Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já vím asi jsem to myslím četla…je to ten mladý porodník??docela by mě zajílo kde rodí??nevíte??abych se mu obloukem vyhla bych se hrozně styděla ![]()
no ale k tématu vím že asi taky zbytečně plaším z blbeho sirupu ale přece jen člověk se bojí…
a stím už nic neuděláme
Jo to bude asi on, vypadá mladě. Pracuje u Apolináře, vedl tam rizikovou poradnu. Teď je tam jen málo, píše že dělá velký doktorát.
Ale ty jsi asi registrovaná v Podolí, ne? ![]()
holky já myslím, že až budem rodit, že nám bude úplně jedno kdo tam je
budem to chtít mít za sebou, i kdyby asistoval pan Koucký ![]()
neee prosím pana Kouckého neeee
já se bojím už tak atakový mladík by mě tam znervoooznoval ![]()
Já bych se asi cítila taková jistější, příjde mi takový důvěryhodný a vzdělaný..to málo kdo…u málo kterého doktora jde vidět, že jeho práce je pro něj zároveň i koníček…já mám štěstí na takové lemply, že si kolikrát říkám, proč ti na tu medinu chodili… ![]()
kacusek píše: ???cože??detektivka??jak to víííš![]()
Pamatuji si to z diskuse o registraci do Podolí. Někdo Ti tam radil, že se tam nemusíš registrovat v 14+0, že stačí si tam zavolat a tak. A mě to tehdy naštvalo, proč Ti radí blbiny.
Já tam jdu taky
Ale toho Kouckýho bych teda brala ![]()
jojo to jo já bych uplně nejraději ženskou se stydím před chlapama
stačí mi jeden doma
ale tak asi to bude zase odbornik a baví ho to…ale stejně
![]()
DolDol píše:
Já bych se asi cítila taková jistější, příjde mi takový důvěryhodný a vzdělaný..to málo kdo…u málo kterého doktora jde vidět, že jeho práce je pro něj zároveň i koníček…já mám štěstí na takové lemply, že si kolikrát říkám, proč ti na tu medinu chodili…
Taky bych se s ním cítila jistější, než s nějakým neznámým doktorem. A taky bych mu prostě věřila. I když pravda je, že porodníka a gynekologa raději staršího - taky se stydím
![]()
Jsi už někde registrovaná k porodu?
jooooo už vím a ty ses tam zlobila na tu pani nebo slečnuuu co radila volat nooo jooo už vím…mě ty kočičky matou na fotkách..
jo tak vidíš nakonec to vyšlo do podolí…byla jsem tam v 5.30 a byla jsem druha…
ale mazec jako..
jelikož jsem tam nikdy nebyla tak jsem koukala že je to jak hrad a ne nemocnice a mamka se smala ze to je jak strasidelny hrad..ze by me asi rodil bezhlavy rytir a bila paní ![]()
tam sem nebyla…jak jsme tam jely brzo rano všude tma tak to strašidelné bylo…a vevnitř jak je to staré ale je pro mě super že to nevypadá jako klasická nemocnice
třeba se budu mín bát…
![]()
Já už je raději nečtu

Zkus mrknout na porodnice.cz do poradny Dr. Kouckého. Tam najdeš spoustu užitečných info, jak třeba s léky na nachlazení v těhu. I mnoho dalších.