Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Simonati píše:
Ahojky, včera jsem objevila krásné //. Podle těhotenské kalkulačky mi vychází TP 4.10. Loni jsem prodělala 2 spontánní potraty hned na začátku těhotenství, tak pevně doufám, že to tentokrát vyjde. K doktorce zatím raději nejdu, počkám ještě 2 týdny, jestli se to udrží.
Ahoj, budeme držet palce! Teď si je tady držíme asi všechny navzájem, protože jsme všechny na začátku a některé také po potratech vč. mě, takže bude to už dobrý!!!
![]()
@Simonati Taky moc držím pěsti, věřím že za 14 dní si tu všechny ukážeme fotečky našich fazolek ![]()
Ahojky, tak dnes, 1 den před očekávanou ms, duch naštěstí zesílil…Uf ![]()
Mám radost, doufám, že se udrží. Co děvčátka vy? Věřím, že se daří! ![]()
@Milamisu píše:Ahojte pridavam se k vam 🙋♀️vcera dve carky…
Skvělé, velká gratulace! ![]()
Pěkně se nám to tady rozrůstá! Všem přeji ať si nám ty naše miminka udělají v bříšku pěkné hnízdečko na příštích 9 měsíců. Já silně věřím, že to tentokrát vyjde. Nevěřím na předtuchy, ale mladšímu synovi se zdál sen, že se nám narodilo miminko. Nikdy o miminku nemluvil, a teď, když mi sen vyprávěl, tak mě prosil, abychom si „vyrobili“ miminko. Bylo to roztomilé.
@Simonati taky doufám, že tentokrát už bude všechno ok! Test zesílil, tak snad se tam fazolka hezky zabydluje. Dcery by měly radost, když by mohly vozit kočárek a pomahat, měla bych 2 velké pomocnice.
@Simonati ja půjdu na první kontrolu někdy kolem 20 února to bych měla být 7 tt tak snad bude vše ok.
To je paráda že má synacek takové sny ![]()
Ale je super jak nás tu přibývá, mám z toho radost. ![]()
@chivavinka Já plánuji kontrolu na 16.2. To bych podle data poslední MS měla být 7+1. To už bych měla mít to kritické období za sebou, a na ultrazvuku by mělo být vidět srdíčko.
@Simonati to je krásný, já na tohle věřím 😊
Já pořád čekám na nějaký pořádný příznak. U dcery jsem od začátku blila jak šakal asi až do 7 měsíce, tak jsem aspoň věděla že je všechno v pořádku. Teď ani ťuk, tak pořád jak blázen dělám testy jestli sílí. V lékárně se na mě dívali jak na blázna a pomalu se mi vysmáli když jsem chtěla dvě balení.. 😏 Holt člověk když má za sebou potrat tak mu jeden pozitivní test nestačí a pořád bude pochybovat 😔
@sakasi To já si raději ze strachu žádný další test nedělám. Jeden se ještě schovávám a zkusím ho za ty 2 týdny až se bu objednávat k doktorce. Já jsem tentokrát cítila uhnizďování vajíčka. Mám také citlivější prsa, a pak každý den různě. Některé dny cítím takové jakoby tažení v břiše, některé dny je mi chvilkama nevolno. Včera a dnes tedy zatím klid. Ten sen mě opravdu překvapil a asi mu dávám velkou šanci, protože synovi se normálně nic nezdává. Navíc jsme spolu ani o miminku vůbec nemluvili, takže to nemohlo být ani zpracování nějaké minulé debaty.
Ahoj holky, tak ja si taky testy nedelam. Udelala jsem si klasickej papirkovej minulou nedeli, tam mi behem chvilinky vyskocily dve regulerni carky. Nejak jsem tomu nemohla verit, tak jsem letela do lekarny pro digi, vysledek 2-3. Na gyndu jdu v patek. Tehotne se nijak moc necitim. Prsa pobolivaj, jsem unavenejsi, ale to je tak vsechno, tak uvidime co se v patek dozvim. ![]()
@Fotografka-Ph
@sakasi
Holky můžu se Vas zeptat, jestli už jste byli u doktora? Jsem na tom dost podobné. Na Štědrý den samovolný potrat a dnes jsem byla u doktora a ten mi řekl, že jsem měla počkat aspoň dva měsíce.. že tomu nedává moc šancí. Prý je nad mimcem nějaký velký hematom, mimous je dost nízko a sliznice moc vysoká a že to zase odkrvací
Šla jsem tam tak nadšená - testik byl jak dálnice, měla jsem pocit že to je konečně v pořádku..
Jinak všechny zdravím! Gratulace k pozitivním testikum a přeji všem jen samé krásné zprávy ![]()