ICSI a dvě embrya

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
113
16.10.11 21:49

ICSI a dve embrya

Maminky moc Vas prosim o vase zkusenosti. Jsem den po prvnim odberu vajicek v ISCARE a mame pouze dve embryjka metodou ICSI. Strasne se bojim, ze se prestanou vyvijet. Meli jsme jen 5 vajicek a z toho se oplodnili dve. Mel jste nekdo podobny pripad. Budu moc rada za vase snad pozitivni reakce, ktere by mi aspon pri tom nesnesitelnem cekani dali nadeji, ze i ze dvou embryek muze byt jedno bojovnik :-) Vsude ctu jak 3 a 4 den kultivace se nejvice embyek prestava vyvijet. Moc Vam dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47103
16.10.11 21:50

myslím, že ti hlavně nebudou nabízet prodlouženou kultivaci - anebo by neměli. Měli by ti embrya za cca 48 hodin ideálně transferovat do dělohy - je zbytečné, aby se embrya někde „trápila“ na miskách, když jim bude lépe u tebe ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.10.11 21:53

Lili, i já bych nedávala prodlouženou kultivaci, u dvou naprosto zbytečná, po 48 hodinách šup k tobě. Ikdyby oni nechtěli, tak si to vydupej, u dvou PK ztrácí smysl. Držím moc moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
16.10.11 21:56

Neboj já měla taky jsem dvě a tomu jednomu jsou v listopadu tři roky :wink: Hodně štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
16.10.11 21:58

Měli jsme 6 vajíček, pomocí ICSI se oplodnilo jediné (u předchozích IVF tento problém nikdy nebyl ani bez ICSI…), to bylo hned po dvou dnech jako čtyřbuněčné zavedeno a teď končím 22.tt.
PK si nedávej, to je jen metoda výběru nejlepších a vzhledem k tomu, že u vás stejně není z čeho vybírat, nech si je zavést co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
16.10.11 22:05

sorry za OT - Ugluk moc zdravím, možná si vzpomeneš ze soukromé skupiny (už tam nejsem), koukám na metr a i nadále moc držím pěstičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
16.10.11 22:06

Jasně, že vzpomínám, a děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
16.10.11 22:18

Blani to je to nejkrasnejsi co jste mi mohla napsat :-D a povzbudit me. Strasne stresuji a samozrejme se bojim. Embryolozka mi take dnes navrhla, abych prijela zitra na transfer. Moc Vam dekuji. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
16.10.11 22:19

Maminky ani nevite jak jste mne vsichni povzbudily..... ano mate pravu, myslim, ze u me jim bude mnohem lepe nez v nejakych mistickach. Hned rano tam volam :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
17.10.11 07:31

Lilllisek

ahojky, držím palečky!!! hlavně se nebát a nestresovat se… My měli to samé, přesně dneska měsíc zpátky jsem byla na transferu … taky ICSI, z 11folikulů,bylo jen 5vajíček, taky všech 5 napíchlých a taky jen 2zůstaly … ani nám nedoporučovala PK,že to nemá cenu u dvou,tak jsme jeli na trasfer! Bylo to naše druhé umělko, z prvního se uchytil ze dvou jeden,ale pak se přestal vyvíjet… a teď toto druhé bohužel,to ani jedno… …

Ale TY nevěš hlavu, věřím ,že vám se to zadaří! hlavně hezky odpočívej a nemyslet na to nejhorší!!!!
promiň,že jsem to napsala,ale určitě by se pak třeba ptala jak jsme dopadli…

a taky jezdíme do Iscare…

pa Dani

P.S: hlavně věř!!! :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
17.10.11 09:19
Lilllisek píše:
Maminky ani nevite jak jste mne vsichni povzbudily..... ano mate pravu, myslim, ze u me jim bude mnohem lepe nez v nejakych mistickach. Hned rano tam volam :-D :-D :-D

dej vědět, jak to dopadlo. Opravdu si nenech prodlouženou kultivaci „naordinovat“. Pokud jsi na transfer připravená, není k ní absolutně žádný důvod (tím spíše, pokud si chceš nechat zavést dvě embrya a risknout dvojčátka ;-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
17.10.11 12:30

Mile maminky, moc dekuji za sdileni vasich zkusenosti. Dnes mam lepsi zpravicku a to tu, ze se nam ujalo jeste jedno embryjko a tak nakonec mame tri. Ty dve jsou pry ale v super stavu a vyvijeji se presne jak se vyvijet maji. Mela jsem jet dnes na transfer, ale to treti embryjko nam zmenilo situaci a pojedeme asi az zitra. Vsem preji hezky den a dekuji :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.10.11 14:15

Lil, paráda, moc moc ti držím palce, dej určitě vědět, jak to vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.10.11 09:17

Moc dekuji, tak nakonec mame jiz moruly, 16 a vice bunecna embryjka, zitra je paty den kultivace a bude se transferovat. Zitra by to jiz mely byt blastocysty..... :-D :-D Tesim se :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
19.10.11 09:41

Lillisek

to je dooobřeee :hug: moc držím palečky! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...