Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky, ja znam lutinus, tento cyklus ho zavadim. Loni jeste na klasicke gynde jsem mela utrogestan, ted ale v CARu mam hormon.injekce gonal, ovitrelle a po ovulaci zavadim 3× denne lutinus (po 8 hodinach).Nastavila jsem si cas.rytmus v 6, 14 a 22 hodin, ale zatim jeste bez IVF. No a je hnusnej, co Ti budu vykladat, pres den cast vyteka, takze bez vlozky se neobejdes, ze zacatku strasna unava, ale pak jsem si na to zvykla.Vsechno se da pro mimco vytrpet ![]()
já sem taky mela jen ten ultouš tak to asi teda je stejný
zakl.
ja si myslim, ze to stejny bude, protoze to obsahuje oboje progesteron…utros jsem taky zkusila loni zavadet, ale pac vytekal, tak jsem presla na oralni pouzivani, ale po tom se mi zas tocila hlava…a ten lutinus se musi jen zavadet, takze se mi netoci aspon hlava, ale zas jsem furt unavena, tos to si nevyberes ![]()
mám doma 2krabičky ješteultoše, aletady budu mít práve lutinus,nevím zda se s dr nedohodnout naten ultouš,já sem goglila aten lutinus není ani tak známej ![]()
ja ziju v Nemecku a ten lutinus mi tu predepsal Prof.v Caru,tak bych se ho tolik nebala…
Ahoj chtěla bych se zeptat vždy sem zaváděla ultrogestan,ale nyní u IVF mám zavádět LUTINUS ,chtěla bych znát názory jak jste ho snášely,zda je to stejný jako ultrouš,nebo ste ho snášely hůř??Jsou to také bobule??