Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neublíží ti, toho se bát nemusíš. Jen by, s ohledem na to, že špiníš, bylo lepší zajít k dr.
Uprimne ja o mimi prisla v 19t VVV nicmene prvni otazka geneticky zda jsem nahodou nebrala utrogestan me vcelku prekvapila jak to myslela nevim…ja ho nebrala a pri prvnim tehu jo a vse v pohode. Chapu obavu ale jen pisu co me prekvapilo…
@louskacek2 Treba tak, ze utrogestanem dele udrzis neco, co by samo odeslo hned v zacatku.
Nene ja nespinila projevila se nam vyvojova vada v 18 tydnu. Melo to souvislost prave s tou vadou…cumela jsem na ni jak puk pac vim ze ho cpou hned jakmile se spini ci pri vsech inseminacich atd…ale tak vse ma sve plus a minus. Samo to cpou hlavne na udrzeni v 1. trimestru.
Jako ze by utroš mohl ubližit?
ale myslim že ma louskacek2 pravdu bud a nebo
@Anonymní píše:
Jako ze by utroš mohl ubližit?ale myslim že ma louskacek2 pravdu bud a nebo
jojo presne tak…no nevim nedokazu to posoudit. Nicmene pro udrzeni diky krvaceni se nasazuje a pokud by mi ho predepsali a ja krvacela tak ho proste beru…jen jsem zustala cumet kdyz se me ted ptala pri hledani priciny jako prvni otazku na Utrogestan zda jsem ho nahodou nebrala (coz v tomhle tehu ne…). No nevim schvalne se ji zeptam az tam pujdu jak to myslela…
Zdravim asi me ukamenujete, ale v patek nedošla ms a pro podeřzeni na tehu jsem si sama nasadila utrogestan 1-1-1 neboť špinim mužu si ubližit v připade že tehu nejsem? na testu duch.