Utrogestan před MS - může ublížit?

Anonymní
19.8.14 20:47

utrogestan před ms!muže ubližit?

Zdravim asi me ukamenujete, ale v patek nedošla ms a pro podeřzeni na tehu jsem si sama nasadila utrogestan 1-1-1 neboť špinim mužu si ubližit v připade že tehu nejsem? na testu duch.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30944
19.8.14 20:51

Ne, ublizit si nemuzes, pouze rozhodit cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.14 20:54

Loni jsem totiž o mimi špiněnim přišla je to zlo :-( v 13tt

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.14 20:54

Loni jsem totiž o mimi špiněnim přišla je to zlo :-( v 13tt

• Citovat
  • Upravit
3328
19.8.14 20:56

Neublíží ti, toho se bát nemusíš. Jen by, s ohledem na to, že špiníš, bylo lepší zajít k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5526
19.8.14 21:36

Uprimne ja o mimi prisla v 19t VVV nicmene prvni otazka geneticky zda jsem nahodou nebrala utrogestan me vcelku prekvapila jak to myslela nevim…ja ho nebrala a pri prvnim tehu jo a vse v pohode. Chapu obavu ale jen pisu co me prekvapilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
19.8.14 21:37

@louskacek2 Treba tak, ze utrogestanem dele udrzis neco, co by samo odeslo hned v zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5526
19.8.14 21:41

Nene ja nespinila projevila se nam vyvojova vada v 18 tydnu. Melo to souvislost prave s tou vadou…cumela jsem na ni jak puk pac vim ze ho cpou hned jakmile se spini ci pri vsech inseminacich atd…ale tak vse ma sve plus a minus. Samo to cpou hlavne na udrzeni v 1. trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.14 21:50

Jako ze by utroš mohl ubližit? :-( ale myslim že ma louskacek2 pravdu bud a nebo

• Citovat
  • Upravit
5526
19.8.14 21:54
@Anonymní píše:
Jako ze by utroš mohl ubližit? :-( ale myslim že ma louskacek2 pravdu bud a nebo

jojo presne tak…no nevim nedokazu to posoudit. Nicmene pro udrzeni diky krvaceni se nasazuje a pokud by mi ho predepsali a ja krvacela tak ho proste beru…jen jsem zustala cumet kdyz se me ted ptala pri hledani priciny jako prvni otazku na Utrogestan zda jsem ho nahodou nebrala (coz v tomhle tehu ne…). No nevim schvalne se ji zeptam az tam pujdu jak to myslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí