Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Fotografka-Ph Jee, to je můj sen 😁 Snad manžela překecám aspoň na třetí 😀
Ahoj holky. Všechny Vás zdravím. Já jsem dnes našla na testu druhou čárku, je slabá, ale je vidět. Tak uvidíme, jak to dopadne, každopádně je to neplánované.
@Ren2311 to je paráda, držím palce
ja ji našla před pěti dny
tak to máme kousek od sebe ![]()
Ahoj, ráda se k vám přidám a snad to tentokrát dobře dopadne. Mám už 2 holčičky a snažíme se o třetí, třeba se povede už kluk, kterého si manžel přeje ☺️️. V listopadu 2019 a červnu 2020 to pokaždé skončilo ZT a revizí. Tohle už asi opravdu poslední pokus, další revize už bych psychicky asi nedala. Zatím mám 2 dny zpoždění, čárky hezky viditelné, ale zatím tedy nejsou stejně silné jako kontrolní. I když minule jsem měla testy krásné a stejně okolo 6-7 týdne se přestalo vyvíjet. Tak nám všem držím pěsti, ať už to tentokrát vyjde!
@Nefriel Moc držím pěsti, taky bych ráda chlapečka, ale stejně je to pak ve výsledku jedno.
Musela jsi i v tak nízkém stádiu na revizi? 😔
Zkoušela jsem zjišťovat pohlaví podle čínského kalendáře už minulý měsíc, přepočítala jsem celou rodinu a u všech to vyšlo, tak můžeš taky zkusit, jestli neznáš. 😁
@sakasi Vzdy se čekalo, jestli to opravdu bude k ukončení, takže revize byly v 9. a 10. týdnu. Doktor nemá rád ukončení prášky, nemá s tím dobré zkušenosti, že pak stejně musely ženské často na dočištění. Potrat se sám nerozjel, ani kdyz se čekalo. Mě je pohlaví jedno, hlavně aby bylo zdravé
.
@sakasi já doufám, že to byly 2 blbé náhody a teď už se povede… Ale až půjdu na kontrolu, asi mi bude hodně úzko 🥺. Budu se snažit myslet pozitivně ☺️️, jdu radši holkám něco ušít, ať myslím na něco jiného.
Holky ja když čtu vaše smutné zkušenosti je mi skoro uzko. Tentokrát je to poprvé co jsem po roce našla druhou čárku a strašně bych si přála aby to vyšlo, ale když vidím jak často to nevyjde tak mám obří strach, místo abych si užívala radost ze se konečně povedlo (je to moje první těhotenství, tak nevím co mě čeká). Holky držím palce a doufám že nám to všem vyjde a budeme spolu řešit porody a následně miminka ![]()
@sakasi píše:
@Fotografka-Ph Jee, to je můj sen 😁 Snad manžela překecám aspoň na třetí 😀
Manžela překecat na třetí a pěkně dvojčátka
![]()
Budu držet palce, ať to vyjde. Děti jsou to jediné, co tu po nás zůstane ![]()
@chivavinka člověk musí počítat se vším, ale věřím že už všechno dobře dopadne ![]()
@Fotografka-Ph Tak to bych asi zešílela, ale musím přiznat že se mi o dvojcatech včera zdálo ![]()
@sakasi píše:
@Fotografka-Ph Tak to bych asi zešílela, ale musím přiznat že se mi o dvojcatech včera zdálo
Že by znamení?
![]()
Já bych to brala
Jedním vrzem dvě miminečka ![]()
Poslední dcerka vydala pláče min. za dva a říkala jsem si, že kdyby byla první, tak je jedináček…no a už jsem zase těhotná
![]()
Láska je naštěstí mocnější než ty starosti okolo. Navíc po tom všem mi přijde, že jsem teď nejsilnější, nejodvážnější, neporazitelná
a hlavně šíleně milující ![]()
Ahojky, včera jsem objevila krásné //. Podle těhotenské kalkulačky mi vychází TP 4.10. Loni jsem prodělala 2 spontánní potraty hned na začátku těhotenství, tak pevně doufám, že to tentokrát vyjde. K doktorce zatím raději nejdu, počkám ještě 2 týdny, jestli se to udrží.
@Fotografka-Ph Taky mě to napadlo, kdyby byly první dvě tak to bych asi zvládla ale s tvrdohlavou tříleťačkou nevím nevím.
Máš pravdu nakonec si člověk pamatuje jen to krásné. ![]()