím, já sice tentokrát vydržela s testem až do vynechání ale jak už jsme se snažili dlouho, tak mi to nemysletna to nějak nešlo 😀
@sakasi tak to už asi ani nejde na to nemyslet, když to trvá dlouho 🤗 a je to první?
@MisaMaLuku Nene, druhé, mám doma dvouletou holčičku. Na nový rok jsem potratila tak doufám že tentokrát už to dobře dopadne. Chtěli jsme děti do 2 a půl roku od sebe, ale nedařilo se. Tak snad to stihneme do těch tří let 😊
@sakasi aha,tak to mě mrzí. Budu držet palce, ať už to výjde 🙂 ✊
Jeee…tohle čtění je zlo. Když to tu pročítám a vidím kolik z vás už mělo problémy, tak je mi z toho ouzko. Já bych měla být 18 DPO…čárka na testech sílí. 13 DPO bylo HCG 100, 16 DPO bylo něco přes 300. Mám trochu strach zda to nesílí pomalu. Od prvního těstu se furt jen něčeho obávám, když pročítám různé zkušenosti
. Jinak gratuluji všem, které tam ty čárky mají, snad se nám to udrží
Tak ja jsem po kontrole u doktora. Jsem 7tt a zatim vse vypada ok, klepu a verim, ze to takhle bude i dal. ![]()