Utrogestan v druhém trimestru???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
4.12.10 19:52

Já a mykoza jsme nejlepší kamarádky už od puberty :mrgreen: :mrgreen: tak to se mám na co těšit… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
4.12.10 19:56

neboj, neuškodí :palec: tak přeji hladký průběh těhotenství bez komplikací :palec:

• Citovat
  • Upravit
3389
4.12.10 19:57

no já ho proto radeji zavadela pac jsem cekala ze budu jako většina těhulí zvracet tak jsem nepotřebovala další věc ze které by mi mohlo být špatně a tak jsem raději zaváděla…a na ty nepříznivé učinky moc nekoukej…oni tam hold musí napsat kde co ten příznak měla třeba 1 paní z 10 000 jinych žen…oni se tím tak chrání… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.12.10 19:59

děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.12.10 19:59

asi máš pravdu..tak já to teda zkusím, držte palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
4.12.10 20:16

Jasny,moc se s tim nezabyvej,ber to jako prevenci a urcite to bude dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
4.12.10 20:31

Ve světe se Utrogestan bežně předepisuje i v druhém a třetím trimestru. I v Čechách ho předepsují k udržení těhotenství ve všech trimestrech, třeba když se začíná zkracovat čípek. Já bych ho určitě brala, ale zeptala bych se příště mojí dr, proč mi ho přesně předepsala.

Já ty české příbalové informace u léků už přestávám chápat :nevim: Stejné léky od stejných společností se tady těhulkám nedoporučují a ve světě jsou i hotové klinické studie, že neškodí ( a co je nejhorší, je to i naopak!). Od začátku těhu s tím mám neustálé potíže. Máte to někdo stejně?

• Citovat
  • Upravit
23
4.12.10 20:33

To teda máme :(
Hele,,,k udržení…zkracování čípku…tyhle výrazy mě děsí :cry: Já se včera té doktorky ptala, protože mě vyšetřovala a hrdlo je zavřené, čípek OK…teda to mi aspon řekla …tak žeby mi to dala preventivně? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
4.12.10 20:55

Je to možné. Já jdu teď 15. na kontrolu k dr a taky se chci zeptat, jestli by nebylo dobré ho preventivně nasadit 1-0-1, jako to máš ty. Jsem na tom s délkou těhu skoro stejně.
A těch slov se prosím Tě neboj, je to jen hloupá terminologie, nechtěla jsem Tě nijak znervóznit, obzvlášť, když k tomu není u Tebe evidentně žádný důvod. Vypadá to, že je tvoje dr jen opravdu svědomitá.

• Citovat
  • Upravit
23
4.12.10 21:01

Asi se moc sleduju…já prostě jen chci, aby to těhu celé dopadlo v pořádku a já měla zdravé mimi a přeju to všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
4.12.10 21:29

Všechny se, obzvlášť u prvního těhu, hodně sledujeme to je normální. A neboj, všechno je v pořádku :-D

• Citovat
  • Upravit
3389
4.12.10 21:43

přesně tak všechny se moc sledujeme.. :nevim: je to normální já byla ted nemocná a mám depku z toho že jsem brala mucosolvan..a přemýšlím jestli mimu nic není… :nevim: :zed: a to ještě ani necítím pohyby tak člověk si není jistý ničím a bojí se to je jasné… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.12.10 21:47

HHH já už zkoumám i příb.leták od kapek do nosa :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
4.12.10 21:54

Kacusko Mucosolvan jsem brala také kolem 13 tt. Můj dr nic nenamítal. Dr. Koucký ho na porodnice.cz taky nezavrhuje pro těhulky a myslím, že tam dokonce psal, že se předepisuje cíleně těhulkám, u kterých hrozí dřívější porod proto, aby mimu rychleji „dozrály“ plíce. Takže neboj, všechno bude ok :-D

• Citovat
  • Upravit
3389
4.12.10 21:54

no právě chtěla jsem nic nepoužívat ale nešlo to musela jsem vykašlavat a bolest v krku byla hrozná a říkaly že lepši je to pár dní lečit leky než mít v sobě tu infekci… :nevim: a asi na tom něco bude…ale stejně napjatě očekávám další kontrolu at vim co a jak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí