Utrogestan v druhém trimestru???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pistinka
4.12.10 21:57
DolDol píše:
HHH já už zkoumám i příb.leták od kapek do nosa :-D :-D

Já už je raději nečtu :-D :-D

Zkus mrknout na porodnice.cz do poradny Dr. Kouckého. Tam najdeš spoustu užitečných info, jak třeba s léky na nachlazení v těhu. I mnoho dalších.

• Citovat
  • Upravit
23
4.12.10 22:04

Já když měla chřipku, tak jsem brala Tussin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
4.12.10 22:13

já vím asi jsem to myslím četla…je to ten mladý porodník??docela by mě zajílo kde rodí??nevíte??abych se mu obloukem vyhla bych se hrozně styděla :lol:
no ale k tématu vím že asi taky zbytečně plaším z blbeho sirupu ale přece jen člověk se bojí… :nevim: a stím už nic neuděláme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
4.12.10 22:17

Jo to bude asi on, vypadá mladě. Pracuje u Apolináře, vedl tam rizikovou poradnu. Teď je tam jen málo, píše že dělá velký doktorát.
Ale ty jsi asi registrovaná v Podolí, ne? :-D

• Citovat
  • Upravit
3389
4.12.10 22:23

???cože??detektivka??jak to víííš :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.12.10 22:25

holky já myslím, že až budem rodit, že nám bude úplně jedno kdo tam je :-P budem to chtít mít za sebou, i kdyby asistoval pan Koucký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
4.12.10 22:30

neee prosím pana Kouckého neeee :lol: :oops: já se bojím už tak atakový mladík by mě tam znervoooznoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.12.10 22:35

Já bych se asi cítila taková jistější, příjde mi takový důvěryhodný a vzdělaný..to málo kdo…u málo kterého doktora jde vidět, že jeho práce je pro něj zároveň i koníček…já mám štěstí na takové lemply, že si kolikrát říkám, proč ti na tu medinu chodili… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
4.12.10 22:39
kacusek píše: ???cože??detektivka??jak to víííš :lol: :think:

:-D :-D Pamatuji si to z diskuse o registraci do Podolí. Někdo Ti tam radil, že se tam nemusíš registrovat v 14+0, že stačí si tam zavolat a tak. A mě to tehdy naštvalo, proč Ti radí blbiny.

Já tam jdu taky :-D Ale toho Kouckýho bych teda brala :-D

• Citovat
  • Upravit
3389
4.12.10 22:41

jojo to jo já bych uplně nejraději ženskou se stydím před chlapama :oops: stačí mi jeden doma :lol: ale tak asi to bude zase odbornik a baví ho to…ale stejně :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
4.12.10 22:48
DolDol píše:
Já bych se asi cítila taková jistější, příjde mi takový důvěryhodný a vzdělaný..to málo kdo…u málo kterého doktora jde vidět, že jeho práce je pro něj zároveň i koníček…já mám štěstí na takové lemply, že si kolikrát říkám, proč ti na tu medinu chodili… 8-o

Taky bych se s ním cítila jistější, než s nějakým neznámým doktorem. A taky bych mu prostě věřila. I když pravda je, že porodníka a gynekologa raději staršího - taky se stydím :oops: :-)
Jsi už někde registrovaná k porodu?

• Citovat
  • Upravit
3389
4.12.10 23:14

jooooo už vím a ty ses tam zlobila na tu pani nebo slečnuuu co radila volat nooo jooo už vím…mě ty kočičky matou na fotkách.. :nevim: jo tak vidíš nakonec to vyšlo do podolí…byla jsem tam v 5.30 a byla jsem druha… :palec: ale mazec jako.. :zed: jelikož jsem tam nikdy nebyla tak jsem koukala že je to jak hrad a ne nemocnice a mamka se smala ze to je jak strasidelny hrad..ze by me asi rodil bezhlavy rytir a bila paní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
5.12.10 09:35

jj Apolinář :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
5.12.10 09:35

Strašidelný hrad? To mě spíš připadá strašidelný Apolinář :D :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
5.12.10 10:52

tam sem nebyla…jak jsme tam jely brzo rano všude tma tak to strašidelné bylo…a vevnitř jak je to staré ale je pro mě super že to nevypadá jako klasická nemocnice :palec: třeba se budu mín bát… :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí