Vynechání menstruace - neplodnost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
19.10.11 00:15

Vynechání menstruace- neplodnost?

Ahoj…

Měla bych dotaz, tento měsíc mi zcela vynechala menstruace, těhotná nejsem. Nikdy před tím se mi to nestalo- vždy byla pravidelná, občas jsem měla malé zpoždění, ale minulý měsíc zpoždění cca 14 dní a tento měsíc mám zpoždění cca 24 dní a měsíčky nikde.

Proto se chci zeptat čím by to mohlo být způsobeno a jestli by mi někdo nemohl dát radu (komu se to už stalo) jestli to není nějaké ohrožení třeba pro případné otěhotnění. Popř. jestli se Vám menstruace rozběhla sama nebo jste byli na vyvolání, nebo jestli na to existují nějaké bylinky.

Vím, že to mám řešit s gynekologem, tam jsem objednaná, ale do té doby se chci poptat i jinde!

Díky všem za jakoukoliv radu a informaci! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
19.10.11 00:17

No, spíš budeš mít málo progesteronu. NEvím, asi ti dr. dá vyvolávačku nebo pak může nasadit hormony, ale fakt nevím. Zkus si koupit kontryhelový čaj v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4117
19.10.11 00:25

Já jsem to taky v září poprvé v životě nedostala a nepomohla ani injekce agolutinu, pouze jsem po ní špinila. Tak jsem začala pít kontryhelový čaj. Nevim, jestli to pomohlo, ale měsíc po špinění jsem to normálně dostala. Tak to zkus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.10.11 00:54

Děkuju mockrát… zítra si ho půjdu koupit! Díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
19.10.11 01:04
EvkaSa píše:
Děkuju mockrát… zítra si ho půjdu koupit! Díky! :kytka:

Já jsem vysadila prášky a když byl 30 den a nic, tak jsem si ho koupila a ms přišla 36 den, tak nevím, jestli to pomohlo, ale holky co tu někde psaly v diskuzi, tak jim právě kontryhel spravil cyklus. Že prý po tomto čaji rostě i děložní sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
19.10.11 07:43

Nevím kolik ti je, ale já jako mladá holka jsem od dvanácti měla menstruaci dost nepravidelnou 23-56dní. Od patnácti jsem chodila vždy 22. den cyklu na vyvolávačky. Od dvaceti jsem začala brát HA. S tou jsem to měla vcelku pravidelně. Neplodná nejsem mám dvě děti jen u prvního jsem šla suveréně na vyvolávačku a mudra mě upozornila, že to vyvolat nepůjde :lol: (mimčo jsme plánovali jen jsme nečekali že se to povede na jediný pokus v „neplodných dnech“). Džím pěsti ať je to jen nějaká banalita.

• Citovat
  • Upravit
2069
19.10.11 09:15

ahojky holky…mě takle začal haprovat cyklus a dr. mi potom zjistil z krve z hormonálního profilu…vysokou hladinu hormonu Prolaktin.
Uvidíš…co gyn.nato …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.10.11 09:38

Příspěvek upraven 28.08.15 v 23:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.10.11 22:13

Díky všem za rady, koupila jsem si ten čaj a teď ho piju… Tak snad to trochu pomůže! Dnes je mi všelijak- bolí mě břicho jak před MS a pořád se to stupňuje. :poblion:

Jinak ještě jednou moc všem děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
19.10.11 23:42

Není zač :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...